Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ježíši.. Doporučeními hodnoty.. Pisu pres mobil, takze preklep ![]()
Buď ráda za vysoké HcG, dokud roste, těhotenství na 99% dobře prosperuje.. V 5+2 nevím, ale v 6+x jsem měla +- 90.000 a za 4 dny 120.000. A miminko jedno ![]()
Hodnota hcg se každé 2-3 dny zdvojnásobuje, takže ten nárůst je ze začátku opravdu vždy rapidní a náznak na počet plodů bys vyčetla, kdyby ti hcg po 2-3 dnech zopakovali (u dvojčat by to bylo cca 4× tolik). Jinak počet plodů se pozná na ultrazvuk. vyšetření. Kolik bylo gest. váčků? Dělali ti ultrazvuk?
@lekarnicka28 hm ja měla HCG v 6 týdnu dost vysoke 48,000 ale mimčo neprosperovalo. takže jsem to 1% ![]()
Ahoj, moc dekuji za reakce. Na ultrazvuku jsem byla v 4+6 (jsem riziková po potratech, takze me sleduji od zacatku kazdy tyden). Na utz byla jedna dutinka, ale potom me zmatlo to vysoké HCG. Dnes jdu na kontrolní odběr, tak uvidím jak na tom budu po 3 dnech.
Dej nám věděẗ, ale z krve hcg to nejde poznat opravdu jen tehdy, když je to árust 4× větší, ale uvidíš, ![]()
@phoma píše:
@lekarnicka28 hm ja měla HCG v 6 týdnu dost vysoke 48,000 ale mimčo neprosperovalo. takže jsem to 1%
To mne je lito ![]()
A hodnoty HCG se ti zvyšovaly i kdyz bylo těhotenství neprosperujici?
@Anonymní píše:
To mne je lito
A hodnoty HCG se ti zvyšovaly i kdyz bylo těhotenství neprosperujici?
jojo uplně ukazkově dle tabulek byla jsem chvalena že to bude silne mimčo, špatně mi bylo šíleně a stejně to nedopadlo dokonce i když jsem sla na revizi tak hcg bylo 85,000.neboj tobě to dopadne na jedničku
držím palce
@Anonymní píše:
Ahoj, moc dekuji za reakce. Na ultrazvuku jsem byla v 4+6 (jsem riziková po potratech, takze me sleduji od zacatku kazdy tyden). Na utz byla jedna dutinka, ale potom me zmatlo to vysoké HCG. Dnes jdu na kontrolní odběr, tak uvidím jak na tom budu po 3 dnech.
Tak pak písni, držím palce, ať je vše ok ![]()
@phoma píše:
jojo uplně ukazkově dle tabulek byla jsem chvalena že to bude silne mimčo, špatně mi bylo šíleně a stejně to nedopadlo dokonce i když jsem sla na revizi tak hcg bylo 85,000.neboj tobě to dopadne na jedničkudržím palce
Teda, tak to mne je moc lito
Ja myslela, ze rust HCG je na 100% ukázka prosperujiciho těhotenství..
Tak to budu jako na trni i kdyz budu mit dobrou hodnotu. Za hodinu budu znat vysledek, tak potom napisu.
Neee ja tě nechtěla vystresovat ja jen reagovala na to co psala lékárnička neboj vše bude ok ![]()
Tak hlásím vysledek 54.200 a dnes jsem 5+5. Takze od pátku se to za cca 72 hodin vic nez zdvojnásobilo. Snad to je dobre znamení a je to prosperující.
@Anonymní píše:
Tak hlásím vysledek 54.200 a dnes jsem 5+5. Takze od pátku se to za cca 72 hodin vic nez zdvojnásobilo. Snad to je dobre znamení a je to prosperující.
gratulace ![]()
@Anonymní píše:
Nádhera
, gratuluju ![]()
Kdy máš další kontrolu u dr?
Ahoj, omlouvam se za anonym.
V 5+2 jsem mela hodnotu HCG v krvi 22.451. Neni to moc? Ty tabulky na netu s doporučeními hodnotami maji moc velký rozptyl, takze z nich clovek nemuze byt moudry a spis by me zajímali vaše konkretni hodnoty a zkušenosti s HCG v tomto tydnu.
Myslíte, ze by to mohli byt dvojčata?
Dekuji za jakékoliv rady.