Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jarko..jen tak dal, a klidne ho i pozvracej!!!
Cim vice ti bude zle, tim lepe.
Hlavne at se MS nedostvi, to by ty nevolnosti pak byli z jineho duvodu, a to uz by byli neprijemne.
Ikdyz ted jsou urcite taky neprijemne,ale taky hodne nadejne. Verim ze ti vyslo a ze jsi tehulka. Kdy budes testovat? jsem uz nedockava,ale zase chapu kdyz si das jeste s testikem na cas, lepsi videt rovnou // nez zase jen tu hnusnou /.
drzim palecky.
S testem chci radši počkat ještě tak dva dny.. Hlavně doma žádnej nemám, takže je to docela snadný a dnes se do lékárny určitě nedostanu. Před MS jsem nikdy žádný problémy neměla, žádný PMS, bolesti a a tak. Ms přišla vždycky na hodinu přesně (ALE TO JSEM BRALA HA). Jinak nevolnosti nemůžou být snad příznakem ,že přijde MS, ne? A jinak mě nic taky není, že by to byla třeba střevní chřipka. Váže se to hlavně opravdu k těch pachům
. Dřív jsem cítit řízek mohla a klidně bych ho i snědla. SIce jen kuřecí, ale stejně.. Teď je mi z toho smradu zle… A na záchod chodím pořád, jsem jak průtokáč..
ahoj holky, tak sa k vam pridavam, vcera sme sa vecer stretli aj na chate ![]()
ja som dnes 25DC, ale podla teplot to vyzera, ze OVU zatial neprebehla, vobec to nechapem, takto sa ani nemozem divit, ze mam tak dlhe cykly
inak mam stale tlaky v podbrusku a hrozne napnute prsia, kludne by som to pripisovala PMS, ale kedze minuly mesiac som mala az 41DC, je to este daleko.
cakatelkam drzim palceky a dufam, ze MS uz nedorazi a test ukaze //
Ahoj Siso, tak si dorazila konečně k nám do diskuze. Držím palečky ať ti to tenhle měsíc už konečně vyjde a místo MS se na testu objeví //. ![]()
jarka - dakujem, si zlata
to cakanie je na tom vsetkom najhorsie,ze? ja som mala minuly mesiac asi vsetky tehu priznaky, ake mohli existovat - zjavne vsugerovane, tak to beriem tento mesiac trochu s rezervou, aby som zasa nebola sklamana. u teba to ale vyzera naozaj velmi nadejne!!!
To čekání je opravdu nejhorší, když si člověk myslí, že už by to mělo být, tolik příznaků a ty pocity, ale na druhou stranu si říkám, že to třeba vůbec nemusí být těhu, že jsem si to vsugerovala, protože nechci být zklamaná… Každý ráno letím změřit teplotu, jestli neklesá.. Zatím se drží pořád nad 37, tak snad to opravdu je OK a na testu budou //.
Siso, ty příznaky klidně můžou oznamovat, že se ovu blíží. Tak šup do postýlky… ![]()
Jarko, kdy budeš testovat? Já uvažuju o pondělku (kdyby teda ta potvora nedorazila…)
Handa - ved sa aj s manzelom poctivo snazime
v case predpokladanej ovu (na zaklade vypoctu programu ovusoft) kazdy den, teraz obden, tak sa snad trafime. jedine ze by som mala anovulacny cyklus… ![]()
Ahojky všem.
Tak jsem ráno byla na té krvi a za půj hod.si budu volat o výsledky…ale myslím,že už ani nemusím.Jen mi totiž potvrdí,že těhulka NEJSEM:(.Protože cca před půl hod.si mě ta potvora červená našla:(.Takže jsem dneškem po 37DC,opět 1DC.No co se dá dělat.
Holky chci se ještě zeptat.Nemám vůbec vypozorované,kdy mám přesně ovulaci,zřejmě 19,nebo 20DC.Takže kdy doporučujete snaženíčko tuleníčko:)?Některé z vás tu doporučují tulit se obden.Je to tak správně?Máte ještě nějaké tipy,nebo zkušenosti,co dělat ,aby to klaplo:)??
Je mi smutno,ale na druhou stranu si říkám,že to snad vyjde tentokrát…
Tak nám snažilkám tulení ZDAR:)…a všem skorotěkulkám pořádné // (jsem už úplně nedočkavá,co Jarka:)!!! ) a těm šťastným těhulinkám hodného mimíska.
Bedrunka Mája
Ahoj Hando, já to chci zkusit někdy o víkendu. Jen se musím dostat nějak do lékárny pro ten test.
MS už doufám nedorazí…
bedrunka - tak to ma mrzi, ze ti MS nakoniec predsa len dorazila
a zaroven drzim palceky, aby sa to nabuduce uz urcite podarilo a aby tato MS bola nadlho ta posledna ![]()
co sa tyka tulenia, tak v tom ti moc neporadim, viackrat som citala, ze odporucaju tulenie obden, my sme sa radsej snazili kazdy den, tak uvidime, ci nieco z toho bude ![]()
sledujes si aj teplotu?
Ahoj Bedrunko a já se tak těšila, že nahlásíš dneska potvrzené //. Tak snad příští měsíc. Tulení není nikdy dost
, tak se snažte..
Ahoj siso2 vitam te mezi nama.
Bedrunko.to je mi lito, ale co nadelame, vima jak ti ted asi je, a co jineho nam zbyva nez se pripravit na dalsi mesic snazeni, tak do toho zase jdeme spolu. ![]()
Jarko- s tema pachama to je fakt jasny tehu priznak, to ja jsem byla dva krat tehotna a vzdy jsem mela cuch jak pes. to bylo silene, ja jsem citila uplne vse. Urcite to neni PMS. takze???
budeme ti brzo blahoprat..
![]()
Bedrunko, to je mi líto. A měřila sis teplotu? Spousta holek měla měsíčky, i když byly těhotné, tak se pak ozvi…
Teď jsem si byla koupit test Best, je to za 28 korun a jsou tam 2, tak snad bude spolehlivý a o víkendu, nebo v pondělí budu testovat. Jestli mě ovšem potvůrka taky nedožene… Teď jsem byla na obědě, ale né, že by mi to přímo smrdělo, ale dala jsem si oblíbené jídlo a snědla jsem ho tak nějak bez chuti…
lucka - dakujem za privitanie
uz mas doma poupratovane, vydrhnute okna atd. a ides sa s radostou pustit do dalsieho snazenia?
dufam, ze tentokrat to uz vyjde!!!
jarka - podla mna to je tehu, len dufam, ze to vsetky nezakrikneme. hrozne moc ti to prajem.