Hnědé špinění

Anonymní
11.3.13 13:23

hnědé špinění

Ahoj holky, mám dotaz
dnes jsem 10DPO a od včera trošičku slabě hnědě špinim. Není to přímo špinění, když se utřu tak je to jen na papíře a vypadá to jako takový hooodně slaboulilinký dozvuky ms. Jinak je to (při bližšim zkoumání :oops: ) normálně výtok co bývá před ms akorát je malinko s nádechem dohněda, někdy dorůžova. Myslíte že by to mohlo být uhnizďování? Jinak včera odpo mě trošku pobolívalo břicho jako před ms, ale pak to přešlo. Ms ne/čekám v pátek. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
11.3.13 13:24

10 DPO si můžeš zkusit test, už by něco vidět bylo. Může to být jinak nejspíš i uhnizďování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 13:30

@Seizdra tak ona ms má dorazit pátek, tak bych to s testováním chtěla vydržet až do pátky. Jestli ms dorazí nebo ne

• Citovat
  • Upravit
1801
11.3.13 13:33

Tak může a nemusí :-) ale u mne to tak bylo :-) ale s testem bych ještě pár dní počkala, 10DPO ještě nic být vidět nemusí, kort jestli se teprve zahnizďuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 13:35

@bisonka no právě taky jsem si říkala, jestli se teprve zavrtává tak ještě nic vidět nebude. Počkám do pátku jestli ms dorazí nebo ne. Kéž by ne

• Citovat
  • Upravit
1060
11.3.13 13:35

Ahoj, mela bych dotaz, zda se vam nestalo to same co me. Na konci unora mela dorazit MS, stale nedorazila, delala jsem nekolik testu a vsechny byli negativni. Vcera dopoledne jsem mela hnede spineni (celkem i dost tmave) odpoledne to bylo uz dobre a dnes to same, tmave hnede spineni. K dr. se chystam, momentalne jsem na horach. Vrta mi to hlavou a procitam ruzne diskuze. Prosim o radu jestli se vam stalo to same. Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tlustousek
11.3.13 19:18

Ahoj holky.mam dotaz. beru clostik prvni baleni jsem uz min mesic dobrala. Normalni cyklus mam 38 dni.Ale dnes je to 33 DC a od vcera mam spineni.Tri dnz pred tim spinenim me pobolivalo v podbrisku.ale dnes uz neni bolest ani spineni. nevim co by to mohlo byt? Myslite ze by se tak mohla projevovat cista po to clostiku? tohle se mi jeste nikdy nestalo tak nevim co s tim? diky za rady

• Citovat
  • Upravit
8.4.13 00:09

Ahojky, jsem tu novacek a chtela bych se poradit s ostatnimi, s partnerem se snazime o miminko 3 mes…vypocitala jsem si ovulaci a snazili se ted v „spravnych dnech“, ovulace mi skoncila a cekam menstruaci az za 9dni a dnes 7.04.jsem zacala spinit, to se mi nikdy nestava ze bych spinila mimo cyklus ci po skonceni ovu…jedna se o uhnizdovani? a co to znamena ze seminko se snazi uhnizdovat a muzu byt tehotna? kdy si muzu udelat tehotensky test po jake dobe od poceti ci ocekavane MS? dekuji za rady mam taky posledni dny nafoukle bricho coz se mi nestava, prsa i bricho mam citlive porad pred menstruaci tak jako ted takze je tezke spozoravat rozdil pred menst. sydromu ci tehotenstvi, jedine to spineni, a problemy s usinanim budim se i 3krat v noci a pak spim do pozdniho rana…no treba z toho nic nebude ale chtela bych poradit kdy si mohu udelat test nemuzu se uz dockat a cekat do MS… ps. omlouvam se za cestinu ale ziju nekoli, let v italii… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
8.4.13 17:13

@Lucia.canta Ahoj, může se jednat o uhnizďování. Já být tebou, tak bych byla teď v klidu - pro jistotu. A testovala bych den, kdy máš zpoždění, dřív né, ale ty nejcitlivější testy, můžeš testovat už 10 dpo. Ale já osobně bych čekala. Přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.13 22:37

Dekuju, MS mam dostat za 8 dni tak budu cekat na zpozdeni, i kdyz to neni lehke…a taky se nechci predcasne tesit, treba z toho nic nebude… :-( zatim ahoj a dam vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.13 14:32

Tak jsem cekala na zpozdeni a test je tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
20.4.13 19:23

@Lucia.canta Skvělá zpráva! Veliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 18:23

Dekuji :-):-):-):-):-) :dance:

• načítám...