Hodně spí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1482
2.4.15 11:03

@JayLee Já jsem rád moc, je taky mnohem lépe naladěn :lol:. Jenom koukám jak blázen a doufám, že to vydrží, tak děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
2.4.15 11:09
@Ostružka píše:
Ahoj, můj 3,5 měs. nespavec najednou spí v noci s dvěma přestávkami na jídlo a před den 3×2 hodiny 8o. Vždycky spal maximálně 20 minut v kuse přes den a v noci tak jo a ne. Změnilo se u někoho z vás takhle radikálně spaní? Je to normální? Díky!

jasně, je ještě malej, ještě se mu denní a spací rytmus změní tak pětkrát :mrgreen: roste a potřeby se mění. Buď ráda a užívej si to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
2.4.15 11:11

@JayLee Moc děkuju, je fakt miloučkej, když se vyspí, v podstatě hlavní příčina jeho pláče byla vždycky mrzutost z únavy. A já jsem spáč extrémní, tak jestli to má po mně.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181

A setkali jste se nekdy s dítětem, které je uz vetsi - třeba 5-6 let a proste porad by spalo? :mrgreen:
Deti moji segry takove jsou -resp. jako malí takoví nebyli, jsou to dva kluci, ted jim je 10 a 6 let. Starsi tak nejak normalne - o vikendu do 9h je bezna věc, ale toho mladšího musej kolikrat budit v 11. Fakt. Vim, ze nekecaji, protože mi to rikala i nase mama, když nekdy hlidala u nich, ze opravdu ten mladsi hrozne vyspava, ze uz ho pak chodila kontrolovat, jestli vůbec zije :mrgreen: :roll:.
Jinak jsou to normalni deti :mrgreen:, zadne diagnozy apod nemaji, ale na to vyspavani ja koukam jako blazen.
Moje male dite vždycky vstávalo kolem te 7h, i o vikendu, az casem, v tom starsim skolnim veku zacal syn vic vyspávat (dnes je mu 19 a div ho nemusim budit k obedu), mladsi 6 let vstava kolem 7hodiny.
Ja jsem taky jako pubertak vyspavala :mrgreen:
Ale aby skolkove dite spalo pomalu do 11 h… o tom jsem ještě neslyšela :think: Doufam, ze je v poradku

Neberte to jako ze jim zavidim :mrgreen:, mne maly vstava brzy ale z postele me netaha, polezim si třeba do 8 - 8.15 a pak vstanu a mam doma praci, nevadi mi to, jenom se tomu proste divim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482

@Aletheia díky, užívám každou minutu, hehe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
2.4.15 11:13

@nakukovatelka No to jo, to je podle mě hodně neobvyklý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí