Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
15.6.05 15:45

:D Ahoj holky, já se vůbec nemohla dostat k PC, mám strašnej blázinec.. A koukám, že už mě tady někdo prásknul!!

Já mám takovou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Jsem opravdu těhu!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Jinak všem ostatním držím palečky, ať se brzy radujete jako já!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
15.6.05 15:47

Berundo - díky za gratulaci!!!!!!!!!!!!!
Ty jsi určitě taky těhu, už se těším jak po víkendu nahlásíš // ! Kdy zkusíš první testík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.6.05 15:50

Ahoj JARU, FAKT MOC MOC GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!

Já věděla, že budeš nakonec těhu - nebylo vyhnutí - vše tomu nasvědčovalo.

Tak bezproblémové těhotenství a moc hodné miminko!!!!

kousínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.6.05 16:51

Jarko,v so jdu na to!! Snad mě ta červená nepředběhne.Ještě jednou gratulujuuuuuuuuuuuu!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.6.05 17:20

AHOJ HOLKY. MOC VÁS ZDRAVÍM :) . ČTU UŽ VAŠÍ DEBATU ASI TÝDEN A TEPRVE TED JSEM SE ODHODLALA PŘIHLÁSIT. MÁM STEJNÉ STAROSTI JAKO VY. JSEM SNAŽILKA UŽ PŮL ROKU A ZATÍM NIC, TAK ZAČÍNÁM MÍT OBAVY. DNES JSEM 42DC A ČEKÁM MS. TEDA NEČEKÁM, ALE OBAVY JSOU. ALE STRAŠNĚ MĚ UKLIDNUJE ČÍST VAŠE ZPRÁVY. DĚKUJU PAVLI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.05 17:42

Ahoj Jarko,
i já moc gratuluju i když se ještě neznáme, jsem normálně na diskuzi clostil v neplodnosti. Chtěla jsem se tě prosím tě zeptat, zda jsi měla nějaké problémy co jste řešili či jen se nedařilo…
a pak taky jak že jsi to dostala, jak to vypadalo, začla si normálně krvácet jako na rozjíždějící se MS nebo jen špinila? ptám se protože jsem před týdnem před očekávanou ms začla špinit, což se mi od dob bratní clostilu fakt nestávalo a dnes jsem to měla dostat a stále jen tak špiním, spíš hnědě než klasická menstruační krev. tak čekám taky jestli se to rozjede. pro informaci čekám na ms pač mám začít píchat na stimulaci a máme jít na insemnaci, a tak už to chci dostat a nebo být těhu ale tohle na půl mě fakt drtí…
můžeš mi popsat trochu líp i s pocitama jak to u tebe probíhalo? kdy jsi po očekávané ms udělala první test? už když jsi špinila?
díky moc papa Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
5248
15.6.05 19:19

Ahoj holky,
JARKO- :D promin,ale musela jsem te prasknout, prece bys nechtela holky jeste stresovat, staci ze jsem to prozivala ja s tebou v primem prenosu, tak jsem je musela informovat prece, o tak SUPER zprave.

:idea: Jo kez bych vas mohla takhle informovat jeste casteji. :idea:

Jinak muzu luckapik odpovedet za Jarku ohledne toho mereni a stavu ms,ale to uz fakt necham radeji na Jarce, at to rekne jak to bylo.

Jinak ja jsem taky mela MS jeden a pul dne, a stejne jsem byla tehulka, dostala jsem to presne v terminu MS ale hned to zkoncilo, tak jsem jeste cekala 5dnu a delala test. a ten uz byl//, to je aspon nadeje pro ty co dostanou MS ze ne vzdy to znamena,ze nejste tehulky.

DRzim palecky a brzy fazolky v brisku.. :lol: :lol:

P.S dnes u nas bude velke snazeni :twisted: , tento mesic to provozujeme ob den :twisted: , to jsme jeste nezkouseli, cely mesic se tulit co dva dny,to bude zase fuska. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
15.6.05 21:56

Ahoj, všem vám moc děkuju za gratulace a držení palečků !!! Lucce i za podporu v přímém přenosu na CHATU!

Luckapík - takže přesný popis, jak to se mnou bylo - já jsem měla poslední MS 12.5, už kolem 28. jsem začala mít citlivé bradavky, začalo se mi dělat špatně od žaludku a tak.. nemohla jsem cítit žádné pachy… DC28 (8.6.), kdy měla přijít MS tak nebylo nic, zkusila sem testík, ale byl negativní, další den se objevila slaboulinká čárečka, ale na tu sem musela koukat skoro lupou. Pak jsem zkusila v neděli a to už skoro byla pěkná a pak najednou v neděli v noci začala MS, ale krev taková tmavší a jen trochu, myslela jsem, že se MS rozjede, ale druhý den dopol to pak byly jen takové šmouhy… to je 13.6.. zkusila jsem test i přes MS, protože teplota se pořád držela 37,3 jako celou dobu a byly tam //! Dnes mi to potvrdili i z té krve.. Byly to teda nervy, to ti povím!!
Tak doufám, že ti to pomohlo a držím palce, ať tam máš taky //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.05 09:53

Ahoj holky, tak se hlasim po sluzebni ceste:-))

Jarko, moooooc gratuluji, jsi jednicka…tfuj,tfuj,tfuj pro stesti…
Ja jsem 19 DC a 5dnu po ovu a od vcera me picha v podbrisku…to se mi driv nestavalo nebo jen pred MS…Mate s tim nekdo zkusenosti?

Tak kdo dalsi je adept na //? Holky nahlaste terminy testovani, at se muzeme radovat s vami!!

Krasny usmevavy den
Polarka

• Citovat
  • Upravit
41
16.6.05 10:08

čekatelky na // spojte se:-)

ahoj holky dnes jsem 9DC teplota stále 36.6.Doufám že ten správný okamžik :-) dokážu vypozorovat.Ted jsem dostala tu potvoru červenou po 45 dnech tak vím jaké je to pro vás i pro mně bylo zklamání..Doufam že nás tady bude začatkem července testovat víc už se těším.Vše přeji krásný den a brzy //.Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.6.05 10:35

POLARKO kdy bude testování :?: :?: :?: Držím pěstičky, ať tam jsou dvě potvůrky // :wink:

HANI - nezoufej. Taky už jsem se těšila a nepodařilo se :( Ale je tady další měsíc, takže jdeme zase do toho :wink: V červenci se uvidí, snad tam už budou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.05 10:49

Ahoj Kubulo,
no ja myslim mam jeste spoustu casu…i kdyz testy slibuji, ze ukazi vysledek uz 10 dnu po ovu, tak tomu moc neverim:-)
Jak se citis ty?

Polarka

• Citovat
  • Upravit
195
16.6.05 10:53

Mě čeká za pár dnů tulení :oops: , momentálně se trápím s červenou potvorou :evil:

Příští měsíc už snad bude veselej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.05 13:12

AHOH HOLKY JSEM MOC RADA že existuhje tato diskuze,každé ráno se těším co je nového. :D Mějte se pěkně a sluníčko ať všem čekatelkám vytáhne ty // z testíku. andrea

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.6.05 13:31

testiky

Ahoj, zdravím všechny,
tahle diskuze je moc fajn. Konečně jsme se taky rozhodli zapracovat na miminku, a zítra by to měl být cca 10 od OV. Můžu zítra ráno zkusit test? bude tam něco? Možná si to jen sugeruju, ale mám prsa napnutý jak struny a trošku mě píchá v podbřišku, ale nějak divně na straně, mám spíš strach že je to úplně špatně. Těhulky máte zkušenost? Mám zkoušet nebo jít rovnou plakat? Díky Pája.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová