Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak jsem to nezvladla. takze v nove fotogalerii, deti, pak nove snazilky tam jsme obe vyfocene..
Tééééééééééééda Lucísku!!!!Jedna jste hezčí než druhá:o)).Až ukážu fotečku Adélky manžílkovi,myslím,že bude chtít už jen holčičku:o))))).Musím teď běžet,ale večer jsem určitě ještě vběhnu a písnu.Zatím papapá:o))
Mája
Teda sluníčka,to je mazec!!Jestli nejsem //,tak mám ten největší PMS,jaký jsem kdy měla:o))).Piju jak lund,chodím čůrat jak průtokáč,nejraději bych pořád jen jedla a to ,co mě nejvíc dostalo je,že jsem si přečetla jeden článek o hezkém porodu a brečela jsem u toho jak želva (radostí).No je toto normální:o))???
Holky tak jsem to nevydrzela a udelala jsem si ted vecer test. a byl/
takze to asi vypada blbe, ikdyz mam dostat v nedeli MS, ze pry jinak jsem tehu. myslim ze uz by mi to test ukazal.a treba i vecer. vzdyt jsem 41DC! tak by to videt melo byt, myslim ze mi to tou injekci dr. akorat rozhodila tu MS.
Sakra..to je zivot.
Ahoj bedrunko
,moc ti přeju, aby ta červená nepřišla a aby ty všechny příznaky byly opravdu těhu,držím palečky. Hodně tlusté // ti přeje berunda ![]()
Berundo děkuju:o).Taky doufám,že si mě ta potvůrka červená nenajde.Ale mam ještě do úterka čas:o(.No uvidíme…
Lucísku,nevěš hlavu.Jakýkoliv i ten nejcitlivější TTest ti ukáže výsledky NEJDŘÍVE 2 dny před očekávanou MS.A taky pokud máš abnormálně vysokou hodnotu hCG v moči,bude tvůj test negativní i když už budeš těhulka.Takže zatím vydrž:o)).Já myslím,že brzy zavítáš mezi //
))).
Bedrunko..ja jsem dnes 41dc. takze pred ocekavanou ms to lze chapat.ale tohle uz je trochu pres termin, navic po injekci na ms.
No po pul hodine se mi ukazal velice slaba druha carka,ale fakt jen jako stin, uplne slaboulinka carecka..hodne mhourit, a hodne ostrit musim.ale je tam.
Takze budu muset zkusit test z ranni moce, a asi az v nedeli, to by mela ms posledni den dorazit. jinak uz nevim.
Vsem ostatnim brzy // preje lucie…:o)
ach joo, taky uz bych se chtela snazit…
jenze musim jeste dostudovat skolu… a zacit vydelavat penizky… a to jeste chvilku potrva no minimalne dva roky kdyz budu hodne optimisticka…
zavidim vam zavidim
ale snad se taky dockam
protoze uz ted se hrozne tesim ![]()
AHoj holky, já čekám MS v úterý ( nebo spíš radši nečekám)
, ale příznaků už mám, že jsem snad opravdu //. Dokonce už i manžel si všiml, že mám nějaká nalitá prsa, ty bradavky mě bolí pořád, jsou hrozně citlivé.. PMS jsem nikdy neměla, MS probíhala vždycky na den a úplně v klidu, den před tím jsem o tom ani nevěděla, tak snad to není nějako nový syndrom, ale jsem opravdu těhu.. Kdy můžu zkusit test, aby se to ukázalo? Lucie mě teď trošku vyplašila.. Už ho mám pro jistotu koupenej. ![]()
Ahoj holky,
promiňte, že Vám do toho tady tak vstupuju. Jsem taky snažilka (už půl roku) a s těhotenskýma testama jsem si už něco užila.
Lucko: Píšeš, že jsi dělala test večer. Na letáčcích je sice napsáno, že můžeš testovat kdykoliv během dne, ale nejvyšší koncentrace je ráno. Být tebou, tak bych to ještě zopakovala. (ale musím říct, že některé testymi po půl hodině ukázaly 2 //, i když jsem těhu nebyla).
Já se teď snažím na to moc nemyslet
, mám docela náročnou práci a o víkendech stavíme, tak se mi to i docela daří… Ale stejně vždycky každý měsíc čekám, jesli bude návštěva nebo nebude. Teď bych ji měla dostat v pondělí (od HA mám cykly 32 dní), tak uvidíme. Ale je mi tak, jako bych to měla dostat už zítra a navíc mám citlivé bradavky, ale to může být taky PMS. Moc nadějí si nedávám, ať pak nejsem zase zklamaná…
.
Jarko, záleží na tom kdys měla ovulaci. Testy říkají, že je vhodné testovat 8-10 dní po ovulaci a že se ti dvě čárky ukáží hned první den po vynechání MS. Není tomu ale úplně tak, jestli přišla ovulace třeba až ke konci cyklu (což je klidně možné) ukáže ti to test třeba až týden po vynechání. Když je ovulace na začátku cyklu, ukáže ti test // hned. Na testu Clearblue, který má vysokou citlivost (to je taky hodně důležité) doporučují dělat test minimálně 15 dní po ovulaci.
Pokud cítíš takové příznaky zkus testovat v úterý, kdy ti má přijít MS. Pokud by tam byla druhá čárka, byť slabá, budeš nejspíš těhulka.
Zkus si po ránu (ve stejný čas) změřit Bazální teplotu. Pokud je BT vysoká nad 37 stupňů MS nedorazí, ta většinou dorazí až pokud dojde k poklesu teploty. Hodně štěstí na //
Ahojky, tak já nevim co dělat … dnes jsem to nevydržela a udělala jsem si test - no jedna čárka jasná druhá tak napůl. Dnes jsem 38DC, takže 10 dní zpoždění. Sebrala jsem se a jela k doktorovi. Děloha prý zvětšená není, ale ta se zvětšuje prý tak v 5tt. Vzhledem k tomu že je pátek, tak krev by byla až v pondělí, ale dal mi číslo ať je zkusim ukecat.
Tak nevim - jsem úplně zmatená ...... a nevim co si myslet.
Ještě že se může Vám vypovídat ..... ach jo.
kousínek
Kousinek, je možný že jsi měla pozdě ovulaci, ale ta druhá slabá čárečka znamená většinou těhulkovství…já myslím, že by ses už mohla pomalu radovat ze zimního miminka
to čekání je šílený já vím, ale vypadá to hodně dobře. Já snad neznám nikoho, kdo měl druhou slabou čárku na testu, že by se mu za pár dní pořádně neukázala. Pevné nervy a brzy tlusté //
Ahoj Berun,
díky za odpověď. OVU mám, aspoň myslím, někdy uprostřed cyklu, teplotu jsem tedy neměřila, ale kolem 13 DC mám zvýšený výskyt takového bílého hlenu, nebo jak to nazvat a to jsem někde na diskuzi četla, že je příznak OVU. Takže bych teoreticky už testovat asi mohla, že jo? Počkám ale radši do příštího týdne a uvidíme. Snad to vyjde.. ![]()
Berun, děkuju moc, byla bych blahem bez sebe kdyby jsi měla pravdu. Když mě přišlo, že doktor mi dával hodně najevo, že se moc těšim ale že to nevypadá.
Ale ta druhá čárka - je tam sice jen trošku, ale je!!!!!!!!!!
A navíc jsem to měla naposledy 27.4.
To čekání, je vážně hrozný, na druhou starnu když to nevyjde, tak budu ve svatebních šatech hubená nevěsta.
kosínek