Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
6.6.05 11:49

Kousinku,
moc moc moc gratuluju. Ať se vám daří..... :P :P :P
Já jsem dneska 32 DC, dva poslední cykly jsem měla dlouhé 32 dnů, ale zatím nic. Dnes ráno jsem měla teplotu 37,3, tak jsem si ji celá nedočkavá běžela změřit ještě teď a už bylo jen 37,1 :cry: . Ale jseště pořád se utěšuju, že jsem v pelíšku, byla rozhicovaná, protože máme doma hrozný teplo a že třeba neklesá… :oops: No uvidíme… Moje mamka taky říká, že ji stačilo vzít za ruku a už byla těhotná, tak třeba, ale když já mám takový zaměstnání, že jsem celý týden pryč, takže trefit se je trochu problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.6.05 12:06

AHoj Kousinku, taky doufám, že ta teplota něco znamená.. :lol: Určitě! Musím tomu věřit. JInak mám už přes týden hrozně citlivé bradavky, lítám pořád na záchod a poslední tak 4 dny se mi zvedá žaludek z podivných pachů. Byla jsem nakupovat s kamarádkou, ta otevřela lednici z bagetama a já se tam málem pozvracela, jak se mi zvedl žaludek a ona mi tvrdila, že to vůbec nesmrdí! :D Tak teda nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
6.6.05 12:19

Ahoj Hando, no to mi povídej … já dělám od rána do večera a přítel do teď dělal na směny - takže jsme se potkávali buď ráno nebo hodně v noci. Teď dělá jen přes den … a už je z toho mimi. :lol: :lol: :lol:

A navíc, když zatím ta potvůrka nedala o sobě vědět, tak by to mohlo být třeba .. :lol: :lol:

Když se zítra nic dít nebude, kdy budeš testovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.6.05 12:26

Já nevím, když se podíváš, od kdy jsem zaregistrovaná, tak asi budeš chápat, že se už testovat bojím. :x Na jedné straně mi rozum říká, že zase tak moc příležitostí k otěhotnění jsem neměla. Když to sečtu tak za ten rok asi jenom 3 :oops: , jinak se v těch správných dnech míjíme, ale stejně… Říkám si, že ještě počkám aspoň na 35 dní. Před HA jsem cyklus mívala 35 dní běžně a po vysazení občas taky, tak uvidíme. A navíc ani v podstatě nevím, kdy mám přesně ovulaci, jenom tak přibližně, protože měřit a stresovat se mi nechce. To mě vždycky chytne až na konci, kdy sleduju, jestli teplota klesá, nebo ne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.6.05 14:54

kousinek: :Dpáááááááááááááááááááááááni Janči!!!!!!To je fantastický!!!!!!!Hrozně moc gratuluji!!

lucie2507:
ahoj Lucísku.Jojojo,je to ten Janča:o).My jsme ten termín propásli,protože byl manžel v práci.No ale uvidíme,třeba se zadařilo v jiný den :o).

Dnes jsem 35DC,takže by dnes,nebo nejpozději zítra měla přijít MS,ale já stále doufám,že nepřijde. :wink: Ráno jsem volala doktorce a hormonální výsledky mám prý už úplně v pořádku :D.Říkala jsem ji,že jsem to ještě nedostala.Prý MS má přijít vždy do 3dnů po vysazení Utrogestanu 100%.No a já už jsem dnes 4den po jeho dobrání a nic,tak snad…?Prý to vypadá na // a tak mám přijít zítra,nebo ve středu ráno na krev na //.Tak mi prosím držte pěstičky.TT byl ale ráno bohužel jen /,tak nevím:o(.

Chci se holky taky zeptat,nemůže ta moje přetrvávající vysoká BT souviset s tím,že mám poslední týden i normální teplotu 37,1 - 37,3 ???
 Mája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.6.05 15:01

Handa:
Ahoj Hani,chci se tě zeptat,jak jsi to myslela s tou BT,že sis ji měřila ještě jednou i dopoledne?Já myslela,že BT se má měřit pouze ráno,protože právě když už vstaneš a něco děláš,BT se přece automaticky zvedá,ne?Já měla ráno 37,3 a když jsem to po přečtení tvého příspěvku zkoušela před chvílí znovu,měla jsem už 37,6.Tak nevim??
Děkuju za odpověď Mája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.6.05 15:05

No právě, já si chtěla vyzkoušet, jestli mi ještě vzrostla, ale bohužel klesla. Teď jsem chvilku měla pocit, že už to každou chvilku dostanu a zase nic… To čekání je nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.05 15:06

Ahoj holky,

Hando

• jestli jak říkáš jste neměli moc příležitostí v ty správné dny tak se asi fakt nic neděje. Musíte se snažit být ty správné dny na správném místě :wink: To se mi to radí viď! No my se snažíme od srpna 04. A taky nám to moc nevycházelo. Ale teď se fakt snažíme abychom okolo ovu byli spolu a tulili se :oops: Tak držím palečky ať ten tvůj dlouhý cyklus znamená //.

Musím říct, že mě měření BT moc nenervuje. Spíš jsem klidná, že vím, že dochází k ovu a vím kdy. Měřila jsem asi 5 měsíců a ovu chodila kolem 18-20 dne MC. Takže jsem si v květnu řekla, že už měřit nemusím, když ovu chodí tak pravidelně. No ale pak jsem zaznamenala bílek asi 13 den a nevěděla co to tedy bylo. Protože jsem okolo 17 dne zkoušela ovu testy a byla jen jedna čárka. Takže já byla víc nervozní když jsem neměřila. Prostě už mi z toho taky hrabe a teď zase měřím.

Kousinku - moc gratuluju ke //.

Bedrunko - máš pravdu. BT měřit jen ráno to je nejnižší (nebo by měla být). Jak začneš něco dělat tak začne stoupat.

Holky moc vám přeju aby vám brzy vyšli //. A abychom se moc nenervovali když nebudou. Já jdu v pátek k novému Dr. Tak mi třeba něco poradí.

Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
141
6.6.05 15:14

Ahoj Jaru: neboj určitě to něco znamená :lol: Já měla tlaky v podbřišku. Mě zatím vůně nějak nechávají v klidu ale za to chutě - hlavně maso, různé salámy a pikantní věci. :lol:
Budu Ti držet palec, snad to pomůže. Hlavně dej vědět!!!!!!!!!!!!!!!!! Moc bych si přála aby nás bylo těhuek víc a mohli si povídat o těch malých sluníčkách v bříšku .....

Handule: Já vím, někdy je to s tím děláním dětí složitější. Ale na druhou starnu - když to vypadá že se mohlo zadařit ....... :lol: :lol:
Já měla cyklus po 28 dnech a testovala po 38 dnech - na testu byla slabá čárka doktor sám říkal, že to bude negativní - a nebylo!!!
Taky je super že se snažíš na to tolik nesoustředit - tím měřením teplot a tou ovulací. To naše tělo si prostě někdy umane a zrovna když se chce nám, tak jemu ne. Ale budu na tebe moc myslet aby to vyšlo!!!!!!!!!!! Musíš dát určitě vědět - budu jak na trní.

Bedrunko - moc moc moc děkuju za gartulaci!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.05 15:17

Kousínku,

veliká GRATULACE!!!!!!!!!!!!! To je fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!
Strašně moc ti to přeju a vam všem ostatním holkám taky…
Dr. Uzel mi psal, že ovu nastava 14 dní před zacatkem M, no tak uvidime…

Tak se opatrujte , zatim pa
Polarka

• Citovat
  • Upravit
83
6.6.05 15:20

Já jsem si taky měřívala teplotu (teda vydržela jsem to 3 měsíce, pak jsem zjistila, že se mi zvedá taky pravidelně a pár hodin před MS prudce klesne). Já mám pocit, že když měřím, tak na to moc myslím a potom si vytvářím psychycký blok, ale to je možná jenom můj subjektivní pocit…
Bedrunko, to, že máš celý týden teplotu kolem 37 i jinde než tam… :oops: to určitě ovlivňuje. Každopádně, co píšeš, tak ty teploty máš fakt vysoký, takže třeba to tento měsíc vyšlo :lol:
Holky, že by to ale bylo fajn, kdybysme se už příští jaro producírovaly z kočárkem, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.6.05 15:46

AHoj holky, a ta teplota klesá až v den, kdy přijde MS nebo předem? Já taky doufám, že se budu na jaře producírovat s kočárkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.6.05 15:49

Ahoj,

ještě jeden blbej dotaz :oops: . Má se z toho testovacího proužku BEST 2, před použitím něco sloupnout? Myslím ten jakoby papír, kde je vyznačená hladina moči nebo to tam má zůstat? Vůbec tam o tom nic nepíšou. A já nováček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.6.05 15:53

Jaruš, to je dost individuální. Spousta holek zde psala, že den předem, ale u mě je to většinou tak ,že když ráno naměřím nižší teplotu tak to ještě ten den dostanu. :twisted:
Holky taky u vás tak prší? Ja jsem při cestě z oběda zmokla tak, že mám nohavice mokré až ke koleným a teď tu hopsám bosky… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.6.05 15:56

Z toho testu nic nesloupávej, ponoř ho po rysku a potom ho polož na nějakou nenasákavou podložku. Taky jsem ho jednou měla a myslím, že tam nebyl návod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová