Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nuny: testíky jsou mršky, určitě to zkus ještě jednou a uvidíš. Když ještě nebude MS, tak bych asi došla k Dr.
Tak jo. Zítra ráno to zkusím a dám vědět. Pokoušíme se teprve první měsíc, ale já si připadám, že už to trvá rok. Je to super číst, jak jste v pohodě a držíte jedna druhou. ![]()
Nuny
Nuny: My se taky pokoušíme poprvé, ale jak říkáš, těch pár dnů je jako rok. Já nevydržela a testovala ty hloupé „zázračné“
testy po 10 dnech od OVU. A jsem z toho akorát smutná.
Moc Ti držím palečky ať Ti to vyjde a objeví se tam //
Já uvídím zítra, popř. asi až po víkendu
Ahoj Nuny, mě se ty dvě // potvůrky taky neobjevily hned na prvním testu a přitom už jsem byla těhu a všechno tomu nasvědčovalo. Za další 2 dny už druhá / byla slaboulinká a další den byla krásně vidět.. HCG v moči pak při těhu roste každým dnem, takže za den už výsledek na testu může být vidět. Držím palce, aby tam zítra ty dvě // byly krásně viditelné a tlusťounké!!!
AHOJ HOLKY,
MOC VÁS ZDRAVÍM A VŠEM DRŽÍM PALCE. ![]()
BERUNDA: MYSLÍM ŽE SE MI STALO NĚCO PODOBNÉHO JAKO TOBĚ. BYLA JSEM 46 DC, KDYŽ DORAZILA TA ČERVENÁ POTVORA. ALE BYLA TAKOVÁ DIVNÁ ASI TAK JAKO PÍŠEŠ. TEDA JEŠTĚ JE. VČERA RÁNO JSEM UDĚLALA TEST A BYLY TAM // ALE TESTOVACÍ HODNĚ SLABOUČKÁ.
MĚLA JSEM OVU ASI PŘED 14 DNI ZPOŽDĚNOU. MAM STRACH ŽE KDYŽ UDĚLAM DALŠÍ TEST, BUDE NEGATIVNÍ. MOC TI DRŽIM PALCE. DEJ VĚDĚT JAK JSI DOPADLA S KRVÍ. NEVIM JESTLI MAM JÍT TAKY.
PA.
Tak dneska ráno přišla ta potvora červená. Udělala jsem si stejně test, ale /. No nic, tak příště. Stejně jsem s tím hned na poprvé nepočítala, ale ta naděje, že člověk uvidí // tam stejně vždycky je! Ale mám 14 dní dovču přímo v půlce cyklu, tak to třeba klapne příští měsíc. Pak bych asi taky začla hlídat OVU dny.
Moc vám to všem přeju. Nuny
Ahoj Pavli,
já jsem MS taky dostala a už jsem byla těhu.. U mě tedy trvala jen půl dne a krev byla taková spíš hnědá a hned to přešlo. I ten den přes MS jsem měla na testu // a hlavně se pořád držela teplota na 37,3, což značí těhu, protože jinak má těsně před MS a první den MS klesnout pod 37. Takže jestli měříš, tak podle toho se můžeš taky držet.
Berundo - tak jak testy z krve? Jak to s tebou vypadá? Jsem celá napnutá!!
Ahoj holky poradíte mi?Měřím si teploty a jsem z toho celá tumpachová,13DC …36,8. 14DC.....36,7. 15DC…36,9. 16DC.....36,5./to je dneska/Když teplota zítra stoupne je lepší se tulit dneska nebo zítra.Mějte se krásně a díky za radu.Kamila
Ahoj holky,
tak dneska by se měla dostavit MS, ještě nic, ale nevím
Testík si raději nechám na dýl, bojím se, že tam zase nic nebude
Držte mi palce, ať se potvora červená o víkend neobjeví a v pondělí dám vědět jestli / nebo // ![]()
Ahoj holčiny,
jsem 14DPO (normálně mám druhou fázi dlouhou 12 dní) a tak jsem dnes zkusila testík a byly tam // tedy ta druhá jen slabá ale byla. I manža ji viděl a teplota je take stale nahoře. O víkendu zkusím další testík. Tak mi prosím držte palce.
Ryšavka
K a m i l o: tulte se dneska i zitra
Pokud ti zítra teplota stoupne tak by OVU mela byt posledni nizka teplota. Tzn. dneska. TAk držím palce!
R y s a v k o: gratuluji ke druhé čárce!!
Já sem dneska 2DPO. TAkže teĎ sem ta správná čekatelka na //
DOufám, že se taky dočkám. Je to druhý pokus.
M e d k o: myslím, že máš stejně krátké cykly jako já .. a myslím, že bys měla byt i stejný DC. JEdnou si mi psala v deníčku nových snažilek.
JAk si na tom ty?
TAky sem zvědavá na Berundu. Určitě to bude těhu.
Ahoj,
Rysavko - myslím, že můžeme gratulovat!!! Je to super!!! Druhá tenká čárka už bude za pár dní pěkně tlusťounká! Tak držím palce a at tě mimi moc v bříšku nezlobí.
Ahoj holky,
hrozně ráda si čtu všechny Vaše příspěvky. V květnu jsem přestala brát HA, tak čekám co se z toho urodí.
. V září máme svatbu, tak doufám, že miminko přijde brzy. Nechávám tomu volný průběh ať se děje co má.
.
Cau holky, ted jsem se vratila ze sluzebni cesty a hned po prijezdu jsem zkusmo udelala testik (na z ranni moci, ale po obede:-)) A predstavte si to- //:-)), Tu druhou carku tam mam, sice slabsi, ale evidentne tam je.l…Takze zkusim jeste nejaky testik na potvrzeni a pak bych zasla na krev - chci se zeptat, jestli clovek muze jit na krev do nemocnice nebo musi jit ke sve Dr. a jak dlouho vam trvalo nez vas objednali?
Diky…Polarka
P.S. Rysavko, my jdeme ruku v ruce vid?:-))Jinak moc gratuluju, je to super:-)