Do tří minut se udělá

Anonymní
22.6.14 21:53

hned se udela :-(

Ahoj, mam problém s milováním se svým pritelem, potrebovala bych poradit, nas sex trvá tak max.3 minuty a proste si to za tak krátkou dobu neuziju, říkala jsem mu to, ale je to stále stejny, pry to neovlivní a ohání se evropskym průměrem samotného aktu 5 minut což nevím co je na tom pravdy! Zkoušela jsem s nim spat třeba chvíli po tom co se udělal a bylo to stejny, uz fakt nevím co s tim:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.6.14 21:55

Trenink a trenink. Zadej si do google zadrzeni orgasmu u muze a at studuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.6.14 21:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
22.6.14 21:57

To je nějaká blbost… Tři minuty v průměru, jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
22.6.14 21:58

No a jinak te udelat neumi, jen vrz a konec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.6.14 22:03

Prostě dlouho delejte něco jinýho a tohle až nakonec jako tresinku :mrgreen: a moc ho nedrazdi. To se pak nediv, někdo je holt citlivější. Nemůže za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
22.6.14 22:03

A co předehra? O tom se vůbec nezmiňuješ. Předpokládám, že mluvíš čistě o samotném „aktu“. Tak to zkuste přerušovat třeba. I když je pravda, že když je předehra příliš dlouhá a smyslná, tak je to pak z hlediska výdrže spíš kontraproduktivní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
22.6.14 22:04

Muži, kteří se udělají rychle většinou můžou krátce po styku znovu (kdy už jim to trvá dýl). To by u vás nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
22.6.14 22:19

Tak ať se v předehře věnuje spíš tobě a nachystá tě a pak na to teprv skočte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 23:02

My to máme doma stejně, ze začátku mi muž tvrdil, že ho prostě hrozně rajcuju, proto se tak rychle udělá, ale to mu už po letech soužití fakt nežeru :lol: Má to pořád stejně… Takže to řešíme většinou tak, že já jemu odpoledne orál nebo on se prostě jen udělá na moje tělo a večer už si to užijeme o něco dýl, i když taky žádná sláva. No a opilej v jednom kuse taky nemůže bejt žejo, aby dýl vydržel :lol: P. S. U mýho muže je to bohužel záležitost psychická, co jsem se tak dopídila, ale k sexuologovi ho nedostanu :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.14 12:20
@Anonymní píše:
Ahoj, mam problém s milováním se svým pritelem, potrebovala bych poradit, nas sex trvá tak max.3 minuty a proste si to za tak krátkou dobu neuziju, říkala jsem mu to, ale je to stále stejny, pry to neovlivní a ohání se evropskym průměrem samotného aktu 5 minut což nevím co je na tom pravdy! Zkoušela jsem s nim spat třeba chvíli po tom co se udělal a bylo to stejny, uz fakt nevím co s tim:-(

Ale milování není jen zásun. Škoda, že někteří muži zapomínají, že mají ruce. Pro mě osobně jsou ruce muže důležitější než jeho penis 8)

• Citovat
  • Upravit
3968
23.6.14 15:21

průměr od zásunu k ejakulaci není nijak dlouhý..

Za předčasnou ejakulaci se označuje vyvrcholení do 1 minuty od začátku soulože.
Takzvaná relativní předčasná ejakulace nastává v momentě, kdy muž ejakuluje dříve, než je žena uspokojena. Takže 3 minuty bez předehry, tedy čistě od zásunu, nejsou nijak dramaticky málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1023
23.6.14 15:34

Zkoušejte to opakovaně hned jak to jde, i víckrát. Prostě se usouložte do vyčerpání :) Jak se mu to povede tě uspokojit, bude mít motivaci k delší výdrži. Pokud často onanuje, má rychlé vyvrcholení nacvičené.

Příspěvek upraven 23.06.14 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
23.6.14 15:35

Chtěla jsem napsat to samy jako @Krkael. A asi by se mel zapojit trochu při předehře, aby to vedlo k tvé mu uspokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.14 18:26

Jojo…Ja si treba na predehru moc nepotrpim. A pritel je taky hned.Mame pravidlo, prvne ja a potom on.On je hned a jde mu to vzdy a pak se mu uz nechce.Tak proto takhle :lol: *L

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky