Holčička půl roku, krev na pipce :(

2346
4.5.13 08:18

Holčička půl roku,krev na pipce :(

HOlky, malá byla ráno pokaděná, utřela jsem a pak jsem jí ještě vytírala pipku, koukla jsem se na ubrousek a byl hodně slabounce jakoby od krve, je možné, že jsem jí někjak poranila, nebo že jsem jí tu pipku více roztáhla? snažila jsem se teda opatrně, ale byla špinavá :( utírala jsem jí přímo u dírky, když byla čistá, tak ještě asi dvakrát jsem takovou maličkou čmouhu setřela a pak už tedy nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
4.5.13 08:21

A neměla jen k jídlu červenou řepu. Já se taky takhle jednou vyděsila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
4.5.13 08:22

@tremca Měla mrkvičku, ale nepřišlo mi to takové jako to hovínko právě :( to už mě napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 08:35

Určitě jsi jí neporanila, spíš bych řekla, že to byl zbytek stolice.. Já malý od narození umývám po tekoucí vodou - lépe se to vymeje a ušetříš si spoustu šoků.. Někdy to zaleze všude.. A trochu roztahovat se má, kvůli případným srůstům, takže opravdu nemyslím, že bys jí něco udělala..
Na druhou stranu pokud by to byla krev, tak spíš v moči? Pak by to mohl být zánět močáku či ledvin, ale to by se určitě projevilo i horečkama, takže klid.. Sleduj plínky, bude to ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
4.5.13 08:42

@gabriela82 Díky moc, budu se modlit, že to bylo kousek bobku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.5.13 08:58

Hele, já mám dvě dcery, a ta starší když byla mimino, tak se mi stalo to samé. letěla jsme k doktorce, ta ji prohlídla, a zdělila mi zprávu. Dětská menstruace. 8o 8o. bývá to malilnko krve, né jako klasická MS. prý je to vlivem hormonů ještě z matčina těla… což se mi dodnes zdá blbost… :think: Ale už se to nikdy neopakovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
4.5.13 09:04

@elluan a kolik jí bylo? malé je za dva dny šest měsíců.
Vím, že to říkali v porodnici, ale myslíš že by se to stalo i takto dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.5.13 09:07

@cezet Už si teda moc nepamatuju, ale mám dojem, že ji bylo kolem 5 měsíců…bylo to mé první dítě a byla jsem úplně vystresovaná, co se stalo… a té krve bylo fakt trošku, žádná katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.5.13 09:08

Jo a ještě mi MUDra tenkrát říkala, že se to stává častěji u plně kojených holčiček…ale i u nekojených, ale to méně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
4.5.13 09:15

@elluan Děkuji moc, no tak to snad bude ok, prdelka moje malá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
4.5.13 09:20

@elluan zrovna nedávno jsem tohle téma řešila s mojí mamkou. Prý sem to měla také jako malá + mi i vytékalo něco jako mlíko z bradavek ( bylo mi cca 4-5 měsíců). Dr. tehdy mamině řekla že je to vlivem hormonů a pokud by se to opakovalo ve větším množství měla by přestat kojit, ale taky se to stalo jen jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
4.5.13 09:33

Jasně že tam může být trhlinka. Na hrázi třeba. Tyhle větší nálože je dobré umýt pod kohoutkem, pucovat ubrouskem je nic moc, představ si to u sebe. Každopádně to asi nebude nějaká katastrofa, to by se holčička ozyvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.5.13 09:53

@wej_a Jojo,i ta tekutina z bradavek holkám vytíkala, jen nemvymačkávat a nechat tak, může se tam utvořit i nějaká buka, ale prý je to taky v pořádku. dřív jsem to nevěděla stresovala a s každou,,volovinou,,letěla k doktorce. :mrgreen: Ale alespoň jsme pak byla v klidu…holt první dítě,,,teď při třetím už jsem v klidu.. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
4.5.13 11:58

@elluan jooo já taky teďkom stresuju s každou prkotinou :mrgreen: ___ tak snad taky zklidním někdy v budoucnu při druhém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
4.5.13 12:00

@wej_a Podle mě lepší stresovat, než něco zanedbat. Ať si každý myslí co chce, my chceme mít zdravé děti-dítě…že ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí