Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, že by Kubula taky? Tak doufám, že příští týden hlásí všichni potvrzené //. Sisa určitě brzy taky..
![]()
Já, Handa, Kubula - musíme ještě zvednout skóre únorňátkům! ![]()
ahojky,
můžete mi některá říct, jestli je možný abych 23DC špinila a byla těhu? nestává se mi to totiž vůbec, co beru clostil, vůbec nešpiním až to dostanu 28DC pravidelně a dneska jsem 23DC začla špinit vůbec nechápu proč zase…stalo se to některé z Vás?
díky Lucka 01
Ahojky Luckapik, myslim ze to muze znamenat zahnizdovani vajicka, tak je mozne ze muzes byt tehotna, ale ja s tim prime zkusenosti nemam, ja jsem spinila jen jednou a to bylo 31dc, a to jsem byla tehotna a 36dc uz jsem mela //, takze jsem si myslela ze mi zacina ms.ale ta nezacala.
DRzim palecky at to je tehu..
Holky, fakt je to tak, clovek se musi snazit jeste vic nez v dobe chozeni…Proste musime tem nasim chlapum pripadat sexy i v manzelstvi…
Me jinak ovu test ukazal, ze behem 24-48 hodin ma dojit k ovu, takze nas ceka tuleni…no ja toho svyho chlapa budu muset na mou dusi svest jako za svobodna…
Tak hezky vikend
Polarka
Ahojky,docela jste mě potěšily,že občasné píchnutí na straně by mohlo znamenat těhu,doufám že to bude i můj případ,zatím nemám žádný pms,jen citlivá prsa a občasné píchnutí,ale nebolí mě břicho jako před ms.Uvidíme. Kubulo,Hando,Jarko ať tam už jsou //////
berunda
AHOJ,
Polárko - ty se na víkend pěkně připrav, zatáhni manžu do postele a nepust ven!! Hezký a úspěšný tulení!!
Jinak všem (včetně sebe) už přeju vidět ty //.
Ozvu se zítra. Jinak to občasné píchnutí na pravé straně se mi změnilo na neustálé píchání a takový zvláštní tlak. Tak je to doufám ok a má to tak být.
Zatím pa
Ahoj holky, tak se hlásím z testování.. Ráno MS nikde, teplota zase 37,2, tak mě to povzbudilo a vlítla jsen na záchod s testem. První / se objevila krásná tlustá, ale ta druhá / nikde.
Po chvíli se tam sice takovou malinkou hrozně slabounkou vykoukala, ale spíš jen takový náznak, od regulérní čárky má hodně daleko…
Tak už fakt nevím..
Ahoj, tak co holky??? Nikdo z vás ještě netestoval?? Hando?? Kubulo?
Jak to vypadá Bedrunko?
Chtěla jsem napsat Berundo..
Bedrunka má ještě čas, že jo? Vy se mi holky pletete.. ![]()
Ahoj holky, dnes je velice špatný den, přijela červená potvora ![]()
Takže mimi v únoru nebude ![]()
No nic, nedá se nic dělat, jedeme dál a tulením vpřed ![]()
Příští měsíc už by to ale mohlo vyjít, v březnu mám narozky, takže by to byl suprovní dáreček ![]()
Mějte se a fajn víkend.
Ahoj Kubulo,
tak držím palce a příští měsíc nám už budeš určitě hlásit // !!
Tulení zdar!
ahoj Holky
dneska jsem ve městě narazila na knihu „kniha knih o mateřství“ stojí teda skoro 700 kč, ale jsou tam opravdu super věci - pokud máte možnost si ji někde půjčit nebo koupit tak do ní určo nahlídněte…
držím všem snažilkám pěsti
) však ono se zadaří…
chtěla bych se zeptat na ovu test - jak funguje? a za kolik se dá sehnat?
Pindruse01
Ahojky,
tak jsem trošku lašovala na netu a zjistila jsem, že ta „kniha knih o mateřství“ (jak psala Pindruse01) se dá objednat na www.fortunaprint.cz za 630,– a je to v oddělení zdravověda pro každého.
U nás doma se asi brzo objeví ![]()
Hodila jsem psí oči na manžela a dal souhlas - dobrých informací není nikdy dost ![]()
Ahoj holky, tak netrpelive cekam kdo nahlasi //,
JARKO jsi zhava adeptka, tak honem podej hlaseni, aspon ze mas krasne vyskokou ranni teplotu, jestli jsi jeste netestovala, a co vy holky osatatni? Jak jste na tom??
Ja se pomalu pripravuju na dalsi snazeni, tak za 10dnu to vypukne
a vrhnu se do toho,ze se ze me bude kourit…
.
Tak holky podavte hlasenicko.
cekam cekam..pa
jojo Lucie tam je kniha levnější - ale nepovedlo se mi najít zda včetně doručení nebo bez - tím by částka naskočila… ale fakt jsou tam moc zajímavý věci takže doporučuju, mě ji manža koupil včera pro radost…
po vysazení HA a po skončení MS (3/6) jsme se začli snažit o mimi (dr povídal, že může být ovu hned nebo klasicky 13-15den DC) teď mám hrozný křeče v břiše, už od pondělí 6/6, v úterý to stupňovalo a přidaly se i jiný věci, ve čtvrtek jsem dokonce ráno zvracela, ted už většina příznaků ustoupila, ale křeče přetrvávají - jestli někdo měl tyhle příznaky po vysazení - kdy to ho to přešlo? sice takhle brzo být těhu nemůžu a i kdyby tak ty příznaky by se neobjevili, ale je to dost příšerný 7 dní bolestí, nechutenství atd…
dneska jsem cca 14 DC takže těhu pravděpodobně nejsem i když ráda bych
)…
Pindruse01
PS: v tý knížce píšou, že první měsíc otěhotní jen 25% „snažilek“, pak se % zvedají každým měsícem takže neklesejme na mysli, však se nám zadaří
))