Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5248
12.6.05 09:27

Ahoj Pindruse, ja si zadnou knizku uz kupovat nechci,jednu uz mam, ikdyz nic moc, ale jinak vse co potrebuju najdu na netu, a nejvice me stejne zajimaji konkretni pripady, nez nejake statisticke vyklady z knizek, do kterych ja stejne nezapadam :lol: myslim tim urceni ovulace, termin porodu, vzdy mam vse jinak nez ma statisticky byt.
Takze ja radeji konkretni pripady od konkretnich lidi zjistuju, kdyz me neco zajima.
Jinak nevim jestli ma sance kazdym mesicem stoupa, kdyz uz se snazime dva roky, tak to uz bych mela mit uspesnost aspon 150% :lol: :lol:
Ono to je spis mysleno tak,ze kazdy zdravy par, prumerne ma sanci na otehotneni 25% kazdy mesi, a proto se rika ze delka otehotneni do jednoho roku je vlastne v poradku.
Doufam, ze uz se mi konecne taky zadari, a uz budu vyhledavat clanky, a veci jen o tehotenstvi, to bude prijemnejsi poctenicko. Kdyz budu zkoumat jak miminko roste atd.
A ty tve bolesti,to je fakt divne, ja myslim ze to vubec nema souvislost s pohlavim ustrojim, myslim ze to budes mit spise od zaludku nebo tak neco, to je prece divne aby hned 3dny po ms, ti zacaly tyhle bolesti a krece, a ovulace asi taky jeste nebyla, hned po ms, ikdyz se i to stava. Na tehu priznaky to uz vubec nevypada.
DRzim palecky at je ti lepe.. :lol: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
12.6.05 09:36

souhlas, psychika je určo důležitá, v mým okolí taky hodně holčin nemůže přijít do jinýho stavu… u Dr jsi byla? a co ti řekl? kámošce zjistili endometriozu tak šla na umělý oplodnění a je to cc 14 dní se jí narodila holčička :o)
no žaludek i slepý střevo jsem z křečí vyloučila - kdysi jsem měla žaludeční a střevní potíže, takže vím jak to asi probíhá… tohle je spíš jak vaječníky před MS - ale 3 dny po MS je to prostě nemožný… navíc se mi změnili chutě i vůně i když to bylo nejhorší asi minulý týden (út - čt) teď už se to dá…
Pindruse01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
12.6.05 10:12

Treba to je tim vysazenim HA, a ty se snazis hned po vysazeni prasku prvni mesic?nemela bys pockat jeste? Jak dlouho jsi brala HA?
Ja jsem u dr. byla a pry je vse v poradku, manzel ma spermiogram taky dobry, ale myslim ze je stejne chyba ve me, ze nemam ovulaci, nebo ji mam jen parkrat do roka, ted druhy mes. merim Bazalni teplotu, tak uvidim co zjistim.
Jinak musim jeste rict,ze uz jedno dite mam, 3letou holcicku, ta nam taky trvala dva roky, nez se mi podarilo otehotnet.
Kolik ti je let? A odkud jsi?
Ty chute a vune to je zvlastni, to vetsinou jsou tehu priznaky, ale ja mela vzdy tehu priznaky az tak 9tt. driv ne. tak je blbost abys je mela tyden po tulenicku, a jeste hned po ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
12.6.05 11:12

Cau holky,
Jarko,když tam je slabá čárečka,tak to je přece super,a určitě bude čím dál tlustší!!! U mě zatím nic,jsme jen čím dál tím víc nervoznější,dneska jsem 23DC,zatím nejsou žádné pms,co mě pronásledovaly minulé měsíce,jen mám hrozně citlivá prsa,už se raši ani neodvažuju doufat,radši se psychicky připravuju,že to zase nejvyjde,ale zároveň doufám, že by to příjemné překvapení mohlo být,uvidíme za týden. :?:
Kubulo,příště bude líp a tulení má taky něco do sebe.. :lol:
Lucko,tentokrát už ti to taky musí vyjít,dobře se předem vyspěte a pak hurá na to!! A nepolev! Víš,jak jsem na tom byla já,že tenhle měsíc,je to vlastně na zapřenou a nenechal jsem ho vydechnout :oops: Tu knížku o mateřství asi objednám,díky za tip,od kdy tam jsou informace- před těhu nebo až od?
Polárko,jak probíhá snažení? Venku je ošklivo a v posteli je stejně nejlíp.. :P
Pindruše,ty křeče a nevolnost jsou fakt divný,já jsem HA brala 8 let,ale po vysazení jsme žádný takovýhle příznaky neměla,naopak jsem hned první měsíc otěhotněla,i když radost trvala jen krátce.Došla bych za doktorem,když do zítřka nepřejdou .
Mizím,jdu dodělat oběd Berunda 8O 8) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
12.6.05 11:44

brala jsem je cca 7 let s roční pauzou - když jsem HA vysazovala před 4 roky tak jsem takovýhle příznaky neměla tak mi to taky přijde divný… a i když jsem přes břicho trochu byla marod, tak tohle je fakt ženský problém - jak těsně před MS než jsem brala HA… k dr můžu až v úterý - ale plánuju tu pokud to potrvá
už 16 let se léčím se štítnou žlázou takže jsem měla HA s minimem hormonů a můžu to zkoušet ihned po vysazení (dokonce to většina dr doporučila i kámoškám) že je pověra vysazovat na 3 měsíce - prý dřív, když hormony v HA byly ve větším množství tak se to doporučovalo, ale teď ne…
je mi 27 a zatím prcka nemám :o)
ke knížce - teprve jsem začla, ale je tam o otěhotnění (jak to vlastně v těle probíhá + těhu příznaky) pak jednotlivé týdny - tam je toho popsaného hodně podrobně a co jsem v rychlosti proběhla - porod, poporodní záležitosti, stavy v těhu + rady… opravdu se mi moc líbí - ale mám ji teprve dva dny a má cca 380 stran takže opravdu stručně popsáno a ještě jsem toho moc přečíst nezačla a navíc jsem na počátku snažení tím pádem i na počátu knížky … :lol:
holky držím pěsti :o))
Pindruse01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
12.6.05 14:21

Ahoj holky, tak hlásím, že MS nedorazila, teplota byla ráno 37,2, tak jsem zase nevydržela (protože jsem zjistila, že mám ještě jeden proužek na pondělí) a s tím předposledním vlítla na záchod. První čárka se objevila hned, krásně tlustá, ale druhý se zase nic moc nechtělo.. Do 3 minut se objevila jen zase slabounká… Byla jsem pěkně naštvaná, ale než jsem tak za 10 minut šla s testíkem šlehnout do koše, tak už byla ta druhá docela pěkná.. Ty // se tam docela vyjímaly, ale nevím, jestli to platí, když to bylo po limitu.. Ta druhá čárka se objeví stejně, i když nejsem těhu, někdy po limitu, nebo se nemá objevit vůbec??? Test BEST 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
12.6.05 18:07

Jarkoooo. no to je super, to uz pomalu vazne muzeme blahoprat, ikdyz ja moc zastance tech tenkych carek nejsem,ale kdyz uz byla zretelnejsi nez ta pred tim, tak to uz o necem svedci.A ikdyz po limitu ale byla tam, jde ted o tu toustku hlavne jestli je vyraznejsi a zretelnejsi, a jestli jo, tak je to jasne.. :lol: :lol: :lol: Takze zitra by rano byla urcite uz krasne v limte a //, stejne.
Zitra rano hned napis, jaky je dalsi stav, jaka teplota atd..jsem nedockava, a nervozni s tebou, je to detektivka co?
Nebo taky zajdi k dr. na krev, a ta ti rekne vice, moc drzim palecky.
Pa skorotehulkooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
12.6.05 19:42

Jarko,to je super!!!!! :lol: Určitě jsi těhu,jak píše Lucka,ty čárky budou určitě pořád silnější,jdeš si zítra koupit další? Po limitu to tak moc nevadí,hlavně když jsou tam! Teď jsi mě navnadila,a o to víc jsem netrpělivější,už aby byla příští neděle… :roll:
Pindruše ,dík,nějakou knížku o těhotenství doma mám,zatím nebudu pokoušet osud a počkám si na ty //. :?: Doktor mi HA předepsal znova po zamklém těhu na 3 měsíce a pak nám řekl,že na to máme hned skočit,že je největší pravděpodobnost otěhotnění právě tři měsíce po vysazení HA,to se ale u nás bohužel nepotvrdilo. :cry: hezký ne večer berunda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
13.6.05 08:58

Ahoj holky, já jsem dneska úplně mimo… :cry: Včera večer mi začalo píchat v břiše, tak běžím na záchod a přišla MS, byla jsem z toho docela v šoku, protože jsem si předtím kontrolovala jen tak teplotu, jestli neklesá a byla odpoledne 37,7, takže se mi to zdálo dobrý.. Bylo mi úplně špatně a točila se mi hlava. Dnes ráno jsem myslela, že tam třeba už žádná krev nebude, ale byla.. :(( Ale přesto jsem zkusila ještě jednou teplotu a je 37,3 ! Tak to jsem nechápala. Vzala jsem poslední testík a je tam zase jedna čárka tlustá a druhá o trošku slabší.. jsem z toho celkem mimo.. A navíc má doktor dovolenou.. Co s tím? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.6.05 09:22

Ahoj Jaruš, někdy se stává, že můžeš menstruovat i v těhotenství. Dokud je teplota vysoká tak to vypadá nadějně, ale možná bych radši k doktorovi zašla. Musí mít někoho, kdo za něj přebral pacientky po dobu dovolené. Mě přišla MS v pátek v noci. Tak jsem to obrečela. Ale taky jsem to měla divný. Ještě jsem se měřila v pátek před spaním kolem 11 hod. a to jsem ležela už od 8, takže si myslím, že teplota zkreslená být nemohla, a měla jsem 37,2 a v 1hodinu v noci to přišlo. V sobotu ze mě šly strašný kusy sliznice, tak mě napadlo, že se u mě miminku třeba nelíbilo… Takže po 38 dnech začínám odznovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
13.6.05 10:06

Ahoj Hando, taky doufám, že by to tak mohlo být a stejně jsem těhu, ale jsem z toho trošku vedle.. Fakt jsem nečekala MS.

Tobě držím palce na další měsíc snažení, určitě se to tentokrát povede :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.6.05 10:32

Ahoj Jarko,
někdo z nás tu štafetu musí převzít, ne? :wink:
Být tebou tak bych zašla určitě k doktorovi na kontrolu, ať máš jistotu.
Třeba tam nakonec přece jen bude špuntík schovaný :D

Držím palce teda vlastně pěsti a těším se na novinky.

My zkoušíme dál, tak snad příští měsíc už to konečně vyjde :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.6.05 10:35

A Hando na tebe taky budu moc myslet, ať ti to vyjde :! :! :!

Je nás teď na to snažení na ty // víc, tak to snad společně udoláme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
13.6.05 10:48

Ahoj Kubulo,
volala jsem dr a ten mi řekl, že když přišla MS, tak že těhu určo nejsem, jedině, že by do zítra zase skončila nebo se změnila v slabé špinění. Testy z moči jsou prý úplně nespolehlivé a chodit, že nemám, je to prý zbytečné .. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
13.6.05 11:26

Ahoj Jarko,
tak to mě moc mrzí :cry:
Už jsem si myslela, že tam ten ňuník bude, vypadalo to tak nadějně.

Takže rozjíždíme společně další kolo snažení s tebou a s Handou :?:

Tak holky, tento měsíc tulením vpřed :wink: To by v tom byl čert, aby se to už nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová