Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, ja dnes 41dc stale ms nemam, teplota dnes 37, takze to vypada hodne nadejne, jeste 3dny cekam a testuju.
vsem ty // krasavice preje lucie.
Ahoj holky, ja jsem dnes 37DC ..... po vysazení 17 dní, pak 22 a už 37 … že by .........no bylo by to super! ![]()
Říkala, jsem si že vydržim aspoň do 40DC, ale už jsem si dnes koupila testík, tak uvidíme , jak to dloho vydržim.
Tak mi držte palce ..... asi se zblázním radostí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zatim papapa a brzy ty dvě skoro vymodlený //
Janča
ahoj sluníčka!!
Já jsem dnes 31DC.Takže při mém 35DC si musím ještě pár dní počkat,jestli přijde ta potvůrka červená.Doufám,že NE!!Ale zítra jdu na kontrolu estrogenu,jestli už je vyšší,tak držte pěstičky.Dnes je to 9den,co beru Utrogestan,tak to snad pomohlo.BT jsem měla v úterý a ve středu 37,2 a dnes dokonce 37,3!!Tak snad?Jen se bojím,že je to způsobeno všechno tím Utrogestanem.Prsa už mám o číslo větší,bradavky mám permanentně naběhlé a v podbřišku mám tlak,jak kdybych to měla každou chvilku dostat.Občas mi tam vystřeluje bolest na levé straně,tudíž na straně,na které byl tento měsíc folča.Tak budu doufat.Ale velké naděje si raději nedělám,aby to zklamání potom bylo menší.Tak všem přeji krásné //,ať je nás tu brzy hodně krásně kulaťoulinkejch s hodným mimískem v bříšku.
Lucie2507:A ty Lucísku dej hned v pondělí vědět,jak dopadl testík.Držím palečky!!!!
Kousinek: A ty Jančo dej taky hned vědět!!Teda holky,vy mě napínáte:D.
Berunda:Děkuji za minulou odpověď Berundo:D.
Bedrunko no taky to u tebe vypada nadejne, budu drzet palecky, a ja uz asi testik zkusim v nedeli, uz to asi nevydrzim,ikdyz se moc bojim zase sklamani.
Jinak ty teploty po utrogestanu jsou umele vyhnane, on teploty zvysuje, jako i ta ma injekce Agolutin co jsem dostala, takze se podle teplot moc ridit nemuzes, ale pokud neklesne prudce tak ms nebude. to je jasne.
TAky mam nadejne teploty, dnes dokonce 37 coz je u me zatim nejvyssi.
krasne // preje lucie. ![]()
Lucísku,tak to budu už v neděli čekat,jak ti to dopadlo:D.Moooooooc,moooooc,moc držím palečky:D!!!!!!!
Ahoj holky,moooooc vám to ( // ) přeju!!! ![]()
Myslím, že už je to jasné! Ale obdivuju vás, já bych takhle dlouho čekat nevydržela,a nevydržím!
Dneska jsem opět byla na sledování - folča úspěšně roste a bylo mi řečeno,že lupne buď dneska nebo zítra,což se dovím brzo,protože tam zítra jdu zase.Musela jsem se strašně smát - doktor mi říkal ,ať to s frekvencí nepřeháníme / to vím,že ne každý den/,ale mě včera tak bolelo břicho,žejsem si říkala ,že to luplo už včera,večer jseme byli na grilování se zimními budami,bylo to super,měli jsme náladičku,no, a samo ,že došlo i tulení.Tak jsme se musela smát,protože dle doporučení bychom dneska měli,ale když už jsme se o totéž snažili včera,tak mám dneska vynechat? Vím,že ty potvůrky tam chvíli vydržej,ale stejně na to dneska asi vlítnem zas,pro klid duše/hlavně mé /.NEDĚLÁME ŠPATNĚ???
Nerada bych něco zkazila nebo taky zmeškala,už mi to leze na mozek a tu tetku červenou nechci už ani vidět! Zdravím všechny berunda ![]()
Ahoj, ja teploty neměřim - snažim se tolik nesoustředit, mam totiž strach aby si pak mimísek dal načas.
Testík skusím asi zítra - jedeme na víkend k přítelovo rodičům, tak aby jsme jim mohli říct, že budou bába s dědkem
- - desně se totiž teší.
Prosím, prosím … jak je to s tulením po tom báječném zjištění - prý je to do 3 měsíců nebezpečné.
Jinak Polárce, Lucince, Bedrunce a všem co se nemůžou dočkat // držím palečky ..... snad tam brza budou ![]()
kousínek
Berundo,já bych se tulila pořád:o))))!!!!!Tulení není nikdy dost.Sice se doporučuje tulit se obden,ale když ti má ten folča dneska prasknout,neváhala bych.Budu na tebe myslet,aby ti to vyšlo:o)!!
Kousínku,děkuju. A dej hned vědět,jak dopadl testík!!!!!!!!!!!!!Budu ti držet pěstičky:o)!!Jak je to s tulením po //, do tří měsíců nevím.Taky už jsem nad tím přemýšlela…takže jestli je tu někdo,kdo už s tím má zkušenosti-sem s nima:o)!!
Zatím papáček Mája
Bedrunko. tak ja mela zkusenosti s tulenim behem prvnich 3 mes. takove ze jsme to proste delat nesmeli, zadny tuleni, a ani nahodou muj orgasmus, ze to vyvolava stahy delohy pripominajici male stahy pri porodu a tim bych mohla potratit, ja jsem to nakonec nemohla provozovat celych 9 mes. coz bylo dost narocne,ale pro mimi bych udelala vse. Mela jsem rizikove tehotenstvi, a nakonec jsem jeste 11dnu prenasela jak se male nechtelo ven.
Nevim jestli to vlastne vite,ze uz mam 3letou holcicku a ta nam taky trvala dva roky nez se zadarilo. ja mam holt asi dvou letou cekaci dobu,na kazde tehotenstvi.
V nedeli budu hlasit vysledek ![]()
Berundo,teď jsem četla jeden příspěvěk od Bublinky v deníčku a píše,že se snažili s manžílkem od 11DC poctivě každý den a ten 18DC se jim už ani nechtělo:o))))),ale že se vzmužili se a dnes už je 10tt..:o)))).Takže jak už jsem psala-tulit se,tulit se, tulit se…třeba i KAŽDÝ den.
Lucísku děkuju za odpověď a ještě se tě zeptám,nevíš jak je to s posilováním pánevního dna?Mám totiž trošku bolesti zad,no a na rehabilitaci mi řekli,že je to proto,že mám trochu povolené svalstvo pánevního dna a že ho mám cvičit,protože prý nevadí ho cvičit i v těhotenství,spíš naopak:o/.Já mám ale po tom cvičení takový divný pocit.Dnes ráno jsem to zase cvičila a udělalo se mi hrozně špatně od žaludku.Musela jsem toho nechat,abych nemusela běžet zvracet.Tak nevím.Co myslíš?
A máš tu někdě fotečky té tvé malé princezničky:o)))?????
Chci se taky ještě zeptat..(teda já jsem dnes nějaká zvědavá:o)),měla některá z vás mezi těhulkovsk.příznaky,že vám vadil jakýkoliv hlasitější zvuk?Myslím tím například když si někdo kýchne,nebo ťukání kladívka…nebo dokonce tikání budíku???Připadám si jak blázen,ale já totiž ne že bych se lekala,ale jsou mi tyhle a jiné zvuky šíííleně nepříjemné a to jsem nikdy neměla.Asi už fakt blbnu…všechno jsou pro mě teď v očekávání // těhotenské příznaky:o)))))…
Mája
Holky,díky za povzbuzení!!! Taky považuju tulení za jednu z nejpříjemnějších činností dne,
doufejme, že miláčk nebude večer moc utahanej,nemá totiž ani potuchy,že jsem právě uprostřed,u něj to působí jako blok a už se minulé měsíce stalo,že právě v tu kritickou dobu se mu moc nechtělo,tvrdil ,že není na baterky.Takže tenhle měsíc mu neříkám vůbec nic,ani neví,že zase chodím na sledování na utz,a dneska ho musím příznivě naladit /ach jo,proč se s mužskejma nedá jednat na rovinu,ale vždycky oklikou! / Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.Berunda ![]()
Ahojky holčinky, takže teda do 3 měs. bude s tulením konec? No, ja to nějak zvládnu, ale až to řeknu doma
- to bude kňourání.
Bedrunko, dam vědeět stoprocentně!! Mám v podbřišku děsnej tlak - jako když má břicho prasknout, sotva se něčeho najit, tak mi už za hodinu kručí v břiše a taky šílenou zácpu - a to jsem na ni nikdy netrpěla - tak nevím ,jestli tohle nejsou příznaky tak teda nevim. ![]()
Jinak o zvukách nic nevím, ale je fakt, že jsem každý originál a každý může pociťovat těhu jinak. Mě zas dneska staršně bolí žíly na nohou - ale bůhví čím to je ![]()
kousínek
Bedrunko, tak o tom posilovani fakt nic nevim, ja vim ze se v tehotenstvi muze jeste ledacos provozovat, vcetne sexiku,ale me dr, nedoporoucila skoro nic, jen odpocivat, maximalne prochazky, ani na bazen jsem nemohla a pritom plavani je prospesne, rikala ze bych zase mohla riskovat nejaky zanet atd. tak jsem proste na vse kaslala a jen se prochazela, jediny muj pohyb.
fotecku adelky mam v nove fotogalerii v detech, je to ta v tom vojenskem, a pak v novych snazilkach jsme spolu taky na fotce. jeste tady zkusim dat odkaz ale nevim jestli to zvladnu.https://www.emimino.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=5&pos=0