Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Měla by jsi začít hlavně u sebe. V tom vztahu jsi nebyla ani šťastná, ani spokojená. Třeba je dobře, že jsi ho vyhodila. Uvolní místo někomu daleko lepšímu.
Klukovi bych koupila jiného pejska. ![]()
@2lochneska píše:
@111verunka111 Ne,jeden výbuch vzteku nezničí plnohodnotný vztah a lásku. Bohužel mám pocit, že ta láska je ve vašem vztahu pouze z tvé strany.
No, já mám spíš pocit, že z žádné strany, protože já bych tedy koho miluju nevyhodila kvůli takové ptákovině ![]()
@111verunka111 kdyby tě měl rád tak max odejde na noc a druhý den přijde. Sama píšeš kolikrát jsi mu odpustila kdo ví co takže tak super nebyl, neni a nebude a to co čteš od jeho ex tak neni nic tak super ![]()
@111verunka111 píše:
24 let a mam 3,5 leteho syna. Ja vim ze jsem udelala chybu jak nikdy a blby vybuch aby znicil nas vztah?lasku?
Váš vztah nerozbil jeden blbý výbuch, láska z jeho strany tam již asi nebyla, asi jsi to jen nechtěla vidět.
Nepiš mu, nedoprošuj se, věnuj se synovi.
Verunko, je ti 24 let, 3,5leté dítě máš s alkoholikem, od půl roku dítěte žiješ s chlapem, kterého bývalky nazývají chorobným lhářem, který si píše s jinýma a asi je toho ještě víc. Chyba je u tebe, ale né v tom, že jsi ho vyhodila, ale že vybíráš ze špatného pytle!!! Malému kup nového psa, jak už někdo psal a ty se zamysli, než začneš hledat nového partnera, zda je to ten pravý.
@jenika1 píše:
Verunko, je ti 24 let, 3,5leté dítě máš s alkoholikem, od půl roku dítěte žiješ s chlapem, kterého bývalky nazývají chorobným lhářem, který si píše s jinýma a asi je toho ještě víc. Chyba je u tebe, ale né v tom, že jsi ho vyhodila, ale že vybíráš ze špatného pytle!!! Malému kup nového psa, jak už někdo psal a ty se zamysli, než začneš hledat nového partnera, zda je to ten pravý.
Má absolutní pravdu, zajdi za psychologem, naučí tě mít ráda především sama sebe. Tvůj syn je nejdůležitější chlap tvojeho života, tak to udělej i pro něj, ať může být na svoji mámu hrdý.
@111verunka111 píše:
@Markéta80 no ja se nedivim ze odesel ;( jak jsem psala jak jsem vybuchla vyhodila jsem hoa skrz to ze vse zaclo jen ze at neuci stene na gauc tak proto si ji vzal ze slovy ze u jeho rodicu muze na gauc ktery maji trikrat drazsi nez mam ja
ale ja si hold vazim toho co mam a rada spim v cistem…neznamena to ze stene nemam rada ;(
Vyhodila jsi ho proto, že Tě dlouhodobě štval. To štěně byla poslední kapka.
Buď ráda, že je pryč a najdi si někoho, kdo bude respektovat Tvá přání (jako třeba to, že zvíře do postele nepatří).
@111verunka111 A příště si budeš pamatovat, že nemáš z pusy vypouštět to, co nemyslíš vážně. Jednou jsi ho vyhodila, jsi plnoletá, svéprávná a natolik lucidní, že jsi snad musela vědět, co říkáš. Vyhodila jsi ho, tak šel.
Dekuji vam za jakoukoli oporu. Momentalne chlapa opravdu hledat nechci…nemam ted pocit ze je dobre lepit ranu naplasti..nevim jak on kdyz hleda zeny na badoo uz tak brzo…? Asi mate pravdu ze se zamerim na sebe. Hrozne se tim nicim jak mi mozek porad srotuje. A odpustila jsem mu ve vztahu po 3 mesicich mi hodne lhal a vymyslel jsi. Byla jsem rozhodnuta ze to skoncim ale uprosil me. Za druhe kdyz si psal s zenskyna, meli jsme krizi a vzdalili se od sebe a timto si ulevoval a to jsme mesic ukoncili nas vztah..me to tak bolelo ze jsem zkusila lepit ranu po jeho a psala jsem si s jednim chlapem..ze zacatku to trosku pomahalo ale pak jsem vedela ze jsem udelala chybu a ukoncila jsem veskere psani. A pak za mnou opet dosel a prosil me ze i kdyby chtel tak stastny byt s jinou nemuze jen se mnou. Na krasna slova ktera mi tak chybela jsem odpustila. Nekdo si rekne ze jsem pitoma ale ja se vzdy rozhodovala jen srdcem ;( proto jsem cekala ze i on mi tento vybuch odpusti..misto toho pise vsem holkam..nevim jestli mi tim chce ublizit at na nej zapomenu nebo jen ukazat ze ho muzu stratit…ja proste nevim co ma ted v hlave, zdali mu chybime..
Ahoj holky ja toho chlapa nechapu!! Konecne jsem zacala mit dobrou naladu a zacla jsem davat na fb fotky kde se smeji i ze synem. A hned me zacal uhanet a delat zarlive sceny ze beztak nekoho uz mam. Nic o tom ze by me chtel zpet, jen furt zkousi a urazi me i celkem skrze to ze jsem stastna skrz jineho..? Na to jsem mu rekla at nesoudi me podle sebe. Protoze to je jen on co uhani kazdou sukni..jako jak ten chlao uz mysli? Ja ho doopravdy nechapu..
Asi si myslel, že ho budeš zhroucená prosit na kolenou, aby se vrátil a evidentně nepočítal s tím, že budeš v pohodě. Já bych ho ignorovala a vůbec bych mu na jeho hloupé invektivy neodpovídala. Přestane ho to bavit.