Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
10.6.05 10:30

Ahoj, že by Kubula taky? Tak doufám, že příští týden hlásí všichni potvrzené //. Sisa určitě brzy taky.. :P :P

Já, Handa, Kubula - musíme ještě zvednout skóre únorňátkům! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 10:32

ahojky,
můžete mi některá říct, jestli je možný abych 23DC špinila a byla těhu? nestává se mi to totiž vůbec, co beru clostil, vůbec nešpiním až to dostanu 28DC pravidelně a dneska jsem 23DC začla špinit vůbec nechápu proč zase…stalo se to některé z Vás?
díky Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
5248
10.6.05 12:55

Ahojky Luckapik, myslim ze to muze znamenat zahnizdovani vajicka, tak je mozne ze muzes byt tehotna, ale ja s tim prime zkusenosti nemam, ja jsem spinila jen jednou a to bylo 31dc, a to jsem byla tehotna a 36dc uz jsem mela //, takze jsem si myslela ze mi zacina ms.ale ta nezacala.
DRzim palecky at to je tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
10.6.05 14:24

Holky, fakt je to tak, clovek se musi snazit jeste vic nez v dobe chozeni…Proste musime tem nasim chlapum pripadat sexy i v manzelstvi…
Me jinak ovu test ukazal, ze behem 24-48 hodin ma dojit k ovu, takze nas ceka tuleni…no ja toho svyho chlapa budu muset na mou dusi svest jako za svobodna…

Tak hezky vikend
Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
10.6.05 16:24

:lol: Ahojky,docela jste mě potěšily,že občasné píchnutí na straně by mohlo znamenat těhu,doufám že to bude i můj případ,zatím nemám žádný pms,jen citlivá prsa a občasné píchnutí,ale nebolí mě břicho jako před ms.Uvidíme. Kubulo,Hando,Jarko ať tam už jsou ////// :roll: :roll: berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.6.05 16:43

AHOJ,

Polárko - ty se na víkend pěkně připrav, zatáhni manžu do postele a nepust ven!! Hezký a úspěšný tulení!!

Jinak všem (včetně sebe) už přeju vidět ty //.
Ozvu se zítra. Jinak to občasné píchnutí na pravé straně se mi změnilo na neustálé píchání a takový zvláštní tlak. Tak je to doufám ok a má to tak být.

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.6.05 08:45

Ahoj holky, tak se hlásím z testování.. Ráno MS nikde, teplota zase 37,2, tak mě to povzbudilo a vlítla jsen na záchod s testem. První / se objevila krásná tlustá, ale ta druhá / nikde. :( Po chvíli se tam sice takovou malinkou hrozně slabounkou vykoukala, ale spíš jen takový náznak, od regulérní čárky má hodně daleko… :( Tak už fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.6.05 11:53

Ahoj, tak co holky??? Nikdo z vás ještě netestoval?? Hando?? Kubulo?
Jak to vypadá Bedrunko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.6.05 11:56

Chtěla jsem napsat Berundo.. :lol: Bedrunka má ještě čas, že jo? Vy se mi holky pletete.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.6.05 12:21

Ahoj holky, dnes je velice špatný den, přijela červená potvora :cry:
Takže mimi v únoru nebude :(

No nic, nedá se nic dělat, jedeme dál a tulením vpřed :wink:

Příští měsíc už by to ale mohlo vyjít, v březnu mám narozky, takže by to byl suprovní dáreček :D

Mějte se a fajn víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.6.05 15:53

Ahoj Kubulo,
tak držím palce a příští měsíc nám už budeš určitě hlásit // !!
Tulení zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.6.05 16:45

ahoj Holky
dneska jsem ve městě narazila na knihu „kniha knih o mateřství“ stojí teda skoro 700 kč, ale jsou tam opravdu super věci - pokud máte možnost si ji někde půjčit nebo koupit tak do ní určo nahlídněte…
držím všem snažilkám pěsti :o) však ono se zadaří…
chtěla bych se zeptat na ovu test - jak funguje? a za kolik se dá sehnat?
Pindruse01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.6.05 20:58

Ahojky,
tak jsem trošku lašovala na netu a zjistila jsem, že ta „kniha knih o mateřství“ (jak psala Pindruse01) se dá objednat na www.fortunaprint.cz za 630,– a je to v oddělení zdravověda pro každého.

U nás doma se asi brzo objeví :wink:
Hodila jsem psí oči na manžela a dal souhlas - dobrých informací není nikdy dost :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
12.6.05 08:37

Ahoj holky, tak netrpelive cekam kdo nahlasi //,
JARKO jsi zhava adeptka, tak honem podej hlaseni, aspon ze mas krasne vyskokou ranni teplotu, jestli jsi jeste netestovala, a co vy holky osatatni? Jak jste na tom??
Ja se pomalu pripravuju na dalsi snazeni, tak za 10dnu to vypukne :twisted: a vrhnu se do toho,ze se ze me bude kourit… :lol: :lol: .
Tak holky podavte hlasenicko.
cekam cekam..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
12.6.05 09:05

jojo Lucie tam je kniha levnější - ale nepovedlo se mi najít zda včetně doručení nebo bez - tím by částka naskočila… ale fakt jsou tam moc zajímavý věci takže doporučuju, mě ji manža koupil včera pro radost…
po vysazení HA a po skončení MS (3/6) jsme se začli snažit o mimi (dr povídal, že může být ovu hned nebo klasicky 13-15den DC) teď mám hrozný křeče v břiše, už od pondělí 6/6, v úterý to stupňovalo a přidaly se i jiný věci, ve čtvrtek jsem dokonce ráno zvracela, ted už většina příznaků ustoupila, ale křeče přetrvávají - jestli někdo měl tyhle příznaky po vysazení - kdy to ho to přešlo? sice takhle brzo být těhu nemůžu a i kdyby tak ty příznaky by se neobjevili, ale je to dost příšerný 7 dní bolestí, nechutenství atd…
dneska jsem cca 14 DC takže těhu pravděpodobně nejsem i když ráda bych :o)…
Pindruse01
PS: v tý knížce píšou, že první měsíc otěhotní jen 25% „snažilek“, pak se % zvedají každým měsícem takže neklesejme na mysli, však se nám zadaří :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová