Hnisavá boule na dásni

3701
4.11.15 13:38

Hnisavá boule na dásni

Ahoj, před 3 měsíci mě šíleně bolel zub, byla jsem u zubaře, skoukl mi to, zrentgenoval a říkal, že tam nic nevidí.
Bolest druhý den ustala a před týdnem opět trochu citlivý zub a včera se mi nad tím bolavým zubem udělala na dásni velká hnisavá boule. Pobolívá to malinko, jen na dotyk.
Měl jste to někdo? Dá se to vymáčknout? K zubaři se mi vůbec nechce :? Co by to mohlo být?
Díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.11.15 13:42

@SarkaNovo s timhle bojuje můj chlap už víc jak půl roku. Má to každou chvíli. POmohlo by asi jen vyrvat zub, protože nezabralo vůbec nic :zed: byl na rtg, nikde nic, atb nezabírají atd.. :zed: takže vždy jen vymáčkne, vypláchne ústní vodou a na cca týden klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.11.15 13:43

Bude to jen vacek.. Jako dite jsem to mivala casto.. Nekdy se da vymacknout nekdy ne. Ale sam zmizne nekdy do tydne nekdy do dvou. K zubari jit jen kdyby to fakt hodne bolelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.11.15 13:45

Já jsem tohle před několika lety zažila a měla jsem ho na dásni skoro 3 měsíce, než se přišlo na to, že je potřeba zub umrtvit a vyčistit všechny kanálky. Zkus se ještě zubaře zeptat na toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.11.15 13:45

Díky moc. Mně se to ještě nestalo právě. Mám to prvně. A opravdu se to vrací? 8o
K zubaři se mi právě nechce, bojím se, že mi bude rvát zub :?
Zatím to nebolí, jen když se toho hodně dotknu.
A z čeho se ten váček dělá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.15 17:23
@SarkaNovo píše:
Díky moc. Mně se to ještě nestalo právě. Mám to prvně. A opravdu se to vrací? 8o
K zubaři se mi právě nechce, bojím se, že mi bude rvát zub :?
Zatím to nebolí, jen když se toho hodně dotknu.
A z čeho se ten váček dělá? :nevim:

asi jak komu.. chlapovi tam prostě cosi vadí.. ale rozhodně je lepší to zubákovi ukázat, on může říct, co je příčinou - hlavně pokud se to vrací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.11.15 17:53

Radši bych šla k zubařce než se to víc rozjede. Já jsem na váčky trpěla v dětství, měla jsem je třikrát a pokaždé z toho byl zánět dásně (jednou i s vysokou horečkou), tehdy to řešili na zubní chirurgii resekcí.

Před rokem se mi udělal váček zas, tak jsem naklusala ihned k zubaři, byl tam zánět, ale menší, za měsíc jsem šla na operaci. Zubař mi umrtvil pusu, rozříznul dáseň, hnis vyškrábal, zbylé místo zaplnil malinkýma kuličkama, zašil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.11.15 22:41

Netusim z ceho se dela, mozna jak vas ten zub bolel tak se tam neco dostalo co vam to podrazdilo.. Bracha to taky parkrat mel a vim ze zubarka vzdy rikala ze mame dojit jen kdyz se to nebude lepsit nebo to zacne vic bolet nebo kdyby se to zvetsovalo. Ale vzdy to zmizlo a ted uz se mu to neobjevuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí