Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak na vasi zadost zakladam nove tema diskuze…Je urcene pro vsechny snazilky, ktere trapi to cekani a chteji si popovidat o svych pocitech…
Ja jsem dneska 36DC, vcera mi bylo zase pekne blbe a kde nic, tu nic…testik zkusim v sobotu…
Polarka
![]()
Ahoj, tak jsem prvni odpovidajici, ja jsem dnes 35dc, a ms taky nikde, a test 30dc taky jen /, takze ja na testovani kaslu nejdrive ho udelam az 44dc jsem se zarekla..takze cekat cekat a cekat
![]()
Jinak priznaky zadne nemam, trochu citliva prsa, zadny poradny PMS, jako minule mesice, ale to je asi tim ze jsem tento mesic brala Sarapis, ten priznaky MS zmirnuje.
A co teplota meris si?
Z te se da taky ledacos vycist, ja mam dnes 36,7, tak to na tehu ani moc nevypada. takze drzim palecky..at jsou brzo //
Lucie
Ahoj holky,
taky se k vám připojím… Jsem taky snažilka, dneska jsem 32 DC a zatím to nevypadá, že by MS měla přijít… Testovat hodlám po víkendu, tak jsem zvědavá, zda // budou ![]()
Přeji pěkný víkend, bude „pařák“ ![]()
Mischina
Ahoj HOLKY,
já jsem nová snažilka, ale nervy mi pracují na plné obrátky. Jsem teprve 22DC( normálně 27), ale mám hrozné bolesti, je mi blbě atd. ![]()
Držím vám palečky, ať máte // a jste šťastné
já v to můžu jen doufat… a čekat.
Holky,
treba nas vikend prijemne prekvapi…jinak teplotu zatim nemerim, kdyztak az pristi mesic…
Tak hezky vikend a same dobre zpravy
Polarka
Tak já jsem se dnes dočkala, ale bouhužel MS ![]()
No máme další měsíc na zkoušení. Ne každá má to štěstí.
Hezký víkend. Ryšavka
Ryšávko,
hlavu vzhuru, pristi mesic to treba uz vyjde… Bez si koupit neco pekneho nebo si udelej radost jinak…Nadeje umira posledni…
Polarka
Ten další měsíc už bude desátý co se snažíme a tak už trochu hlavu věším
Objednala jsem se teď k jinému gynekologovi, protože mám pocit že moje dr nic moc nechce řešit a je prý vše v pořádku. No vzhledem k tomu, že už čtvrtý měsíc před MS tak týden špiním a nikdy jsem na to netrpěla její pocity nesdílím. Tak jdu jinam. Jo avčera jsem si koupila nové kalhoty na léto ![]()
Tak ať jste na tom holky líp a brzy hlásíte //
Ryšavka
Ahoj holky, tak já se k vám už taky přidám. Tenhle server čtu už asi rok, ale teď jsme se konečně dohodli s manželem, že je ta pravá chvíle a minulý měsíc jsem vy:,–(ila HA. Tak doufám, že se nám to povede brzy. Podle mojí sestry je to totiž dědičné a jí stačilo, aby se na ní manžel „podíval“ a byla v tom.. i v neplodných dnech..
Jarko, tak vitej mezi nami snazilkami…kolikaty DC jsi? At o tobe mame trochu prehled:-))
Polarka ![]()
Ahoj,
někdy 10. 5. jsem spapala poslední prášek, 13. 5. se dostavila MS a teď čekám… Zatím nic nepočítám, tulíme se skoro pořád, takže nemusím hlídat plodné dny a v naší rodině to prý stejně nefunguje.. Mamina má 3 děti a vždycky hned na poprvé, ségra 2. Jedno dokonce v jistých neplodných dnech. Tak uvidíme jak to bude. Ani nevím, kdy by to bylo nejjistější.Plodné dny jsou nekdy uprostřed cyklu, takže je mám možná asi zrovna teď ne?
Ahoj holky,tak se taky pridavam.Poz. test s // krasnyma carkama uz mam od pondeli( 25DC).A dnes jsem to nevydrzela a byla na krvi(29DC) a mam 266Hcg.Snazime se uz dlouho tak mam obrovskou radost
Jenom mi dela starost jestli, neni tech 266 jednotek malo?Tak se opatrujte a drzim palecky cekatelkam na //
Iva
Ahoj Ivo, tak to moc gratuluju a dávej na sebe pozor. Myslela jsem, že 25DC je na test brzy, ale když máš // a potvrdila ti to i krev, tak je to super. Měj se hezky a brzy krásné mimi v náručí. Už máš jméno??
Ahoj holky,
chci vás jen podpořit, já už mám snažení za sebou, v září čekám miminko. Buďte hlavně v klidu a pohodě (vím že se to snadno říká). U nás to vyšlo po půl roce. Teď si říkám, že je to taková průměrná doba, ale tenkrát jsem byla na nervy, že jsem neplodná
Bláhově jsem si myslela, že otěhotním hned 1. měsíc po vysazení HA jako několik mých známých!
Po 3 měs., kdy jsme tomu dali volný průběh, jsem si začala měřit BT, ale stejně jsem tomu nerozumněla. Ale povedlo se těsně před vánoci, asi že jsem měla jiné starosti, předvánoční shon, cukroví. ![]()
Držím palce a pěsti ať vám to co nejdřív vyjde, udělejte si báječnou romantickou dovolenou a třeba si z ní přivezete poklad v bříšku ![]()
Alenka
Ahoj Jarko,diky za prani.Jmeno jeste nemam,ja uz jsem jednou tehotna byla,ale skoncilo to zamlklym tehotenstvim,takze ted dokud aspon neuvidim srdicko se snazim byt v klidu
Ale radost mam obrovskou,navic jsem to tenhle mesic vubec necekala,ze by to mohlo vyjit.Taky ti preju brzy vytouzene //
Drzim palecky
pa Iva