Objednané jídlo je katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
10.5.20 22:37
@Premek_Orac píše:
@Russet Tak podle obrazku se to jmenuje Lovecke halusky, a nivu tam na obrazku maji… Taky zampiony ci kureci a neco zeleneho (petrzelka? Spenat?)
Takze ja bych takovou vec preventivne neobjednal…

Já bych to podle obrázku taky neobjednala. Doma je dělám pouze z brynzou a nahoru osmaženou cibulku. Vábně to úplně nevypadá, ale moc mi to chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
10.5.20 22:39

Já mám radši střapačky než halušky, ale proti gustu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.5.20 22:45

Kdyz uz neco objedname, tak je to pizza. Nebo si osobne dojdeme na kebab/ gyros. Jinak kupovane jidlo nemusime.
Halusky u nas nikdo neji, takze nevim, jak vypadaji, kdyz se prevazi.
Ta prvni fotka je pekna prace grafika. A prijde mi to celkove predrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.5.20 22:52

No mě to odpudilo už když jsem to otevřela.. Ale ochutnala jsem a nechutilo :mrgreen: já peníze vrátit nechci, proto jsem to vyhodila.. Jen to tedy fakt vypadá, že to někdo pozrel už :mrgreen: takže dle vás, to jídlo vypadá „normálně“?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.5.20 23:11
@Zlobolka123 píše:
No mě to odpudilo už když jsem to otevřela.. Ale ochutnala jsem a nechutilo :mrgreen: já peníze vrátit nechci, proto jsem to vyhodila.. Jen to tedy fakt vypadá, že to někdo pozrel už :mrgreen: takže dle vás, to jídlo vypadá „normálně“?? :mrgreen:

A složení je jaké? Žampiony, maso a halušky? Osmahnuté žampiony hnědnou, maso je asi kuřecí, že? Tak to nahánějí zelenou petrželkou. Jestli to dlouho stálo, než to dovezli, nedivím se. Plave to v tuku. Já si moc jídlo dovézt nenechám, talíř je prostě talíř. Jíme očima. I doma vymazlené jídlo kydnuté do ešusu prostě ztrácí na kráse…a ještě táhnuté z domova ráno v 5 a ohřívané v mikrovlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
10.5.20 23:16
@Russet píše:
Já bych to podle obrázku taky neobjednala. Doma je dělám pouze z brynzou a nahoru osmaženou cibulku. Vábně to úplně nevypadá, ale moc mi to chutná.

To zni dobre, ted mam na ne chut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.5.20 23:17
@Zlobolka123 píše:
No mě to odpudilo už když jsem to otevřela.. Ale ochutnala jsem a nechutilo :mrgreen: já peníze vrátit nechci, proto jsem to vyhodila.. Jen to tedy fakt vypadá, že to někdo pozrel už :mrgreen: takže dle vás, to jídlo vypadá „normálně“?? :mrgreen:

halusky maji bezne sedo-bezovou barvu a vypadaji jako by to byl rozmoceny karton na vajicka. To si v zivote nevidela halusky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.5.20 23:18
@Premek_Orac píše:
To zni dobre, ted mam na ne chut :)

Myslím, že tam patří špek. Ale my to děláme light. Brynza stačí. Ta má snad 50%tuku v sušině :roll:

Příspěvek upraven 10.05.20 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.5.20 23:19

My mame halusky radi. Ale tak, jak se slusi a patri: s ovci bryndzou a skvarkama. K tomu pivo a jsem v nebi. (ano vim, tradicne se k tomu pije zincica a ne pivo. Na zincicu s*ere bily tesak, ja mam rada pivo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30845
10.5.20 23:21

@Zlobolka123 Vypada to jako halusky, ze nekdo przni klasiku a micha do toho kdeco, je vec jina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.5.20 23:31

@Zlobolka123 tak halušky nejsou extra pohledné jídlo, cos čekala…Doporuč jim, at si upraví reklamní foto s tím, že můžeš dodat vyobrazený jejich autentický výtvor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
10.5.20 23:38

No, tak jsou to halušky :nevim: Ty nikdy moc vábně nevypadají :nevim: Já bych si tedy nikdy neobjednala takové ty varianty pokrmu ala “co dům dal” :think: Halušky jsou super s bryndzou, cibulkou a osmaženou slaninkou :think: Hmmm, už jsem je moc dlouho neměla 8) Vzpomínám si na jednu restauraci v Kežmaroku, uvnitř vypadala jako koliba a jídlo je tam luxusní - klasika. A ty jejich halušky 8) :oops:, k nim jsem si dávala vždy černé pivo… mňam :jazyk: Ale po celodenní túře v horách bodly 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
10.5.20 23:46

No a jedla jsi nekdy halusky? Tem se musi prijit na chut… mne treba prave u tohoto jidlaprvni sousto nikdy moc nechutna, ale pak si na tu chut zvyknu a v zaveru si pochutnam :palec: ale mela jsem jen normalne s brynzou a spekem- mnam
Jo a dovoz nikdy vabne nevypada natoz halusky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
10.5.20 23:56

Ten reklamni obrazek teda vubec nevypada jako halusky. Halusky vypadaji presne tak jako to co ti privezli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.5.20 23:56
@Božislava píše:
Halušky jsou předražené, snědla bych asi bagetu za 55kč. Stačí mi tam uvnitř salám, vajíčko a mrkvička. Tohle balené jídlo jsem měla nedávno a porce byla taková, že k večeři byla dietní oplatka a capuccino plus jablíčko. :mavam:

No, Boži 8o Cappuccino?! Není to pití pro rozmazlený buržousty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák