Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trenink a trenink. Zadej si do google zadrzeni orgasmu u muze a at studuje.
Prostě dlouho delejte něco jinýho a tohle až nakonec jako tresinku
a moc ho nedrazdi. To se pak nediv, někdo je holt citlivější. Nemůže za to.
A co předehra? O tom se vůbec nezmiňuješ. Předpokládám, že mluvíš čistě o samotném „aktu“. Tak to zkuste přerušovat třeba. I když je pravda, že když je předehra příliš dlouhá a smyslná, tak je to pak z hlediska výdrže spíš kontraproduktivní ![]()
Muži, kteří se udělají rychle většinou můžou krátce po styku znovu (kdy už jim to trvá dýl). To by u vás nešlo?
Tak ať se v předehře věnuje spíš tobě a nachystá tě a pak na to teprv skočte ![]()
My to máme doma stejně, ze začátku mi muž tvrdil, že ho prostě hrozně rajcuju, proto se tak rychle udělá, ale to mu už po letech soužití fakt nežeru
Má to pořád stejně… Takže to řešíme většinou tak, že já jemu odpoledne orál nebo on se prostě jen udělá na moje tělo a večer už si to užijeme o něco dýl, i když taky žádná sláva. No a opilej v jednom kuse taky nemůže bejt žejo, aby dýl vydržel
P. S. U mýho muže je to bohužel záležitost psychická, co jsem se tak dopídila, ale k sexuologovi ho nedostanu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mam problém s milováním se svým pritelem, potrebovala bych poradit, nas sex trvá tak max.3 minuty a proste si to za tak krátkou dobu neuziju, říkala jsem mu to, ale je to stále stejny, pry to neovlivní a ohání se evropskym průměrem samotného aktu 5 minut což nevím co je na tom pravdy! Zkoušela jsem s nim spat třeba chvíli po tom co se udělal a bylo to stejny, uz fakt nevím co s tim:-(
Ale milování není jen zásun. Škoda, že někteří muži zapomínají, že mají ruce. Pro mě osobně jsou ruce muže důležitější než jeho penis ![]()
Za předčasnou ejakulaci se označuje vyvrcholení do 1 minuty od začátku soulože.
Takzvaná relativní předčasná ejakulace nastává v momentě, kdy muž ejakuluje dříve, než je žena uspokojena. Takže 3 minuty bez předehry, tedy čistě od zásunu, nejsou nijak dramaticky málo.
Zkoušejte to opakovaně hned jak to jde, i víckrát. Prostě se usouložte do vyčerpání
Jak se mu to povede tě uspokojit, bude mít motivaci k delší výdrži. Pokud často onanuje, má rychlé vyvrcholení nacvičené.
Příspěvek upraven 23.06.14 v 17:03
Chtěla jsem napsat to samy jako @Krkael. A asi by se mel zapojit trochu při předehře, aby to vedlo k tvé mu uspokojení.
Jojo…Ja si treba na predehru moc nepotrpim. A pritel je taky hned.Mame pravidlo, prvne ja a potom on.On je hned a jde mu to vzdy a pak se mu uz nechce.Tak proto takhle
*L
Ahoj, mam problém s milováním se svým pritelem, potrebovala bych poradit, nas sex trvá tak max.3 minuty a proste si to za tak krátkou dobu neuziju, říkala jsem mu to, ale je to stále stejny, pry to neovlivní a ohání se evropskym průměrem samotného aktu 5 minut což nevím co je na tom pravdy! Zkoušela jsem s nim spat třeba chvíli po tom co se udělal a bylo to stejny, uz fakt nevím co s tim:-(