Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.5.05 21:19

Ahoj holky,
chci se zeptat kolikátý den po oplodnění je jisté, že se ukážou na testu //? Nebo kolik dní po MS, která se nedostaví zkusit testík? Já mám tedy ještě do MS čas, ale mám snad už všechny příznaky těhu. Od rána mě strašně bolí prsa, mám hrozně citlivé bradavky. Asi nebudu moct spát na břiše a to tedy nevím co budu dělat, protože já snad jinak usnout neumím.. Jarka

• Citovat
  • Upravit
123
31.5.05 08:15

Ahoj Berundo,

jasne jarni deticky jsou super:-)Takze zaciname znovu…podle kalendare jsme ty dny docela prosvihli:-) nejak blbe jsem spocitala ovu…no tak mame dalsi mesic pred sebou na snazeni…

Tak zatim ahoj a ozvi se

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.5.05 09:19

Jarka: niekomu za tie dve vysnivane ciarocky ukazu skor niekomu neskor, podla mojich skusenosti by som ti doporucila pockat par dni po tom co ti nepride MS a potom testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.5.05 10:56

Ahoj sluníčka.
Tak jsem si dneska ráno poprvé měřila BT.Mám prodloužený cyklus: 35dní a Menses vždy 5 dní a k OV u mě dochází cca 18 denDC.Mám to tak celý život.Beru už 7 den Utrogestan 2×1,protože jsem měla málo progesteronu v horm.testech.Dnes jsem 29DC a BT byla 37,2.Myslíte,že by to mohlo být //, nebo je to jen tím,že beru ten Utrogestan?Menses bych měla dostat 6.6.2005,takže na nějaký těh.test je asi ještě brzy?Moc děkuju za odpověď a všem přeji brzké // a hodňoučké mimi v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
31.5.05 11:15

ahoj holky. Ráda bych se k vám přidala. Tak sem čekatelka na // :-) Dnes jsem 18DC, cyklus mám jen 27. MS očekávám 8.6… BT si neměřím takže netuším jestli sme se do OVU trefili.
Příznaky taky zatím žádné výrazné. Prsa mě sice pobolívají, ael to je každá měsíc stejný. Dneska mám ale šíleny průjem :-( tak envím jeslti to může s těhu nějak souviset.
Nevím teĎ ketrá ste tady psala, že týden před MS špiníte… tak já měla ten samý problém. Dr. mi napsal Utrogestan a špinění vymizelo… a UT by měl i těhu napomoct. Beru ho teĎ první ěmsíc tak uvidíme.

MIschnino: tady kaktuska :-) Tak si predstav ze se pritel rozhoupal a tento mesic sme se uz taky snazili. Tak ted čekám jak to dopadne.
Jak si dopadla ty s testovanim????

Kvetule25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.5.05 13:13

Ahoj Bedrunka,
ja mam 34 dnovy cyklus, a minuly mesiac som mala od ovu/18DC/ az do posledneho dna pred MS teplotu okolo 37,2 uz som si myslela, ze nam to vyslo, ale potom prisla ta mrcha a zacali sme od znovu. Osobne si myslim pockat so vsetkymi testami, je to dost drahy spas moja penazenka to tiez pozna, vzdy som nadsena plna ocakavanie, ze uz nedorazi, urobim test a za par hodin ako na just pride. Takze prajem nech vidis co najskor //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.5.05 14:39

Ahoj Květule,

dneska jsem přesně 36 DC, normálně mívám 32 dní cyklus, takže MS má 4 dny zpoždění. Zatím jsem ještě netestovala, první test asi zkusím zítra ráno a uvidíme, pokud bude negativní tak počkam do pátku a pak bych šla příští týden k dr… Nechám se překvapit, jak to dopadne… :)

Mischina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
31.5.05 18:59

:) Ahoj Polárko,kolikátej den dc jsi?Já dneska končím 11,pokud všechno dobře půjde,tak za dva dny budu čekat ovu,takže se tulíme o stošest.Už by to mohlo vyjít,doktor mi vyhrožuje se spermoigramem,vím, že to není nic hroznýho,jenže mužský jsou strašně ješitný,ten můj mi už teď vyčítá ,že se musí chovat málem jako stroj. Dnesta jsem byla u doktora na utz,mám tam jeden folikul 16mm,ve čt jdu zase,budu sledovat,jak roste a doufám,že taky brzo lupne a ta mrcha červená se 18.6.už nedostaví. Berunda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
1.6.05 06:48

Ahojky snažilky!
Ještě nedávno jsem mezi Vás patřila taky. Ale nikdy by mě nenapadlo, že se zadaří tak brzo. Manžel vedle mě trocu víc nahlas kýchnul a už to bylo. Miminko se narodí začátkem listopadu. Nechala jsem si od kámošky vypočítat data nejpradvěpodobnějšího početí a trefila jsem se hned napoprvé. Tak držím palce, ať to vyjde a jsou z Váspupíkaté, kulaté a spokojené maminky.
Nafteta a bubáček(17tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.6.05 07:04

Ahoj Berundo,

ja jsem 4 DC, takze mame jeste cas. Predtim jsem mela s HA cyklus 28 dni, ted jsem cyklus mela 38 dni…Holky, kdy myslite, ze by teda mohla byt tak zhruba ovu? Teplotu si zatim nemerim.....

Tak vsem hezke tuleni a zatim ahoj
Polarka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
1.6.05 07:45

Ahoj holky, nejak jsem tady na vas zapomnela a dlouho nenapsala. Ja dnes JESTE MS NEMAM A JE TO 40DC. a jinak mivam 34dc.
Ale dostala jsem tu injekci agolutini, 31dc a ted musim cekat 14dni kdy bud prijde ms nebo budu //, takze testovate jeste nebudu, az v pondeli bych mela nebo o vikednu, mam strach ze to zase nevyjde. teplota rano se drzi kolem 36,9 a to je u me dost vysoka, ale pry se ta teplota zveda i po te injekci, kdo bere utrogestan tak to ma taky umele vyzvedlou tu teplotu, a pry se pak podle BT a brani hormonu neda presne ridit.
No ja jsem moc napjata…a cekam a cekam
Mischino- psala jsem ti i do denicku, ja dnes ani nemohla dospat, a cekam na to hlaseni, tak uz rekni ze mas //, moc ti to preju.
Vsem hodne zdravicka, brzo // a krasne miminka preje lucie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
1.6.05 09:41

Ahoj Polárko, já taky netuším kdy přesně bych měla mít OVU, při HA jsem měla cyklus 28 dní a teď vlastně nevím. Když by to bylo stejný, tak bych měla dostat MS začátkem příštího týdne.. Ale doufám, že už nepřijde. Teploty neměřím, ale sledovala jsem hlen, jak jsem se dočetla na jedné diskuzi a toho jsem měla nejvíc 14, 15 a 16 DC. Že ulpíval i na kalhotkách. A to jsem měla vždycky i při HA. Takže OVU asi uprostřed cyklu. A doufám, že se to hned tenhle měsíc povedlo.. Tulíme se tedy minimálně obden, takže tak ta šance snad je dost velká i kdyby byla OVU posunutá. A už 3 dny mám hrozuně citlivé bradavky a na ten záchod lítám pořád hrozně často :D :D Tak hodně štěstí v čekání na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.05 13:01

:lol: Ahoj holky,dalsí den za námi,dneska mě začal pobolívat levý vaječník a vlastně i celkově celé břicho,takže ovu se blíží jsem napnutá, jak to tentokrát dopadne.
Polárko,Jarko: zkuste si koupit ovu testy,ty napoví, kdy asi k ovu dojde nebo ještě možnost nechat se sledovat od doktora,jako teď já.Byla jsem na tom stejně jako vy,měla jsem rozházený cyklus,doktor mě začal sledovat na utz asi od 11 dne a předepsal mi utrogestan na srovnání cyklu,ten následující jsem měla téměř v normě/jen 1den dřív/,ale měla jsem pocit,že se to ve mně drží jen díky těm práškům,sotva jsem je přestala brát,ms byla tady.Nevím,proč tam mám chodit zase,vím že ovu probíhá,jak má,tulení taky,takže jak mi chce pomoct ,to netuším,ale zase tam půjdu,i kdyby jen pro klid duše.Přeju co nejdřív // Berunda :wink:

• Citovat
  • Upravit
123
1.6.05 13:51

Ahoj Berundo,
kolikaty ze jsi tedka den cyklu? S tim doktorem to snad za pokus stoji, i kdyz chapu tvoje pocity......Tak hezke tulenicko a at se zadari…testy uz jsem si koupila, tak asi 12. den je zacnu zkouset, driv to nema cenu…

Ahoj Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
1.6.05 15:32

Ahoj Polárko,dneska končím 12dc zítra,pokud to bude stejné jako minulý měsíc, by mohlo dojít k ovu,proto jsem tak zvědavá na zítřejší utz, ovu testy jsem měla doma,zkusila jsem jeden asi 5.den mc,nebylo tam nic,ale 10.den už tam byly znatelné // ještě mám jeden,tak ho schválně vyzkouším zítra,ale jinak to nebudu s testováním přehánět,jednak to docela leze do peněz a pak s tím člověk stejně nic neudělá,tenhle měsíc jsme najeli na system tulení ob den,tak by to mělo snad vyjít,víc už dělat nemůžu. :idea: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová