Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super Kamagra - https://euhealth247.com/…uper-kamagra Nemám z pilulek žádný vedlejší účinky. Je to super pilulka. Z užívání pilulek jsem získal super sebevědomí a upřímně řečeno, partnerku jsem v minulých 10 letech skoro nikdy nedotáhl k orgasmu. S touhle zázračnou pilulkou můžu řádit bez přestání tak 10-15 minut, než vyvrcholíme oba. Nevýhodou je jen cena pilulek a dlouhá doba, než začnou účinkovat (musíš si to načasovat alespoň 2-3 hodiny před sexem
). Účinek pilulek mi vydrží asi 12-18 hodin. Takže, když máš stálou partnerku, můžete si užívat sex 12 hodin v kuse. Musíš to zkusit, když máš problém s předčasnou ejakulací
Příspěvek upraven 01.09.26 v 20:58
@Anonymní píše: Více
Raději to sem dám anonymně, je to citlivé téma.
Jsem muž měl jsem to stejně. Dokonce i s manželkou, že které bych už neměl být úplně odvařený. Nakonec jsem vypozoroval, že se mi to stává ve chvíli, kdy si nejsem úplně jistý, že je partnerka v tom sexuálním rauši. A pak, když se konečně projeví, vzruší mě to tak, že to na mě skoro hned přijde.
Součástí problému je i to, že když je tedy manželka konečně blízko vyvrcholení a začne se projevovat, já musím přerušit, abych nebyl hotov. Ona mi pak dá pěkně nepříjemně najevo, jak je z toho zklamaná a tím spíš mám pak problém. Prostě špatný stav mysli muže způsobit jak problem s erekcí, tak I předčasný konec.
A co mi pomohlo? Když jsem byl mladší, vynechal jsem masturbaci pouze v den sexu. To je ale ve vztahu nemožné a taky už mi není dvacet
Dnes mám mnohem lepší výsledek, když tu situaci vezmu pevně do ruky, manželce přikážu, co má dělat, prostě jsem dominantní… Připadám si pak pánem situace a rozdýchám pak I její orgasmus při svižném zbíjení ![]()
Jde mu jen o sebe, možnosti jsou. Taky bych mohl být za 3minuty, ale co z toho bude mít ženská?! My cca 40minut, pak už je to přetažený. První uspokojim ženu, pak sebe..
klidne posli, ale jen pokud uz jim bylo 15
a varuju, ze se vrati zkazeni.