Hodinové uspávámí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
23.12.22 21:06

Hodinové uspávámí

Ahoj holky, už z toho začínám pomalu šílet. Každý večer to stejný a už mě to vůbec nebaví, ještě teď když jsou ty Vánoce člověk by si taky rad pustil nějaký Vánoční film nebo něco. Malému je 15 měsíců- ráno vstává mezi 8- půl 9, chodi spat ve 13:00, spí do 14:30-15:00, v 19:00 večeře, koupání a na osmou chodime do postele. Ale každý večer ten sami souboj uspavam ho hodinu, hodinu a půl někdy snad i dvě. Nakojí se a pak ho houpu, ale on schválně děla věci aby neusnul hýbe nohou, rukou, houká.. Po hodině už začínám silet, vždycky mu vynadam, pak mě to mrzi.. co s tiim? V poledne usina bez problému do 15 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
694
23.12.22 21:07

Dej ho spat o hodinu az dve pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.12.22 21:09

To samozřejmě funguje, včera už mě to nebavilo tak jsem ho vzala do obyvaku a usnul v půl 11. Jenomže to pro mě není řešení. Chtěla bych mít už večery pro sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.12.22 21:09

Proc uspavas tak brzy? Asi neni unaveny 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.12.22 21:11

@Fiškuska rada už bych si večer dělala věci, jtere jsem přes den nestihla nebo měla čas sama pro sebe. Každopádně pokud ho vezmu do postele v 9, je to to stejne. To bych ho musela dávat spat v 10/11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.12.22 21:12
@Xxxbell píše:
To samozřejmě funguje, včera už mě to nebavilo tak jsem ho vzala do obyvaku a usnul v půl 11. Jenomže to pro mě není řešení. Chtěla bych mít už večery pro sebe..

Bohuzel ne vzdy je vse, jak si naplanujeme. :) Leda si zkusit rano ridit budika, spani pres den dat take driv a mohlo by se posunout i vecerni usinani. Ale neboj, ono to brzy bude zae uplne jinak. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
23.12.22 21:13

Syn vstava v pet, spi hodinu dopo a hodinu po obede. Kdyby vstaval o pul devate, jde spat vecer tak v deset. Davas ho moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
23.12.22 21:17
@Xxxbell píše:
To samozřejmě funguje, včera už mě to nebavilo tak jsem ho vzala do obyvaku a usnul v půl 11. Jenomže to pro mě není řešení. Chtěla bych mít už večery pro sebe..

Chtit muzes, ale mit pro sebe volne vecery s takto starym ditetem je scifi. Tak ho dej do postele o hodinu az dve pozdeji a usetris si dlouhe uspavani. Pozde Ti vstava, bud rada, nekdo nema ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
23.12.22 21:19
@Xxxbell píše:
@Fiškuska rada už bych si večer dělala věci, jtere jsem přes den nestihla nebo měla čas sama pro sebe. Každopádně pokud ho vezmu do postele v 9, je to to stejne. To bych ho musela dávat spat v 10/11

Nas triletak, kdyz je ve skolce a spi tam, usina 22-22:30. Vstava v 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
23.12.22 21:22
@Xxxbell píše:

Dokud neusinas driv nez dite, je to jahudka pohudka.
Mne chodilo dite spat mezi 11- 12 vecer.. Driv to proste neslo i kdybych se ma hlavu stavela. Jako od 10 uz melo anarchii, potrebovala sem chvili klidu, tak si vzdy neco mrnelo v pokoji a ja tam ma posteli cetla, hackovala, byla ma mobilu apod.
Buzeni pres den nemelo efekt na dobu uspavani. Akorat nylo dite pres den o to zpruzelejsi.
Pomohlo mi si ujasnit, ze to bude trvat max 2 roky a to je v ramci delky meho zivota plivnuti..

Ted jsou diteti 3,5 a usina uz ve 21. Zacalo teda zrovna stavkovat to druhy a chodi spat po 10 vecer.
Nejvic pomaha vrazit aktualne nespici panu otci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
23.12.22 21:31

No to tak nějak neovlivníš, prostě si chodí spát jak se jim zachce. Dávej spát později, máš dítě, ne reklamu na instagram… Čas na sebe bude, ale až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.12.22 21:32

@Xxxbell chapu te, ale asi se budes muset smirit s tim ze proste driv spat nebude. Leda bys zkusila upravit spaci rezim celkove jak tu nekdo psal. Me pomohlo kdyz jsem proste prijala fakt ze vecer nebudu mit volno tak jak si predstavuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
23.12.22 21:51

Je to normální. Smiř se s tim. Večer je to dítě plný zážitků z celýho dne a prostě mu trvá než vypne mozek a usne. Nedělej z toho drama a vydrž to no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1688
23.12.22 21:56

Mám o malinko staršího a taky uspávám jak kdy. Je to náš třetí a už jsem se smířila s tím, že filmy v osm nejsou pro mě. Škoda že zrušili Nová +1 to jsem vždycky stíhala. 🙂 A ještě záleží na tom jestli jsme ten den venku nebo ne. To se unaví víc a usíná lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
23.12.22 22:06

Tak když ráno vstává v 8.30, nediv se, že ve 20 neusne. Když usne ve 22, spí 10-10.5 hodiny, což je normální. Moje dcera má skoro rok a čtvrt a vstává v 5.30-6.00 a večer usíná v 19, takže taky spí těch cca 10.5 hodiny v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí