Bolest prsou, mohu být těhotná?

23
14.4.13 23:18

bolest prsou,mohu být těhotná?

Ahoj holky. Mam takovej dotaz :) už asi týden mě bolí prsa a mam pobolívání v podbříšku jako bych to měla dostat. Nejdříve mě prsa bolely celý a teď spíš bradavky, ale je to různý. I když teď už se to uklidňuje, ale pořád to cítim. Přijde mi, že i v podprsence je mam plnější, ale jen trochu :D ms bych měla dostat ve čtvrtek, každopádně nikdy jsem na bolesti prsou před ms netrpěla. Pohlavní styk jsem měla, ale užívam HA. I poslední ms byla zvláštní, vždy to mam opravdu hodně a bolí mě v podbříšku, takže si musim vzít algyfenový kapky a teď ne. Měla jsem to, ale né tak intenzivní a i mi skončila dřív. Stalo se to některé z vás? Děkuji moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
14.4.13 23:19

Udělej si test a máš jistotu ;) takhle se to podle popisu nedá říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.4.13 23:32

Já nevim, jestli nemam počkat, když ve středu beru poslední prášek…já jen, jestli to nemůžou být příznaky, že bych byla těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
14.4.13 23:35

Můžou i nemusí, může ti i blbnou antikoncepce. Mě teď taky dělá bordel a přitom předtim v pohodě. :( Já bych na nic teda nečekala. Stejně znovu dostaneš MS a budeš vědět prd. Máš to ovlivněné práškama. Kamarádka takhle krvácela do 4 měsíce. A pak už bylo pozdě na všechno a jen čuměla. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.4.13 23:49

To je taky fakt…já tedy studuju poslední rok na vošce, ale stejnak bych se rozhodovala a popravdě nevim, hak bych se v dané situaci rozhodla…asi si zítra radši pro tst zajdu…a můžu si ho udělat i během dne nebo raději počkat do dalšího dne do rána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 00:04

Já dělala večer a vyšel mi a pak jsem radši dělala druhej den z ranní moči a byl taky pozitivní. Neboj já taky nebyla na větvi, že jsme v tom. Tejden jsem byla pro potrat. No a pak se to nějak zlomilo a máme prcka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.4.13 00:31

No tak zejtra jdu do lékárny :lol: a kolik ti bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.4.13 08:21

Příspěvek upraven 17.05.16 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 09:05

@prcek22 mě bylo 23 když jsem to zjistila. 2 měsíce na to jsem slavila 24 narozky. Teď je prckovi 5 a půl měsíce a bude mi za 4 dny 25 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 09:05

@prcek22 dej pak vědět jak jsi dopadla. Jsem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.4.13 10:43

Tak to jo…a už si pracovala nebo studovala? jojo určo dam vedět, ale myslim si, ze to nic nebude..jen něco hormonálního… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 11:00

Do práce. Já studovala do 20. Udělala jsem si maturitu a frrrrnk z baráku. Potřebovala jsem pracovat, abych mohla být sama. :) no ale v době kdy jsem otěhotněla, jsem byla bez práce. Zrovna jsem měla jednu rozjednanou, no a neklaplo to. Takže beru rodičák rovnou bez mateřský (no teda ještě neberu, ale to je na dlouho). Jo snad to bude jen nějakej výkyv. Držím palce. Mě taky teď blbne antiko a jsem z toho na mrtvici. Zas lítat pod doktorech. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.4.13 12:17

A i přes to, že užívam HA? ovšem tuten měsíc jsem často zapomínala :) no půjdu si ho koupit a uvidim..pak dam vedět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.4.13 12:18

No večer napíšu, co mi vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 12:31

Tak napiš, to jsem na to zvědavá… kamarádka taky otěhotněla přes HA a pokud zapomínáš, je tam sice nějaká ochraná lhůta, ale stejně viď. Nebereš ještě třeba antibiotika? ty to hodně ovlivňujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí