Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
4.6.05 10:31

Jinak jsem včera byla na kontrole hormonů po 9ti denním braní Utrogestanu.V pondělí po 9hod. budou výsledky.Tak uvidíme.Snad už bude všechno v pořádku.Jinak mi BT tak divně kolísá.Jsem 33DC.Můj normální cyklus je 35-36DC.Teplotu mám: úterý-37.2 ,středa-37.2 ,čtvrtek-37.3 ,pátek-37.2 , no a dnes zase 37.3.Tak nevím.Nejdřív jsem to připisovala tomu Utrogestanu,ale ten jsem vzala naposledy ve čtvrtek.Budu tedy doufat,že teplota nebude klesat:o).Jinak mě už třetí den bolí tak šíleně vaječníky a v kříži,jak kdybych to měla dostat každou minutou.Bradavky mám taky citlivý.Ale na WC chodím úplně bez problémů.To,že chodím často čůrat přičítám tomu,že i hodně piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.6.05 10:37

:lol: Jo a ještě musím napsat jednu perličku.Včera jsme s manželem koukali večer na DVD Garfield.Celý film jsem se chechtala jak pominutá a vyvrcholilo to tím,že při jedné scéně,která nebyla nijak extra k smíchu jsem dostala tak trošku hysterický záchvat smíchu) smála jsem se a zároveň brečela.....tak si tak říkám,že jestli tohle nejsou těh.příznaky,tak už zbývá jen druhá možnost ,že jsem blázen:o).Stalo se vám někdy něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
4.6.05 11:08

Ahoj Bedrunko,teď jsi mi zvedla náladu,včerejší noc,to byl mírně řečeno horor.Ono se řekne tuleníčko,ale když ten váš odejde na pravidelný trénink,vrátí se pozdě a každou půl minutu usíná a vy víte,že ho nesmíte nechat usnout… No,ocenila jsem se sama zlatou medailí,ale teď jsem totálně na dně,dnešní Kabáti budou podle počasí na vodě a usínat dneska budu já.Doufám,že se aspoň povedlo,tohle bych už nechtěla opakovat.Moji kamarádku taky děsně bolelo břicho,jako kdyby to měla dostat celý 3 týdny a dneska je 12tt.
Ať ta mrška nedorazí a naopak se objeví // :roll: Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.6.05 11:12

Ahoj, kbelík s vodou jsem zrovna taky nemyslela, ale je fakt, žes mě tím taky trochu vyděsila… Velký úklid jsem provozovala taky zrovna včera a jeeště jsem na zahradě čistila bazén. Já ale hlavně v našem obchodě vybaluju třeba elektroniku a taková mikrovlnka nebo Tv.. Radši na to kašlu a budu to prodávat v krabicích!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
4.6.05 11:17

Jarko,nejde na takovou práci použít chlapy???? Tyhle věci jsou přece pěkně těžký,to bych měla strach. :) Nevím, jak to máte s mužskou populací u vás,ale jestli tam nějakého máte, co taková trocha ženského šarmu? berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.6.05 11:26

AHoj Berundo, já jsem tady totiž většinu času sama.. ALe nějak to vymyslím. Jenže já zatím nechci, aby někdo věděl, že se pokoušíme o mimi a protože jsem doteď všechno tahala sama, bude to divný. V každým případě jsem právě byla včera nakupovat a když jsem chtěla dát do košíku celý balení 2L vod, tak mě napadlo, že jsou dost těžký. Takže už radši ani nebudu nakupovat! :P :P Do auta jsem nenápadně rovnala jen tašky a s pitím nechala dřít kamarádku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
4.6.05 11:46

Ahoj holky,tak jen hlasim ze dnes rano dalsi tehu. test a zase jen /, a po druhe carce ani pamatky,ani slabounky naznak, a to bylo z ranni moce. dnes to je 13dni po injekci, a 42dc. teplota zase 36,8, ja uz fakt nevim.Kazdopadne v pondeli jdu k dr.ale ta ma ted dovolenou a bude tam az 14.6 takze mi akrota jen sestra muze dat bud dalsi injekci Agulutinu, nebo si necham vzit krev at vi jestli jsem tehu.Ja uz dalsi injekci nechci a radeji pockam az ms prijde sama.Kdyz jsem ji vzdy dostala presne i bez injekce. tak nevim co to ted ma byt, kdyz nejsem ani tehu, podle testu.
Je to strasne cekani, kdyz nevim na cem jsem.
VSem mensi utrpeni pri cekani a brzo krasne // preje Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.6.05 11:56

Ahoj Luci, to snad už není možný, ty mě napínáš! A děláš si nějaký pořádný testy? Ty úplně nejlevnější kolikrát druhou čárku neukážou, i když jsi zaručeně v tom. :P Tak nezoufej a běž si nechat v pondělí radši nabrat tu krev. Myslím, že by ti mohli potvrdit, že jsi těhu. Držím palce! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
4.6.05 13:08

Jarko..delam si test orpavdu levny, ten prvni byl za 44kc, takova plastova krabicka. s otvory. zn.Unimakrt. A vcera jsem koupila tu stejnou znacku Unimarkt a byli za 40kc, prouzky dva v jednom baleni,vsechny citlivost 25, tak nevim. Ale do testu uz investovat nebudu, necham si vzit tu krev.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.05 17:47

Ahoj holky, chci se zeptat, jak je to s tou bazální teplotou, z příspěvků jsem pochopila, že čím vyšší, když má přijít MS, tím asi líp, že jo? Já jsem si ji dnes totiž zkusila změřit a mám 37,4. MS y měla být za 3 dny (doufám, že nebude), to znamená, že bych mohla být těhu? Příznaků mám fakt dost.. Jarka

• Citovat
  • Upravit
5248
4.6.05 20:29

Ahoj Jarko, ano je to tak s tou teplotou, jestil je nad 37 je to dobry,a nejlepe je kdyz se takhle vysoka drzi 18dni, to je pak jiste tehu.
takze po vzestupu po ovulaci, at se drzi co nejdele vysoka.
Jinak kdyz ti najednou klesne treba na 36,5 tak to ten den dostanes pravdepodobne MS.
Takze at je teplotka porad vysoka a brzo // preje Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
5.6.05 08:39

ahojky, ja dnes 44dc. ms stale nikde, vcera test negativ z rani moce. takez porad nevim co se deje. dnes to je 14dni po injekci na vyvolani ms. takze vse nasvedcuje tehotenstvi, jen test to ne a ne ukazat.
Zitra rano navstivim dr. pak dam vedet co mi rekla. Tak holky vice stesticka nez mam ja vam preje Lucie :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.05 14:58

Ahoj Luci, takže držím na zítra ráno pěsti, ať ti tu krev pěkně naberou a pak oznámí, že jsi těhu. Já dneska zase měřila teplotu a pořád to vypadá dobře - 37,3. Tak snad budu taky //. Ahoj Jarka

• Citovat
  • Upravit
652
5.6.05 15:21

Ahoj holky,vypadáte obě nadějně!! :roll:
Lucko, já si koupuju testy Best 2,jou tam dva proužky a calá krabička stojí 30 kč,mají sice nižší citlivost 50mlU/ml hCG,ale dosud byly naprosto spolehlivé.
Jarko,už dávno jsem odmítla tahat se s pitím,to jsem dala za úkol svému miláčkovi a docela to funguje,samo,že mu musím říct třeba několikrát,lale už s nemusím tahat s ničím těžkým.
Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
5.6.05 15:21

Ahoj Jarko, ty teploty u tebe vypadaji opravdu nadejne, to ja jsem tak vysokou nikdy nemela. U me je rekord 37.
Takze tfuj tfuj tfuj at tam mas dve krasne // co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová