Holčičí jméno Anděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
polokoule
19.4.15 18:08

U nas dala jedna znama klukovi jmeno Romeo. Jmenuje se Romeo Herzog.

• Citovat
  • Upravit
Flenka
19.4.15 19:55

@viveca Tak to mě pobavilo :mrgreen:. Rátík je roztomilé :) :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
56
22.4.15 14:26

U nás v rodině normální jméno, jmenovala se tak moje babička, jen jí se teda říkalo Angele, protože dětství prožila ve Francii, podle mne nádherné jméno a klidně bych ho dcerce i dala (jen přítel by asi remcal :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.17 02:22

Anděla

@zerezmijka
Jmenuji se Anděla a svou potenciální budoucí holčičku chci také tak pojmenovat. Mamka mě pojmenovala po její babičce, také ji někteří lidi odrazovali, že jí to jednou vyčtu a bla bla, tchýně (moje babička) mi říkala dokonce schválně Adélo a chtěla po mém otci přejmenování mě. V životě jsem se nesetkala s negativní reakcí na své jméno, ani ve škole (ano jeden blbec mi poslal TU písničku), většina lidí obdivovala (takové krásné jméno). Jediné co mi vadilo bylo to, když mi někteří z nepozornosti, či přeslechnutí, neznalosti netypického jména říkávali Adélo (proto i nemám to jméno ráda a nelíbí se mi) či Andreo. Nedovedu si představit hezčí, české, něžnější jméno. Nikdy jsem nelitovala, mamince moc děkuji za tak krásné jméno, že si ho prosadila a s žádnou jinou Andělkou jsem se doposud nesetkala. Pokud jste dala Andělku, tak Vám jednou také poděkuje. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
4.8.17 18:55

Nelibi se mi a to proto, ze neni tvarne a do dnesni spolecnosti se podle me nehodi hlavne skrz cizi jazyk apod. Na vetsine jmen si najdu neco pekneho, ale v tomto pripade se mi to nedari. Navic je to jak Andula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
29.5.22 05:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat