Hnědé špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1108
2.2.17 22:03
@Anonymní píše:
Skoda, ze jsi nesla, ted doufat, at se nic nerozjede. Blizi se vikend a takove akutky prijdou vzdy v nejmene vhodny cas.
Muj zanet byl absolutne z cisteho zdravi. Zadne predchozi podnety, jako jsi mela ty. Nebo jsem si spise niceho nevsimala. Najednou ukrutne bolesti a sup, sup do nemocnice, kde nevedeli, zda operovat nebo zkouset atb v kapackach. Tim, ze jeste nemam deti se ke mne chovali opravdu hezky a co nejsetrneji. Jsem rada, ze kapacky zabraly a operace me minula. Od te doby fakt klidek. Doufam, ze klidek bude i nadale. S mimcem nevim, ale mozna si zajdu drive a poinformuji se, zda neni nejaky problem. A porody jsi mela ok? Zadne komplikace diky tem srustum?

No já mám už deti staré 8roků syn a dcerka 3 roky a zánet jsem prodelala teprve pred pul rokem, v létě. Obe deti mám na první pokus, otehotnela jsem naprosto bez problému, porodila taky bez problému. A nikdy by me nenapadlo, že nekdy prodelám takový zánet a dekuji bohu za to, že už mám deti.Budu ti držet pesti, at otehotníš a vse bude ok. Já vzdy chtela vic deti, navic jsme se rozesli s partnerem, tak jsem na deti sama a verila jsem, že jeste nekoho potkám-je mi 31-a treba jeste porodim dalsi ditko/deti. Sice nic neni nemožné, ale asi už to prirozene nepujde. Já ten zánet mela táhlý, psala jsem sem i deniček o tom. Probihal ve me zánet a já to poradne „netusila“.Každopádne v uterý jdu práve po 3mesicich na dalsi kontrolu tech srustu do nemocnice, tak pokud se mi to nerozjede pres vikend, tak v uterý se zminim doktorovi, že mám problémy…a kdyžtak ti tu pak napisu, jak jsem dopadla.Ty snad budes v poho a byl to jen nejaký hormonálni výkyv :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.17 15:42

@EvulinkaB18 Jeje, tak to si musim ten tvuj denicek najit a precist. Suoer, ze deti mas a rovnou parecek. Ja bych taky chtela holcicku a kluka. Po detech moc touzim, ale nevim proc, jsem nejaka zablokovana co se tyka porodu. Mam z nej neprekonatelnej strach. Snad i proto se to nedari.
Co se tyka spineni, tak v pohode. Vcera jeste jakoby srazeniny sly, ale nakonec si myslim, ze to je jeste po te hruzne ms. Telo se jeste asi cistilo.
Neboj, ja myslim, ze co ma prijit, tak prijde a priroda si to zajisti sama.
Jsem zvedava, jak dopadnes na kontrole, urcite se ozvi. Ted jdu hledat denicek a snad nezjistim, ze i ja jsem mela ten svuj zanet tahly. Ach jooo, to jsou problemy. My zensky to nemame vubec lehke. :zed: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.18 16:46

Holky mám hnědé špinění, musím lítat s vlozkou.Jsem uprostřed cyklu, včera sem měla i trochu krve. Testy mám negativní, hlavně byla menstruace pred 14dny, sice slabší než bývá ale byla :nevim:.Příští týden se obednam na gyndu.Jen mě zajímá ci máte ještě některá zkusenost. Nevim jestli můžu věřit tomu že nejsem v tom.Mela sem v dubnu mimoděložní, dostala sem silnou menstruaci a nakonec sem v tom byla a testy dlouho vycházely negativně i po menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
185
19.1.18 16:50
@Anonymní píše:
Holky mám hnědé špinění, musím lítat s vlozkou.Jsem uprostřed cyklu, včera sem měla i trochu krve. Testy mám negativní, hlavně byla menstruace pred 14dny, sice slabší než bývá ale byla :nevim:.Příští týden se obednam na gyndu.Jen mě zajímá ci máte ještě některá zkusenost. Nevim jestli můžu věřit tomu že nejsem v tom.Mela sem v dubnu mimoděložní, dostala sem silnou menstruaci a nakonec sem v tom byla a testy dlouho vycházely negativně i po menstruaci.
Že by ovulace? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
19.1.18 16:55

Měla jsem to tak v listopadu, nikdy se to neopakovalo tak jsem po tom ani nepatrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 17:09
@Belluš píše: Že by ovulace? ;)

Že bych až ve 30letech měla ovulační špinění? :nevim:.Já ho měla už 2mesice zpět zase ke konci cyklu, ale pak byl klid a teď zase.Sem zvědavá co mi doktor řekne. Je to tmavě hnědé špinění. Doufala sem že by to mohla být známka tehotenstvi-snazime se o druhe, ale test negativní.

• Citovat
  • Upravit
185
19.1.18 17:39
@Anonymní píše: Že bych až ve 30letech měla ovulační špinění? :nevim:.Já ho měla už 2mesice zpět zase ke konci cyklu, ale pak byl klid a teď zase.Sem zvědavá co mi doktor řekne. Je to tmavě hnědé špinění. Doufala sem že by to mohla být známka tehotenstvi-snazime se o druhe, ale test negativní.

Mně se takhle ovulace začala projevovat až po druhém porodu, dřív jsem ani nevěděla, kdy ji přesně mám. Ale když to nemáš jen uprostřed cyklu a je to tmavě hnědé špinění tak netuším, co by to mohlo být. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 17:49

@Belluš Asi mi fakt nezbyde nic jiného než v pondělí zavolat a obednat se.Ale sem z toho na nervy, jinak mi nic není.

• Citovat
  • Upravit
36
19.1.18 18:17

Mám něco podobného…někdy v půlce cyklu špiním, opravdu je to ovulace. Začalo se mi to objevovat až někdy kolem 26.roku. A sem tam špiním i ke konci cyklu, podle doktora to je způsobené tím, že mám nitroděložní tělísko a jak mám ke konci cyklu vysokou děložní sliznici, tak ji to tělísko jakoby dráždí…je to tedy pěkně otravný :roll: Ale když vy se snažíte, tak tedy nevím :think: Ale to uprostřed cyklu je určitě ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 18:33

@Brigancia Včera sem měla s tím špiněním i trochu krve.Ale je to opravdu tmavě hnede.

• Citovat
  • Upravit
36
19.1.18 18:52

Ano, jak říkáš…tmavě hnědá krev, někdy i trochu světlé. Uvidíš, co řekne doktor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 19:01

@Brigancia Jojo uvidím. Hlavne aby to zas nebylo mimoděložní.

• Citovat
  • Upravit
23
21.11.18 23:38

Holky obnovuji diskuzi !! ????

Snažíme se o miminko přes dva měsíce …stále nic…v pátek 16.11 přišel hnědý pak už narůžovělé slabý výtok …v sobotu přišla slabá ms která trvala až do neděle ale v pondělí-úterý-středa zase jen ruzovohnede spineni…podbrisek mě lehce bolí ale žádná hrůza to není ????‍♀️Tt je negativni …jen chci znát vaše názory a zkušenosti než se objednam k Dr … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.11.18 00:30

Počkej 14 dní od posledního sexu a pak si udělej test znovu, kdyby náhodou… Proč chofdit k lékaři, když jsi menzes měla. To, že je občas jiná, se stává.

• Citovat
  • Upravit
8
11.12.18 10:17

Zdravím holky, nevím jestli sem ještě někdo chodí, ale zkusím to.. Včera měla přijít MS, místo toho slabé hnědé špinění jen na papíru asi 3 hodiny od té doby nic. Měsíc vím o tom, že mám pozitivní protilátky na spermie takže test nedělám jelikož za 3,5 roku snažení se konečně ví proč nevyšlo ani několikáte IUI. Napadá Vás čím by to mohlo být? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí