Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli jsi zapoměla brát ha..nebo prala né pravidelně..i to může mít hormonální dopad ![]()
Teď sem si jeden udělala a nic…takže by to mělo bejt v pohodě. jinak ATB neberu a HA sem třeba 4× zapomněla, ale druhej den jsem si ho hned vzala…uvidim za pár dnů, jestli to dostanu
@prcek22 no tak aspoň že tak.
no uvidíš, kdyžtak si dojdi k dr, kdyby ti to nějak nesedělo s tou antikoncepcí.
Tak prej z raní moči je to jistější. Že se přes noc nějak uvolňujou ty hormony. Jak chceš. Já měla první test pozitivní a dělala jsem si ho v 8 večer. Objevilo se to tam hned.
Já vim, že z ranní je to nejlepší, ale zase to by se mi tam teď už něco objevilo, ne? za zkoušku nic nedal, když už tam byly dva ![]()
Hele já si stejně myslim, že to máš nějaký rozhašený. Podle mě by tam byl aspoň duch, kdyby něco a máš to čistý, tak to bude dobrý. ![]()
Taky si řikam, že by tam byl duch…
no uvidim ráno, kdyžtak ho ještě udělam… každopádně děkuji za rady ![]()
Ještě že tuty diskuzní fóra existujou
a hlavně lidi, který jsou ochotný poradit, i když se to tu řeší pořád ![]()
Tak to bylo opravdu jen něco hormonálního… ms dorazila
i když je fakt, že když už nějaká taková situace nastane, tak si přeju, abych to nedostala a našla //
ale na to si ještě počkam…
@prcek22 to je dobře.. sice je to hezké mít mimi, ale když studuješ a nemáš příjmy tak je to situace úplně na prd. Ono to pak přijde. Jsi ještě mladá… ![]()
Přesně tak, dokud studuju a nemam příjem je to na nic. akorát bych si pak vyčítala, že prckovi nemůžu dát to, co bych chtěla… ![]()