Hnědé špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1060
26.4.13 21:10

@Lucia.canta Krásné zprávy, ještě jednou gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.13 17:30

Ahoj, chtěla by se na něco zeptat nebo poradit už čtrtý den špiním, je možný že mužu být v tom. děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.1.14 11:13

Ahojda, tak to moc gratuluji k těhotenství, to je krásný. :potlesk: Já bych se s vámi chtěla poradit, měla jsem MS OD 1.1-6.7, OD 11 DC LEHCE ŠPINIM, JE TO NAHNĚDLÝ VÝTOK, ALE JEN PO ČŮRÁNÍ ZŮSTANE NA TOALETNÍM PAPÍRU. ŠPINÍM OD SOBOTY VEČER. A V SOBOTU VEČER JSEM BYLA NA PLESE A PĚKNĚ SE TAM PICLA. MYSLÍTE Z VLASTNÍCH ZKUŠENOSTÍ, ŽE JSEM TĚHOTNÁ? NECHCI HNED LETĚT NA GYNEKOLOGII. JINAK SE CÍTÍM SKVĚLE. NIC MĚ NEBOLÍ, NEPÁLÍ, PŘI MILOVÁNÍ TAKY VŠE OK. DÍKY ZA RADY. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.1.14 20:04

Taky mám takový problém. MS jsem měla 28.12 do 1.1. další mám dostat 27.1.2014 at včerá jsem začla špinit do hněda ale není to furt sem tam. Snažíme so miminko a bereme s manželem MACU myslíte že by šlo o těhotenství nebo spíš že přijde MS nikdy se mi to nestalo. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.4.15 07:14

Těhu ?

Ahoj, chci se zeptat zda může jít o těhotenství.. 11.3.2015 Jsem měla normální Ms. Pravidelná 28DC. 24.3.2015 jsem špinila 7 dní po sobě… a těď mám 4 dny zpoždění a TT negativní.. K doktorovi je ještě brzo jít.. Z posledního těhotenství mám zkušenost, že je brzo, ale bohužel jsem nedonosila, ale u prvního těhu jsem v tento den první test měla pozitivní.. :palec: Poraďte prosím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.16 10:02

Hnědy špinění

Dobry den chtela bych se zeptat ja jsem vysadila prasky uz je neberu dva mesice prvni mesic po vysazeni byl v poradku dostala jsem menstruaci a od druhyho mesice tyden pred mesickama jsem zacla špinit uz to mam 14 dni a měsíčky jsem porad nedostala jenom porad mam špinění chtěla bych se zeptat jestli to muze byt s tech prasku nebo jestli muzu byt tehotna? 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.4.16 10:07
@Petra100 píše:
Dobry den chtela bych se zeptat ja jsem vysadila prasky uz je neberu dva mesice prvni mesic po vysazeni byl v poradku dostala jsem menstruaci a od druhyho mesice tyden pred mesickama jsem zacla špinit uz to mam 14 dni a měsíčky jsem porad nedostala jenom porad mam špinění chtěla bych se zeptat jestli to muze byt s tech prasku nebo jestli muzu byt tehotna? 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 18:20

Spineni mimo ms

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli nektera mate zkusenosti se spinenim kolem ovulace a hned po menstruaci. Tento mesic jsem mela moc bolestivou a mimoradne dlouhou menstruaci. Hned po ni, asi za tri dny jsem zacala slabe spinit. Nic hrozneho, ale docela me to znervoznuje. Spineni mivam i cca dva tydny po ms, ale to si myslim, ze je ovulacni spineni. Prodelala jsem silny zanet vajecniku, ale je uz to rok zpatky, od te doby zaden gyn. problem. S manzou se snazime o mimi, ale zatim nic. Za pripadne ifo dekuji..

• Citovat
  • Upravit
1108
1.2.17 18:42

Ahojky obnovitelko diskuze, mám uplně ten samý problém jako ty. Já prodelala silný zánet delohy a vaječníku pred pul rokem, v lete 2016.Pak bylo vse v poho a ted najednou týden po MS jsem začala špinit, velký výtok k tomu, v nem i krev…Myslela jsem nejprve, že se mi tak projevuje ovulace, protože to začalo presne v polovine cyklu…Ale ovulace skocila, výtok s krví pokračuje, pridala se bolest zad a tlak do delohy. Zítra valim k dr, protože presne takhle se u me rozjel zánet delohy. Takže být tebou, nečekám a jdu k doktorce.
Jen takový soukromý dotaz-po tom zánetu vaječniku se snažite prirozene? Já mám po zánetu rozsáhle srusty a bylo mi receno, že prirozene nejspis neotehotnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.17 22:08

Ahojky, no to jsi me teda hezky postrasila. :( MS byla extremne bolestiva, ale treti den uz pohoda. A prodlouzena byla asi o 2-3 dny. Kazdopadne mne ted nic neboli, jen to spineni. Ve sprse se mne sly uplne hnede cucky. A to jsem 4 dny po MS. Hele, nebyla jsem nijak obeznamena, ze bychom mohli mit problem s mimcem. Dr mi rikala, ze pokud do pul roku neotehotnim, mam prijit. Ale vsichni me uklidnuji, ze rok je tak akorat a resit by se to melo az po nem. Takze cekam. Jinak my se taky snazime-nesnazime. Je ale pravda, ze se skoro kazdy mesic trefime prave do plodnych dnu. Ach jooo, prijde mi zbytecne chodit k lekari, kdyz me nic neboli. Prosim, napis potom, co si se dozvedela a jaka muze byt pricina. A vy se snazite o mimi?

• Citovat
  • Upravit
1108
1.2.17 22:32

Já už dve deti mám..A i když jsem vždy chtela tri, tak pravdepodobne už prirozeně neotehotnim…Byyla jsem po tom zánetu na ultrazvuku v nemocnici, maji tam nejaký vetsi, lepší…než mivaji obvykle gyndari v ordinacich a na nem byo videt v malé pánvi spoustu srustu a dr. mi práve rikal, že ty srusty budou na 99% i ve vejcovodech, že takový zánet srusty zanechává temer vzdy, je to prirozená reakce organismu. Zitra jsem zvedavá, co mi reknou…nemám nejaké extra bolesti, jen proste tlak v zádech a v deloze, stejne jak jsem mela pri zánetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.2.17 12:40

Měla jsem to podobně, uhnizďování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 18:30

Ahoj, tak jak jsi dopadla? Ja mam dnes s vytokem klidek, takze jsem stastna. Ale s temi srusty fakt nevim. Snad to nebylo tak vazne, ze bych mela nasledky. I kdyz jsem byla hospitalizovana tyden, verim, ze to bylo uspesne vyleceno. Byla jsem na normalnich ultrazvucich a lekari mi rikali, ze je vse v poradku. Myslis, ze oboustranny zanet vajecniku muze mit vliv i na vejcovody? Noo, to abych sla na gyndarnu drive nez po roce.

• Citovat
  • Upravit
1108
2.2.17 19:03
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jak jsi dopadla? Ja mam dnes s vytokem klidek, takze jsem stastna. Ale s temi srusty fakt nevim. Snad to nebylo tak vazne, ze bych mela nasledky. I kdyz jsem byla hospitalizovana tyden, verim, ze to bylo uspesne vyleceno. Byla jsem na normalnich ultrazvucich a lekari mi rikali, ze je vse v poradku. Myslis, ze oboustranny zanet vajecniku muze mit vliv i na vejcovody? Noo, to abych sla na gyndarnu drive nez po roce.

Ahojky, tak já jsem tam dnes nebyla. Musela jsem zustat v práci, delám u dětí…Nemám vyložene akutní nejaké bolesti nebo tak, jen proste ten tlak v zádech a podbřisku+ ten výtok(krev nejak záhadne zmizela, ale výtok pokracuje)..ale presne tak se mi projevoval zánet delohy, jak mi to pak preslo na vaječniky, tak to už jsem pak nemohla bolesti sedet.Jak se tobe projevil zánet vaječníku? Já jsem totiž nebyla hospitalizovaná, moje gyndařka to dost zanedbala…Jestli máš srusty ve vejcovodech, to ti řeknou jen doktori po laparoskopii, jinak to nejde videt.Max. ti mužou do vejcovodu striknout takovou tu kontrastní látku, pri které sledují na ultrazvuku jestli projde vejcovodem(když ne-je srust)…ale laparoskopie je 100% na tohle.No jinak mne práve dr. tankrát rekl, že po takovem rozsáhlem zánetu jsou srusty ve vejcovodech velice pravdepodobné. Já mám srusty v celé pobrisici z toho, u me je to videt normálne na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.17 20:20

Skoda, ze jsi nesla, ted doufat, at se nic nerozjede. Blizi se vikend a takove akutky prijdou vzdy v nejmene vhodny cas.
Muj zanet byl absolutne z cisteho zdravi. Zadne predchozi podnety, jako jsi mela ty. Nebo jsem si spise niceho nevsimala. Najednou ukrutne bolesti a sup, sup do nemocnice, kde nevedeli, zda operovat nebo zkouset atb v kapackach. Tim, ze jeste nemam deti se ke mne chovali opravdu hezky a co nejsetrneji. Jsem rada, ze kapacky zabraly a operace me minula. Od te doby fakt klidek. Doufam, ze klidek bude i nadale. S mimcem nevim, ale mozna si zajdu drive a poinformuji se, zda neni nejaky problem. A porody jsi mela ok? Zadne komplikace diky tem srustum?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex