2,5letá hodně zlobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
6.12.11 22:00
Anysek66 píše:
tak to mě uklidnilo… :)

Tak tak,buď v klidu..Vzdor k jejímu věku patří..Musíš to vydržet hlavně s nervama,je to těžké,ale snaž se..Mlácení nemá smysl,bude to ještě horší..Maximálně plácnout přes zadek nebo přes ruku(jak píše Raduš.ka44)Vždycky když ji ale potrestáš,tak jí vysvětli,co udělala špatně a že se to nedělá..Pak už se k tomu nevracej..Taky můžeš zkusit ,,pevné objetí" když se ti začne vztekat,ale to u nás nevyšlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33
6.12.11 22:03

děkuju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.12.11 22:04

jo to začne ještě víc řvát… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.12.11 22:05
Anysek66 píše:
jo to začne ještě víc řvát… ;)

Ve svém okolí neznám žádné dítě,na které by tato metoda fungovala.. :mrgreen:
A jak ti třeba spává?S tím máte taky problémy?

• Citovat
  • Upravit
33
6.12.11 22:06

děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.12.11 22:07

teď druhým dne mi odmítá spát odpoledne, sice je tu dobu v postýlce a povídá si, nebo čte, nebo se ptá co dělám a tak, ale k večeru unavená stejně moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.12.11 22:15
Anysek66 píše:
teď druhým dne mi odmítá spát odpoledne, sice je tu dobu v postýlce a povídá si, nebo čte, nebo se ptá co dělám a tak, ale k večeru unavená stejně moc není.

To jsem se chtěla zrovna zeptat, jak ti spí? Samík když nejde po obědě spát, tak odpoledne nebo večer už s ním není jakákoli dohoda možná. Prostě hluchý, lítá, skáče, piští, nereaguje na nic - domluvy, křik, plácání - nic. Jednu dobu tak nespal asi měsíc - pak byl už takový i přes den, bo mu ten noční spánek nestačil… V poledne se mu chtělo sice spát (takže byl protivný a zlobivý), ale nešel, nechtěl, neusnul. Takový kruh. Chválabohu teď zase začal spávat přes den, tak vzdoruje a zlobí už jenom tak normálně - úměrně věku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.12.11 22:21

Mě malý někdy spí a někdy ne..Ale vždycky po obědě si musí jít lehnout a odpočívat,tam si čte nebo poslouchá pohádku,někdy usne,někdy ne..Ale stačí mu i ten odpočinek a pak mi v pohodě vydrží do večera,ale je fakt,že když nespí,tak je hrozně zlobiví a vůbec neposlouchá..
No oni říkají,že nespavost u dětí vede k hyperaktivitě..

• Citovat
  • Upravit
50725
6.12.11 22:27

No jo, ale jak ho dostat… Já ho lákám, nadávám, vyhrožuju, jdu si s ním lehnout a prd. Kolikrát usnu, spím hodinu a půl a on si hraje s autíčkama :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.12.11 22:31
Angua píše:
No jo, ale jak ho dostat… Já ho lákám, nadávám, vyhrožuju, jdu si s ním lehnout a prd. Kolikrát usnu, spím hodinu a půl a on si hraje s autíčkama :oops: :lol:

No to je to..Prostě se jde ležet,když nebude spát nemusí,ale musí ležet..On si časem zvykne..Malému to taky trvalo,ale teď už se na to vyloženě těší..

• Citovat
  • Upravit
50725
6.12.11 22:40

No ale když přesto neleží? Tak co uděláš? Svážeš ho? :lol:

To teda jsou spíš extrémy, když je fakt už přetažený a přehnaně aktivní, ale stane se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.12.11 22:45
Angua píše:
No ale když přesto neleží? Tak co uděláš? Svážeš ho? :lol:To teda jsou spíš extrémy, když je fakt už přetažený a přehnaně aktivní, ale stane se to.

No tak to je jasné :D Tak ho nech sedět,třeba si sám lehne..Musíš to holt vyzkoušet.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
6.12.11 22:49

Ne, on chodí kolem postele a jezdí autem. V lepším případě. V tom horším skáče na koňovi nebo po posteli :roll:

Já to řeším většinou tak, že buď usnu nebo odcházím do jiné místnosti, bo mám jenom jedny nervy :oops: :lol: :lol: :lol:

Ale jak říkám, teď spávat chodí, takže když se to nepřešvihne, tak není problém - jde většinou sám a dobrovolně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.12.11 22:50

Zakladatelko, malej má 2,5 roku a taky se mi vzteká fest, máme většinou aspoň tři vztekací scény denně. Dneska byl teda lepší den, snad jen jedna byla kvůli půlměsíčku mandarinky co nechtěl dojíst a já se ho zeptala, jestli jí skutečně nechce sníst a on že ne, tak já mu řekla, že jí dojí maminka, snědla jsem jí a v tu ránu ji chtěl :zed: a řev, že jí maminka snědla :) Ale jinak to taky umí…, chce to nastavit mantinely, co to jde a neustupovat. Minule se mi vztekal ve vozíku v kauflandu, že jsem nekoupila čokoládu, stačilo vysvětlit, že jestli bude vyvádět, tak příště že jedu nakupovat sama a on bude doma s babičkou a dědou (strašně rád jezdí do kauflandu) no a hned byl klid :-)

S tím spaním je to ošemetné už…, asi dva měsíce zpátky začal,že nebude přes oběd spát,ale je pak navečer už tak unavenej,přetaženej a protivnej,že se mu nedá nic vysvětlit. Většinou si jdu lehnout v poledne s ním, někdy usne, někdy ne, občas mi ještě usne venku v kočárku na tom studeným vzduchu a to spí jak dudek…, si hraje ve 2,5 letech na miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.11 23:02

Ahoj,
taky simyslím, že by se mohlo jednat o období vzdoru a rocha hyperaktivity k tomu a trocha nedůslednosti. Nastav nějaká pravidla, ale fyzicky bych netrestala. :hug: V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí