Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BlueFairy já myslíím, že parazit je přesně to označneí, co na ně sedí
jelikož dalších x let z tebe vysávají energii a peníze
![]()
@Krrysa píše:Že jsem si radši nekoupila kočku
@BlueFairy já myslíím, že parazit je přesně to označneí, co na ně sedíjelikož dalších x let z tebe vysávají energii a peníze
![]()
![]()
@BlueFairy bereš mi myšlenky, přemejšlela jsem o psovi
ale došla jsem k závěru, že pes plyšovej bude úplně optimální.. te´d jen co s těma 4ma dětma, co už mám doma… daj se výhodně prodat? jsou to hezký, zdravý, bílý děti
![]()
@Krrysa píše:
@BlueFairy bereš mi myšlenky, přemejšlela jsem o psoviale došla jsem k závěru, že pes plyšovej bude úplně optimální.. te´d jen co s těma 4ma dětma, co už mám doma… daj se výhodně prodat? jsou to hezký, zdravý, bílý děti
![]()
Pošli to do lesa na jahody
jenže co s tím velkým děckem, tím vysokým a chlupatým ![]()
@BlueFairy toho už nemáme, to je v pohodě
ale když je pošlu an jahody, budu mít prt z toho, co už ze mě vysály a jaký náskledky na mě zanechaly.. já myslím, že nějaký snažící se pár by se třeba našel… myslíš, že mi to tady na bazárku nesmažou?
![]()
@Krrysa píše:
@BlueFairy toho už nemáme, to je v pohodě![]()
ale když je pošlu an jahody, budu mít prt z toho, co už ze mě vysály a jaký náskledky na mě zanechaly.. já myslím, že nějaký snažící se pár by se třeba našel… myslíš, že mi to tady na bazárku nesmažou?
![]()
No, už jsem tady viděla inzerát na kočár, kde bylo připsáno „dítě není součástí prodeje“, tak asi to tu jede ve větším ![]()
@BlueFairy se budu červenat
jediný, za co si zasloužím obdiv je, že jsem ho nezabila… ![]()
Naše malá mi dělala boule pořád někde a divné mi to nepřišlo..prostě už tam měla málo místa..rodila jsem 39+6 dle utz a 39+4 dle MS.
@Krrysa píše:
@BlueFairy se budu červenat![]()
![]()
jediný, za co si zasloužím obdiv je, že jsem ho nezabila…
Neboj, taky se mi vytláčí svatozář
ale nedosáhne mi fén do vany
![]()
@BlueFairy to není vůbec špatnej nápad, já přemýšlela o inzulinu, ten se prej nedá pak zjistit
![]()
@Krrysa píše:
@BlueFairy to není vůbec špatnej nápad, já přemýšlela o inzulinu, ten se prej nedá pak zjistit![]()
A omlouvám se za nás za spamy
![]()
Koukam, ze mate veselo
Ale uklidnily jste me..
jeste me zajima, vy, co tu pisete, ze jste to mely take tak. mely jste o to rychlejsi porod? doktor mi totiz rekl, ze pri prvnich priznacich porodu, mam hned vyjet.