Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, záleží, jak vysoko máš práh bolesti. Je to nepříjemné, ale rozhodně mi u toho netekly slzy ani napoprvé. Šlehla jsem si Brufen a bylo
A podruhé to už bylo mnohem lepší i bez prášku.
Je to za chvilku hotové a máš klid na 4-6 týdnů … to za to určitě stojí
Pokud se svěříš do rukou zkušené kosmetičky, tak celá procedura netrvá víc jak pár minut a samotné strhávání je okamžik. Sama to ale nezkoušej, protože jsme na sebe sami moc opatrné a nikdy to nestrhneš tak rychle. Já jsem si udělala pěknou modřinu a ani to vytrhání není moc dokonalé, je vždy lepší zajít do nějakého kosmet. studia, kde tuto službu poskytují. Není to ani tak drahé, do sta korun by ses měla vejít.
jejda, to já bych se před tou kosmetičkou asi styděla
to to raději zkusím sama.. ![]()
Stydět se nemusíš,máš na sobě kalhotky a navíc jsme na to zvyklé. ![]()
Jestli to budeš zkoušet sama, tak ti držím pěstičky, aby to moc nebolelo, ale určitě jsi šikovnější než já, já jsem na sebe hrozná bábovka
.
no jo, ale já bych to chtěla oholit úplně, tak nevim.. na to by asi stejně ten depilační vosk nebyl vhodný??
Tak to jsem ještě nezkoušela, těžko říct. Asi bych také zkusila depilační krém, když to má být až tak radikální. Možná je to blbá otázka, ale můžu se zeptat, co tě k tomu vede?
Ahojte,
hoky, co ste presli zo ziletiek na elektricke strojceky - aj vam to teraz trva 10× dlhsie, alebo je to len o tom, ze som nesika
Ja som sa holila strojcekom len 2× a vzdala som to, lebo ma nebavilo stravit holenim pol dna! ![]()
Mne sa inak osvedcilo holenie po smere rastu chlpkov a robit to pravidelne (kazdy treti den). Po dvoch-troch holeniach si koza zvykne a uz sa pupinky nerobia.
Drzim palce!
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jaký vosk používáte? Právě nedávno jsme se o tom bavily s kamarádkou a ona je na tom dost špatně (ne že bych na tom byla o moc líp). Má velmi husté a silné ochlupení na nohou (to mi ukázala a fakt děs), v tříslech, v podpaží a něco i na bradě. Ke kosmetičce nechce jít. Říkala, že vyzkoušela takové ty pásky s voskem, které se nahřejí a přiloží, to že je slabé a nevytrhne to chloupek s kořínkem. Kdysi už s tím byla i u kosmetičky a ta prý měla takovou voskovou tyčinku a to prý šlo všude. Jenomže to neviděla nikde v drogerii.
Díky Míša.
Ahoj holky,
ja pouzivam gumove rukavice (takove ty „gynekologicke“), sednu na zachod a trham. Jde to docela rychle a hlavne je pak delsi dobu pokoj, stejne jako po tom vosku. Jen to chce trochu delsi chloupky.A nekdy to delam normalnim epilatorem na nohy (tak to dela moje tchyne, nejdriv jsem se toho desila, ale je to v poho, snad jeste lepsi nez ta rukavice). A moje svagrova se epiluje zvykackou, nevim, jak to funguje, ale kdyby to nekoho zajimalo, muzu se zeptat.
Holky co se holite, nepichaji vas potom ty chloupky, kdyz vyrustaji?
Jana
Mne se osvedcilo po holeni trisel poradne natrit normalni panskou vodou po holeni (t.c. manzel ma Davidofff
Koneckoncu je k tomu ucelu urcena ne:))) Vydesinfikuje a je po problemu
Jana
Tou tyčinkou kamarádka myslí asi depilační přístroj, je to vlastně takový ohřívač voskových kazet, které se do toho kupují. Voskové depilační přístroje na domácí použití se dají sehnat v potřebách pro kadeřnice a kosmetičky, v Praze se prodejem těchto věcí zabývá firma Mako nebo Salvus, musím říct, že přístup Maka je mnohem lepší. Přístroj samotný stojí do 2000,– a kazety do 100,. korun, ale ta jedna kazeta ti vydrží na hodně dlouho. Mají dvě velikosti hlavic, užší, která je vhodná na oblast třísel, podpaží a na obličej, ta široká je na nohy, ruce atd.
Mne prinesl Jezisek holici strojek Intuition asi od Wilkinson a je skvely.
Ma okolo holici hlavice takovy jako mydlovy obal, takze nepotrebujete zadnou penu. Krasne oholi, bez podrazdeni - vcera jsem se s nim holila prvne - ruce, podpazi a trisla (nohy mam voskem) a dneska jsem bez jedineho pupinku. Navic je to s nim raz dva. A jeste ma praktickou uchytku na poveseni ve sprse nebo u vany. Takze doporucuju - v baleni s nim je jeste jedna nahradni hlavice a ja to dostala v nejakem darkovem vanocnim baleni s takovou malou latkovou cernou kabelkou.
jinak souhlas s Janat - po holeni (ted teda jsem nepouzila nic diky predchozimu prispevku), ale take pouzivam panskou vodu po holeni. U nas momentalne Hugo Boss. Navic s ni vzdycky jeste caknu na ziletku.
Taky se mi osvedcil detsky pudr, napr. kdyz uz byla starsi a tupa ziletka.
Samozrejme, ze pudr a panskou vodu po holeni jsem nedavala dohromady - to by asi byla smradlava lepkava zalezitost ![]()