Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
6.6.05 15:59

Díky Hando, tak já to teda neoloupu. :lol: Docela mě překvapilo, že tam není návod a ani pořádně vyznačeno, kde se mají ty čárky udělat… Jinak tady lilo kolem 12 hod, nebylo vidět na krok, na silnici tak 10 čísel vody během pár minut a pak najednou sluníčko, všechno suchý, paráda. ALe teď zase hřmí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
6.6.05 16:13

Jarko,
mě teplota trošku klesne už den před MS a pak tak tři čtyři dny klesá k těm nižším hodnotám. Každý to má fakt jinak. Chceto bypozorovat jak tvůj organizmus reaguje.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.6.05 16:45

Tak já zítra ráno změřím teplotu a když tak udělám i ten test. Snad tam budou // :D . Zítra se ozvu, tak držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.6.05 18:03

Ahoj holkyS tou teplotou je to asi opravdu hodne individuální.Já jí mám už týden 37,2 - 37,3 včetně dneška a přitom jsem teď byla na WC a fakt už docela dost špinim:o(((.Tak nevim,jestli má vůbec cenu na tu TTkrev k doktorce chodit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.05 18:31

Ahoj Bedrunko, pokud jenom špiníš stejně můžeš být těhu. Moje švagrová dokonce menstruovala ještě první dva měsíce těhotenství, sice málo, ale přesto… A teplota při MS by měla v každém případě klesnout pod 37, ne? Takže je to divný.. Podle mě, můžeš být klidně //. Třeba to špinění zítra přejde máš to OK. Jarka

• Citovat
  • Upravit
5248
6.6.05 20:54

Ahoj holky, hlasim ze ms dnes prisla 45dc. a 15dni po injekci. takze to stoji za prd.Nemusim popisovat naladu jakou prave mam. :cry: :cry: :cry:
Ani se mi do dalsiho snazeni nechce,ale snad to prejde.
Taky jsem dost nastvana na dr. ktera mi pichla neco co mi akorat ublizilo. a to ze se mi rozhodil cyklus, a taky nemluve o me psychice.
No urcite to je super injekce kdyz mi mela urychlit prichod ms. a ona mi ji krasne oddalila nejmene o 10dnu, to jsem fatk potrebovala.
grr. jsem proste nastvana..tak radeji mizim..vsem co budou brzo testovat at uz konecne vidi // .pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
7.6.05 08:50

LUCIE2507: tobě už jsem psala v nových snažilkách.

BEDRUNKA: Mám taky zkušenost, že v den, kdy přijde MS BT prudce klesne. Příklad: Ráno den před MS jsem naměřila 37,0 a ráno v den MS mi klesla teplota na 36,7 to jsem naměřila v 5:30 (měřím každý den ve stejný čas) a v 11:00 hodin dorazila MS. Jestli máš takhle vysokou Bazální teplotu po probuzení je jasné, že ten den MS nedorazí a taky to, že jsi zřejmě těhulka!!!

Holky napiště do Nových snažilek jak vám to testování vychází ať o to nejsme ochuzené a zvýší se nám skóre těhulinek!!!

JARKA: Doufám, žes objevila //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.6.05 08:52

Ahoj Lucinko,
hlavu vzhuru, zname tve pocity asi vsechny, co tady jsme…clovek se tak tesi, doufa, nadeje roste kazdym dnem a pak cloveka zprazi prichod M…Byla jsem z toho taky strasne smutna…udelej si radost a neco si kup, zacni se bavit necim, co jsi vzdycky chtela delat…Nepisu nemysli na to, protoze vim, ze to dost dobre nejde:-))

Ja jsem ted 10DC…

Tak ahoj a zase se ozvi
Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
7.6.05 08:54

AHoj, to je mrzí Luci, já už se těšila, že rozšíříme řady únorových miminek.. Tak nezoufej, určitě to vyjde hned další měsíc.

Já taky nemám zrovna dobrou náladu… Ráno teplotka pořád 37,3, Ms zatím nikde, tak jsem se dala do testování,ale z testu jsem vyždímala jen / :cry: a druhá se neobjevila ani náznakem. Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
7.6.05 09:38

Jarko ještě nezoufej, jestli je BT takhle vysoká, MS dnes nedorazí a taky mohlo být vážně na testování brzy, ještě to neznamená, že nejsi těhulka. Zkus to za 2-3 dny pokud se MS nedostaví. Pevně věřím, že to únorové miminko budeš mít!!!!

Já jsem měla včera pozitivní ovulační test, dnes jsem 16DC tak jsme se poctivě tulili a uvidíme co to cca za 14 dní udělá. Jsem v pohodě a nestresuju se ani nedělám bůhvíjaké zvedačky v posteli. Prostě si jdu se spermijkama lehnout a hotovo. Tak snad když jsme si to takhle pekně pojišťovali už 3 dny za sebou, tak to březňátko vykouzlíme.

Hodně štěstí do testování. Bedrunko, jak jsi na tom?

Polarko: Holky všechny jste u Nových snažilek, nechcete tu diskuzi přepojit tam?Přeci jen jsme na tom všechny stejně a jsme moc rádi když budete přispívat do denníčku. Třeba i nějakým příspěvkem-novým dílem denníčku.
Já budu zítra psát už druhý astrologický denníček. První byl Nové snažilky- Jaká budou zimní miminka 2005/2006? TO bude určitě něco pro Jarku a Bedrunku, ne??? a teď budu psát Jaká budou jarní miminka 2006??? aby se měly na co těšit snažilky jako je Polárkä, Lucie2507 a já:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
7.6.05 10:15

AHoj, tak já teda ještě vyčkám a uvidíme.. :? Snad ta potvora nepřijde. A já už se tak těšila, že ta druhá / naskočí, aspoň slabounká, ale ať jsem na to koukala, jak chtěla, tak tam prostě byla jen jedna /.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.6.05 10:43

Luci, to mě mrzí… Pro mě už jsi byla jasná, ale nevěš hlavu, určitě to vyjde příště. Jenom se nestresuj a tulte se :lol:
Já jsem dnes 34 DC, teplota ráno 37,1, ale od včerejška mě pobolívá břicho, takže si myslím, že to je otázka času, kdy ta potvůrka červená dorazí… Ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
7.6.05 11:12

Ahoj Hando, já myslela, že když je teplota přes 37, tak Ms nedorazí.. :( Nestraš mě, já se tady celou dobu uklidňuju, že sice // na testíku nebyly, ale když je teplota 37,3, tak MS nepřijde!! a čárky se snad ukážou za pár dní.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.6.05 11:47

ahojky

Holky prosím vás mohly byste mi některá napsat co je např. 35 DC??? Občas se tu vyskytnou nějaké skratky kterým nerozumím!!! Teprve dneska jsem se zaregistrovala. Já jsem spapala poslední HA tabletku 8.5.2005 a MS jsem měla 11.6. 2005. Další termín MS mám právě zítra, tak jsem zvědavá jak jsme byli s přítelem snaživí první měsíc, kdy „pracujeme“ na malém mimiškovi. :D Bolí mě asi týden prsa, chodím často na záchod a je mi špatně, ale to vše mívám i před MS, ale navíc ještě mě bolívají vaječníky a ledviny, což se tentokrát nedostavilo,ale moc si nefandím, že se to povede hned v prvním měsíci. Tak držte pěsti a i já vám všem fandím ve snažení a aby se to všem povedlo.
Hezký den.
Verinka :) [barva=red][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.6.05 12:09

Ahoj
Verinko, DC znamená den cyklu, takže to, co jsi napsala znamená 35. den cyklu. Třeba Vám to vyšlo. :wink: Já jsem měla po vysazení nádhernou ovulaci i s bílkem, od té doby jsem bílek na kalhotkách nezahlídla… :?
Jarko, to máš pravdu že když je teplota nad 37 tak MS nedorazí, ale já myslím, že mi teplota co nevidět klesne, protože mi je tak, jako každý měsíc, když cítím, že to přijde… Mě většinou pobolívá břicho tak 3 dny dopředu… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová