Hmatatelná hlavička miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
23.3.15 10:31

@BlueFairy já myslíím, že parazit je přesně to označneí, co na ně sedí :mrgreen: jelikož dalších x let z tebe vysávají energii a peníze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 10:33
@Krrysa píše:
@BlueFairy já myslíím, že parazit je přesně to označneí, co na ně sedí :mrgreen: jelikož dalších x let z tebe vysávají energii a peníze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Že jsem si radši nekoupila kočku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.3.15 10:34

@BlueFairy bereš mi myšlenky, přemejšlela jsem o psovi :mrgreen: ale došla jsem k závěru, že pes plyšovej bude úplně optimální.. te´d jen co s těma 4ma dětma, co už mám doma… daj se výhodně prodat? jsou to hezký, zdravý, bílý děti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 10:36
@Krrysa píše:
@BlueFairy bereš mi myšlenky, přemejšlela jsem o psovi :mrgreen: ale došla jsem k závěru, že pes plyšovej bude úplně optimální.. te´d jen co s těma 4ma dětma, co už mám doma… daj se výhodně prodat? jsou to hezký, zdravý, bílý děti :mrgreen: :mrgreen:

Pošli to do lesa na jahody :lol: jenže co s tím velkým děckem, tím vysokým a chlupatým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.3.15 10:38

@BlueFairy toho už nemáme, to je v pohodě :mrgreen: :mrgreen: ale když je pošlu an jahody, budu mít prt z toho, co už ze mě vysály a jaký náskledky na mě zanechaly.. já myslím, že nějaký snažící se pár by se třeba našel… myslíš, že mi to tady na bazárku nesmažou? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 10:41
@Krrysa píše:
@BlueFairy toho už nemáme, to je v pohodě :mrgreen: :mrgreen: ale když je pošlu an jahody, budu mít prt z toho, co už ze mě vysály a jaký náskledky na mě zanechaly.. já myslím, že nějaký snažící se pár by se třeba našel… myslíš, že mi to tady na bazárku nesmažou? :mrgreen: :mrgreen:

No, už jsem tady viděla inzerát na kočár, kde bylo připsáno „dítě není součástí prodeje“, tak asi to tu jede ve větším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.3.15 10:42

@BlueFairy napíšu adminům :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 10:43

@Krrysa ty jo, čtyři děti a bez chlapa, máš můj obdiv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.3.15 10:44

@BlueFairy se budu červenat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jediný, za co si zasloužím obdiv je, že jsem ho nezabila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
23.3.15 10:45

Naše malá mi dělala boule pořád někde a divné mi to nepřišlo..prostě už tam měla málo místa..rodila jsem 39+6 dle utz a 39+4 dle MS.

• Citovat
  • Upravit
4373
23.3.15 10:46
@Krrysa píše:
@BlueFairy se budu červenat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jediný, za co si zasloužím obdiv je, že jsem ho nezabila… :mrgreen:

Neboj, taky se mi vytláčí svatozář :mrgreen: ale nedosáhne mi fén do vany :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.3.15 10:47

@BlueFairy to není vůbec špatnej nápad, já přemýšlela o inzulinu, ten se prej nedá pak zjistit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.3.15 10:52
@Krrysa píše:
@BlueFairy to není vůbec špatnej nápad, já přemýšlela o inzulinu, ten se prej nedá pak zjistit :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: už radši dost, nebo se tu na nás upne nějaká pipi a večer nám na dveře bude bušit kriminálka :lol:

A omlouvám se za nás za spamy :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.3.15 10:52

@BlueFairy taky se omlouvám za plevel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 12:52

Koukam, ze mate veselo :mrgreen: Ale uklidnily jste me..
jeste me zajima, vy, co tu pisete, ze jste to mely take tak. mely jste o to rychlejsi porod? doktor mi totiz rekl, ze pri prvnich priznacich porodu, mam hned vyjet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky