Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@111verunka111 Vyhodila si ho, tak co se divíš… já jsem taky dost paličatá na to, abych se vracela k někomu, kdo mě vyhodil. A nechápu, proč by se ti měl omlouvat za něco, co dělá po vašem rozchodu.
@111verunka111 bud ráda, stejně se snim jen trápíš
a jemu je to asi jedno že s Váma neni vid
. proč byla hádka a proč ses pak omlouvala pokud jsi byla v právu?
Otázka je, jestli k tobě cítil něco před rozchodem… Proč ses mu ještě omlouvala? Když už jsi problém řešila rázně, horkou hlavou, tak zbytečně neplýtvej slzami a omluvami a stůj si za svým.
Tak předně, přestaň žebrat a doprošovat se. Pokud máš možnost mu číst nějaké zprávy jiným, nedělej to. Samozřejmě že ti to dělá naschvál, když ví, že si na tom drásáš nervy. I když je to těžké a bolí tě to, přeruš jakýkoliv kontakt a čekej. Klukovi řekni, že chlap musel odjet třeba za prací, aby se tě furt neptal. Vyraž ven, na nákup s kamarádkou.
Pokud má váš vztah šanci, emoce vychladnou a sám tě kontaktuje. Jinak to stejně nemá budoucnost.
Mimochodem, na věkyvěků je akorát smrt a daně. Kolik ti je?
Byla to blb… hadka kvuli blbine…poridili jsme pejska malemu na Vanoce a jelikoz mame mensi byt spime na gauci a malej v pokojicku. A chtela jsem s nim resit at neuci psa na sedacku pac na ni spime a stale byla procurana. Jemu se to nelibilo a zacal vyrvavat a ja si nikdy nenecham nasr… na hlavu..tak jsme se pustili do hadky. A ja vybouchla a vyhodila ho. On si vzal psa k rodicum malej je z toho zdrceny a ja nevim co uz delat…psala jsem mu hezke sms ze ho chceme doma ze mi je to lito ze ho milujeme. A nic…nevim proc on mi nemuze odpustit kdyz ja mu za cely zivot odpustila mnohem horsi veci ;( tato byla snad ma prvni chyba jak sem vybouchla…to opravdu jde prestat milovat ze dne na den a vzpominat na sve byvalky a psat jim pekne zpravy? ![]()
@111verunka111 Zkus se přemoci a přestat mu psát hezké sms. Nejlépe už mu nepiš vůbec. Malému můžeš časem pořídit pejska i ty, ne?
Já jsem asi ovlivněná jednou tragédií, která se stala v mé blízkosti, kdy nešťastnou náhodou před pár dny zemřela malá holka, a tak jiné problémy vnímám asi trochu zkresleně - samozřejmě chápu, že prožíváš trauma ty i malý, ale z toho se dostanete. Malý zapomene a ty budeš žít dál.
@2lochneska píše:
Tak předtaň žebrat a doprošovat se. Pokud máš možnost mu číst nějaké zprávy jiným, nedělej to. Samozřejmě že ti to dělá naschvál, když ví, že si na tom drásáš nervy. I když je to těžké a bolí tě to, přeruš jakýkoliv kontakt a čekej. Klukovi řekni, že chlap musel odjet třeba za prací, aby se tě furt neptal. Vyraž ven, na nákup s kamarádkou.
Pokud má váš vztah šanci, emoce vychladnou a sám tě kontaktuje. Jinak to stejně nemá budoucnost.
Mimochodem, na věkyvěků je akorát smrt a daně. Kolik ti je?
24 let a mam 3,5 leteho syna. Ja vim ze jsem udelala chybu jak nikdy a blby vybuch aby znicil nas vztah?
lasku?
@111verunka111 Nediv se, že se k tobě chová jak k hadru a neváží si tě, vždyť se tak chováš sama k sobě. Opakovaně si píše s jinými, to moc o lásce až za hrob nesvědčí. Buď ráda, že jsi vybuchla, projevila trochu hrdosti, neponižuj se, to chlapi nesnáší, jestli vás má rád příjde, poprosí za odpuštění a uvidíš. Jestli ne, nelituj, nemáš čeho.
@BaMaK ja vim porad si to opakuji..ale jen ty vzpominky a maly jak se stale pta kdy prijde pritel domu..bojim se ze se uz nevrati a ja budu mit zlomene srdce ktere se uz neslepi…nebo prijde zase az si uzije s druhymi coz me zlomi ;( sve byvalky co jim ted pise ( ja vim cist to nemam
ale me to neda…presvedcuju se jak moc me miluje tim…). Vsechny mu pisi ze srandy ze mu uz neveri ze je to chorobny lhar a delaji si z nej srandu. On jin pise pr. Vzpominas na nas prvni polibek? Ja ano a ohromne ti to ten den sluselo. Nerikej ze bys to nechtela zpatky..
@111verunka111 Ne,jeden výbuch vzteku nezničí plnohodnotný vztah a lásku. Bohužel mám pocit, že ta láska je ve vašem vztahu pouze z tvé strany. Máš zřejmě klapky na očích a jsi přehnaně nekritická, protože jsi zamilovaná. (tvůj první?) Když už musíš číst příspěvky jeho bejvalkam, pozorně si přečti odpovědi. Pokud tam píšou o chorobném lháři a podvodnikovi, budou mít pravdu plynoucí ze zkušeností. Těžko ti radit. Musíš najít úctu sama k sobě, jak už tady někdo psal, on s tebou zachází jako s rohožkou. Je si tebou jistý. Přeruš veškerý kontakt a počkej, až příleze, jestli ho teda tolik chceš. ![]()
@111verunka111 kdyby tě měl rád tak neodešel, navíc co to je že mu sebral psa? To je teda dost hnusný když ho dostal kluk
![]()
@2lochneska nn maleho mam s mym prvnim..to skoncilo diky alkoholu a zaroven me tento pritel dostal z toho vztahu. Za coz jsem rada ale…ano mas pravdu nenapisi mu uz ani jednu sms. Jen ted cekat co bude…jen se bojim jak dlouho bude trvat nez se mi ozve a bude mu smutno po me i po malem ![]()
@Markéta80 no ja se nedivim ze odesel ;( jak jsem psala jak jsem vybuchla vyhodila jsem ho
a skrz to ze vse zaclo jen ze at neuci stene na gauc tak proto si ji vzal ze slovy ze u jeho rodicu muze na gauc ktery maji trikrat drazsi nez mam ja
ale ja si hold vazim toho co mam a rada spim v cistem…neznamena to ze stene nemam rada ;(
Holky pomozte mi. Silene miluju chlapa co me tak sklamal!! Od maleho pul roku s nami bydlel a vychovaval syna. Jsem opravdu hodne citove zalozena na rodinu a na lasku a oni dva jsou cely muj zivot. Nekolikrat jsme lepili nas vztah kdyz si vypisoval s zenama ale vzdy jsem myslela jen svym srdcem a vzdy mu odpustila a vratil se k nam. Ted pri posledni hadce jsem ja vybouchla a vyhodila ho. Hned jsem se mu omluvila a plakala jsem at se vrati domu a uznala jsem svou chybu vybuchu v hadce. A nic nechce se vratit ze si za to muzu sama, ze uz ke me neciti nic. Vsichni kolem me mi rikali nech ho…ti chlapi musi vychladnout ale neboj se on se k vam vrati. Ale dva dny zpet si zacal psat s zenami a i svym byvalkam a me to nici co jim pise!! On vi ze si to mohu precist dela to schvalne? Stale cekam ze prijede a omluvi se mi ze to co jim pise tak nemyslel. Maly se stale pta kdy se maros vrati domu…me to nici!! Myslela jsem si ze my dva spolu budeme naveky veku a ze vzivote od sebe nepujdeme. Vykladal mi ze jsem jeho nejvetsi laska a ze nikdy nebude nikoho milovat vic a ted mi pise tak hnusne smsky!! Boli to silene to boli kdyz mi tak lhal!! V praci se snazim vypnout ale doma me to uzira cim dal vic..sednu na sedacku a hned nyslim na nej jak tu sedaval se mnou a drzel me za ruku..spim uz tak sekane nejim skoro vubec. Stale myslim jen na nej ;( pomozte mi nebo se uz ze vseho zhroutim nebyt maleho…ja uz nevim