Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Premek_Orac píše:
@Russet Tak podle obrazku se to jmenuje Lovecke halusky, a nivu tam na obrazku maji… Taky zampiony ci kureci a neco zeleneho (petrzelka? Spenat?)
Takze ja bych takovou vec preventivne neobjednal…
Já bych to podle obrázku taky neobjednala. Doma je dělám pouze z brynzou a nahoru osmaženou cibulku. Vábně to úplně nevypadá, ale moc mi to chutná.
Kdyz uz neco objedname, tak je to pizza. Nebo si osobne dojdeme na kebab/ gyros. Jinak kupovane jidlo nemusime.
Halusky u nas nikdo neji, takze nevim, jak vypadaji, kdyz se prevazi.
Ta prvni fotka je pekna prace grafika. A prijde mi to celkove predrazene.
No mě to odpudilo už když jsem to otevřela.. Ale ochutnala jsem a nechutilo
já peníze vrátit nechci, proto jsem to vyhodila.. Jen to tedy fakt vypadá, že to někdo pozrel už
takže dle vás, to jídlo vypadá „normálně“?? ![]()
@Zlobolka123 píše:
No mě to odpudilo už když jsem to otevřela.. Ale ochutnala jsem a nechutilojá peníze vrátit nechci, proto jsem to vyhodila.. Jen to tedy fakt vypadá, že to někdo pozrel už
takže dle vás, to jídlo vypadá „normálně“??
A složení je jaké? Žampiony, maso a halušky? Osmahnuté žampiony hnědnou, maso je asi kuřecí, že? Tak to nahánějí zelenou petrželkou. Jestli to dlouho stálo, než to dovezli, nedivím se. Plave to v tuku. Já si moc jídlo dovézt nenechám, talíř je prostě talíř. Jíme očima. I doma vymazlené jídlo kydnuté do ešusu prostě ztrácí na kráse…a ještě táhnuté z domova ráno v 5 a ohřívané v mikrovlně.
@Russet píše:
Já bych to podle obrázku taky neobjednala. Doma je dělám pouze z brynzou a nahoru osmaženou cibulku. Vábně to úplně nevypadá, ale moc mi to chutná.
To zni dobre, ted mam na ne chut ![]()
@Zlobolka123 píše:
No mě to odpudilo už když jsem to otevřela.. Ale ochutnala jsem a nechutilojá peníze vrátit nechci, proto jsem to vyhodila.. Jen to tedy fakt vypadá, že to někdo pozrel už
takže dle vás, to jídlo vypadá „normálně“??
halusky maji bezne sedo-bezovou barvu a vypadaji jako by to byl rozmoceny karton na vajicka. To si v zivote nevidela halusky?
@Premek_Orac píše:
To zni dobre, ted mam na ne chut
Myslím, že tam patří špek. Ale my to děláme light. Brynza stačí. Ta má snad 50%tuku v sušině ![]()
Příspěvek upraven 10.05.20 v 23:19
My mame halusky radi. Ale tak, jak se slusi a patri: s ovci bryndzou a skvarkama. K tomu pivo a jsem v nebi. (ano vim, tradicne se k tomu pije zincica a ne pivo. Na zincicu s*ere bily tesak, ja mam rada pivo)
@Zlobolka123 Vypada to jako halusky, ze nekdo przni klasiku a micha do toho kdeco, je vec jina…
@Zlobolka123 tak halušky nejsou extra pohledné jídlo, cos čekala…Doporuč jim, at si upraví reklamní foto s tím, že můžeš dodat vyobrazený jejich autentický výtvor.
No, tak jsou to halušky
Ty nikdy moc vábně nevypadají
Já bych si tedy nikdy neobjednala takové ty varianty pokrmu ala “co dům dal”
Halušky jsou super s bryndzou, cibulkou a osmaženou slaninkou
Hmmm, už jsem je moc dlouho neměla
Vzpomínám si na jednu restauraci v Kežmaroku, uvnitř vypadala jako koliba a jídlo je tam luxusní - klasika. A ty jejich halušky
, k nim jsem si dávala vždy černé pivo… mňam
Ale po celodenní túře v horách bodly ![]()
No a jedla jsi nekdy halusky? Tem se musi prijit na chut… mne treba prave u tohoto jidlaprvni sousto nikdy moc nechutna, ale pak si na tu chut zvyknu a v zaveru si pochutnam
ale mela jsem jen normalne s brynzou a spekem- mnam
Jo a dovoz nikdy vabne nevypada natoz halusky… ![]()
Ten reklamni obrazek teda vubec nevypada jako halusky. Halusky vypadaji presne tak jako to co ti privezli. ![]()
@Božislava píše:
Halušky jsou předražené, snědla bych asi bagetu za 55kč. Stačí mi tam uvnitř salám, vajíčko a mrkvička. Tohle balené jídlo jsem měla nedávno a porce byla taková, že k večeři byla dietní oplatka a capuccino plus jablíčko.
No, Boži
Cappuccino?! Není to pití pro rozmazlený buržousty? ![]()