Hodně spí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
18.12.06 21:16

náš malej je taky spáč, chodí spinkat o půl osmé a vstáváme kolem půl desáté. Po obědě spí další dvě, někdy i tři hodiny. Také jsem měla strach, jestli mu něco není, ale doktorka mi řekla, že některé děti jsou víc spavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
19.12.06 13:16

Ahojky,
my se taky hlásíme do klubu :lol:
Náš klučík (20 měs) si v noci dává svou dvanáctku 19.30 - 7.30 +- půl hoďky a v poledne spinká 1,5 - 2 hodiny. Díky za tuto diskusi- už jsem měla podezření na spavou nemoc :wink:
Pa, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 11:17

Holky, díky za tuhle, i když hodně starou, diskusi, už jsem se začínala pídit, jestli je to dlouhý spaní normální. Náš prcek spí od devíti do devíti a kdybych ho nevzbudila, spal by ještě dýl. Odpoledne spí ještě 3 hodiny. Když to někde řeknu, všichni se mě ptají, jestli nemá nějakou nemoc :roll:, až mě to samozřejmě taky nahlodalo :oops:.
Oživuju diskusi, kdyby se někdo přidal se svými zkušenostmi :kytka::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.1.13 11:49

Všude jsem slýchávala Vyspi se teď, s mimčem už se nevyspíš… Mates spí v noci 12 hodin v kuse, přesně jak píšeš, od devíti do devíti. Známým spí mimča taky suprově, říkám si, kde se vzalo to, že se nevyspím :mrgreen: Snad to teda vydrží (malýmu jsou 3 měsíce). :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 12:43

Tý jo, tak ve třech měsících to jako spal o dost míň, budil se na jídlo. Ale v roce jsem zrušila noční krmení a fakt vydrží takhle dlouho spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.1.13 15:06

To bude asi tím krmením. Já dávám malýmu svý, ale ve flašce, tak si toho asi před spaním vezme víc než by si vzal z prsa a déle pak spí ;) ale rozhodně si nestěžuju :) celkově asi máme andílka, byli jsme dnes na dvojitým očkování a ani nepípnul, že se i doktorka divila :mrgreen: si to asi vybere v pubertě :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 17:06

@antikamila Tak to je šikula.
Já jsem našeho do půl roku krmila taky mateřským, taky z flašky, ale pak už UM a od roka by prý už měl (mohl) vydržet celou noc, tak jsme to prostě odbourali. Sice se párkrát vzbudil, ale teď se to ustálilo a už dlouho spí takhle krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.1.13 20:54

@Bublana A já myslela, že si to takhle stěžuju sama :mrgreen: dost holek kolem mě když nemohly kojit, tak se na to vykašlaly úplně a přešly na UM. A jak dlouho si jen odstříkávala? do těch půl roka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 21:11

@antikamila jj, do půl roku a ten poslední měsíc už to bylo fakt hrozný :roll:, měla jsem mlíka málo, i jsem občas už musela dát UM, ale chtěla jsem to prostě dotáhnout do toho půl roku, asi z psychologickýho hlediska, že byl do půl roku kojený :). Jen vydrž, dokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.1.13 21:16

@Bublana Určitě chci, jsem si už na to tak zvykla a měla jsem nyní týden školu, tak jsem odsávala ve škole (dodělávám si magistra) a taky v pohodě. I Dr se divila, myslela, že jsem to vzdala a přesla na UM a já že ne, že v podstatě plně „kojím“ :mrgreen: ale koukám, že to už moc k tématu není :D tak děkuji za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášený
14.1.13 22:00

Mám 2 a půl starého chlapečka…a je to opravdu velký spáč :) Je asi po mě :D Večer mi usíná po 20h a spí tak do půl 8,ale občas mě nechá dospat i do půl 9 a on si vedle mě ještě hajá. A přes den naspí 3h někdy 4 a večer jde zase normálně spát. Zkoušela jsem budit, ale to pak byl tak protivný, že už to neriskuji. Užívám si to, protože přijde čas, když už mi o obědě spát nebude

• Citovat
  • Upravit
33
21.1.13 21:00

Díky za oživení této diskuze:-) už se totiž pídím zda je normální jak moc můj syn spí (jsou mu 4 měsíce). např. dnes byl vzhůru jen 6 hodin. prostě v noci spí od 21 - 8 pak 9:30-10:30 odpo 11:30-13:30 a ještě 15-15:30 a 17-19:30 a v 20:30 už zase spí. což znamená že nevydrží déle jak 1,5 hod vzhůru - hraje si nebo cvičíme pak se nají a už si jen na zádech hraje s hrazdičkou a za chvilku už ručičkama mne očka a to je signál do postýlky - kde jej položím a hned spí - bez uspávání. :nevim: už jsem to psala i v jiné diskuzi - do doby bdění a krmení musíme ještě vecpat cvičení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.1.13 21:14

@jaema Jak jsem psala, náš malej taky hodně spí… teď od 20hod do 8-9hod, pak od 11 do 14, a pak odpo si dává takovou jednu dvě 1/2 - 1hodinovky. Já si říkám třeba ve 12 budeme cvičit a milostivej si to hezky zaspí… takže nám dělá taky problém rozvrhnout si cvičení :nevim: ale buďme rády za to, že spinkají dobře, já tedy jsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.1.13 09:29

No já jsem ráda že malý pěkně spinká - protože roste a není pak mrzutý a tu 1,5 hod co je vzhůru si pořádně užijeme a nemusím nosit, chlácholit, uspávat a co si budeme povídat v po noci jsem vyspaná :lol:
On to bude mít malý po mě - mamka mi vyprávěla, že když si pro mě chodila do školky a ptala se mě jak jsem se měla - odpověděla jsem: chtěla jsem spinkat, ale ostatní děti mě budily :mrgreen: :lol: a to byla ta předškolní školka. Měli strach, že budu spát i ve škole :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
2.4.15 10:53

Ahoj, můj 3,5 měs. nespavec najednou spí v noci s dvěma přestávkami na jídlo a před den 3×2 hodiny 8o. Vždycky spal maximálně 20 minut v kuse přes den a v noci tak jo a ne. Změnilo se u někoho z vás takhle radikálně spaní? Je to normální? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí