Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Mam takovej dotaz
už asi týden mě bolí prsa a mam pobolívání v podbříšku jako bych to měla dostat. Nejdříve mě prsa bolely celý a teď spíš bradavky, ale je to různý. I když teď už se to uklidňuje, ale pořád to cítim. Přijde mi, že i v podprsence je mam plnější, ale jen trochu
ms bych měla dostat ve čtvrtek, každopádně nikdy jsem na bolesti prsou před ms netrpěla. Pohlavní styk jsem měla, ale užívam HA. I poslední ms byla zvláštní, vždy to mam opravdu hodně a bolí mě v podbříšku, takže si musim vzít algyfenový kapky a teď ne. Měla jsem to, ale né tak intenzivní a i mi skončila dřív. Stalo se to některé z vás? Děkuji moc za odpovědi ![]()
Udělej si test a máš jistotu
takhle se to podle popisu nedá říct.
Já nevim, jestli nemam počkat, když ve středu beru poslední prášek…já jen, jestli to nemůžou být příznaky, že bych byla těhu
Můžou i nemusí, může ti i blbnou antikoncepce. Mě teď taky dělá bordel a přitom předtim v pohodě.
Já bych na nic teda nečekala. Stejně znovu dostaneš MS a budeš vědět prd. Máš to ovlivněné práškama. Kamarádka takhle krvácela do 4 měsíce. A pak už bylo pozdě na všechno a jen čuměla. :-/
To je taky fakt…já tedy studuju poslední rok na vošce, ale stejnak bych se rozhodovala a popravdě nevim, hak bych se v dané situaci rozhodla…asi si zítra radši pro tst zajdu…a můžu si ho udělat i během dne nebo raději počkat do dalšího dne do rána?
Já dělala večer a vyšel mi a pak jsem radši dělala druhej den z ranní moči a byl taky pozitivní. Neboj já taky nebyla na větvi, že jsme v tom. Tejden jsem byla pro potrat. No a pak se to nějak zlomilo a máme prcka. ![]()
@prcek22 mě bylo 23 když jsem to zjistila. 2 měsíce na to jsem slavila 24 narozky. Teď je prckovi 5 a půl měsíce a bude mi za 4 dny 25 ![]()
Tak to jo…a už si pracovala nebo studovala? jojo určo dam vedět, ale myslim si, ze to nic nebude..jen něco hormonálního… ![]()
Do práce. Já studovala do 20. Udělala jsem si maturitu a frrrrnk z baráku. Potřebovala jsem pracovat, abych mohla být sama.
no ale v době kdy jsem otěhotněla, jsem byla bez práce. Zrovna jsem měla jednu rozjednanou, no a neklaplo to. Takže beru rodičák rovnou bez mateřský (no teda ještě neberu, ale to je na dlouho). Jo snad to bude jen nějakej výkyv. Držím palce. Mě taky teď blbne antiko a jsem z toho na mrtvici. Zas lítat pod doktorech. ![]()
A i přes to, že užívam HA? ovšem tuten měsíc jsem často zapomínala
no půjdu si ho koupit a uvidim..pak dam vedět..
Tak napiš, to jsem na to zvědavá… kamarádka taky otěhotněla přes HA a pokud zapomínáš, je tam sice nějaká ochraná lhůta, ale stejně viď. Nebereš ještě třeba antibiotika? ty to hodně ovlivňujou.