Hodí se tyto šaty na státnice?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Ani jedny se ke státnicím nehodí. Vzala bych si neutrální šaty těsně nad kolena, zavinovací nebo pouzdrove,…, s jednoduchým střihem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Office casual.
Určitě ne sukně pod zadek, ale ke kolenům nebo pod kolena.
Určitě ne bez rukávů, hlavně ne žádná špagetová ramínka.
Pokud kalhoty, k nim jednoduchá halenka, nejlépe jednobarevná, hlavně bez obrázků a popisků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také se mi pro tento účel nehodí žádné…Já měla černé kalhoty a halenku, k tomu lehký svetřík na rozepínání. Měla jsem státnice konec srpna + zač. září, bylo tehdy taky dost teplo, ale jela jsem z domova vždy brzy ráno. Potila jsem se také stresem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty šaty jsou absolutně nevhodné, nejdeš na pláž. Státnice jsou formální. Bez rukávů taky nic moc, leda bys měla sako navrch.
Vzala bych si pouzdrovky nad kolena, barva radši modrá, než černá, působí to líp. Nebo společenské kalhoty a halenku, ale formální, košilového typu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, najdu něco jiného. Máte fotku konkrétního střihu halenky, který se hodí? ![]()
- Citovat
- Upravit
holka, jsi totálně mimo, to jsou věci tak na dovolenou..
hledej, klidně na vintedu, formální pouzdrové šaty… rukávek je samozřejmostí, aspoň krátký… tenhle styl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakrytá ramena a břicho, sukně aspoň ke kolenům. Hledej šaty business casual.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Přesně to jsem tu psala, někam mi to zmizelo. Jsem taky pro business casual. Vyzývavý model může akademiky urazit, že se snažíš záměrně odpoutat pozornost od znalostí. Prostě obléct se na úrovni a spíš nenápadně. Schovat ramena a sukni po kolena nebo kalhoty a košilový střih halenky, hezký pásek, lodičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše: Více
Je běžné, že je oblečení ke státnicím na škole doporučené. Právě proto, aby tam neběhaly dívky v mini bez rukávů a mladíci v kraťasech. Sice tedy doporučené, ale prakticky vyžadované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak uz psaly ostatní holky, nehodí se ani jedny.
Pokud odhalena ramena, tak na ně sacko, odhalena ramena se na takovou příležitost absolutně nehodí. Ja měla bílé košilove šaty se sukni do A po kolena a lehké tmavě modré sako.
Ono bude treba horko, ale budovy jsou zaprve vetsinou klimatizovane a za druhé nikdy, ani ve vedrech jsem neviděla akademiky ani na prednaskach v nějakých halenkach s odhalenymi rameny, anebo v krátkých suknich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdybys chtela jít cestou kalhot, nemusíš mít nějaké teple materiály, ale treba prodyšné lněné béžové kalhoty a k těm treba hedvábnou halenku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit