Čekatelky na // spojte se:-))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
9.6.05 09:54

Jééé, prdolko, nějak mi to tady v té záplavě nových příspěvků uniklo,
tak to moc gratuluju. A kolikátý DC jsi, ukázal ti to ten testík hned po vynechání MS????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.6.05 10:03

Ahoj Prdolko,
gratuluju ke // :D - úžasná novinka!!!
Tak dej v pondělí vědět, jak dopadla návštěva u lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.6.05 10:18

Holky, moc děkuji za gratulace.V pondělí pak pisnu jak to dopadlo.Budu klidnější, až to budu mít potvrzené od dr. Ale snad ano. Jinak má dnes 49 DS.Ale minulý týden mi píchali inj.na vyvolání,dnes je to 7 den od inj.A příznaky byly různé,tak jsem to dnes zkusila.Tak se holky opatrujte, mooooc Vám všem držím palce.Ahojky Prdola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.6.05 10:24

AHoj,

Prdolko - taky gratuluju ke //!!! Super.. :P :P

Hando - Já už na testy taky kašlu, myslím, že snad jsem těhu a nebudu se stresovat, že se neobjeví //. Čekám až do příštího týdne a uvidí se. Ty testy stejně prý nemusí ukázat těhu, i když je to jisté.. Včera jsme to řešily s holkama na CHATU. Už se to stalo hodně holkám.. Tak držím palce sobě a tobě a doufám, že brzy ohlásíme mimi v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
9.6.05 11:29

AHoj holky. Zdravím po delší době. Psala jsem sem asi před týdnem kdy jsem čekala na //, ale bohužel se místo ních včera dostavila MS. TAkže jsem dnes 2DC. KOukala sem, že jsem úplně stejně jako Bedrunka. TAkže se můžeme teďka Bedrunko podporovat dokud, nebudem alespoň 10DC viď :-) Můžu se zeptat kdy míváš OVu a jak dlouhý máš cyklus? A jak dlouho se snažíte? TAky se chci zeptat na ten lunární kalendář. DOcela by mě zajímal, napsala bys mi o něm něco víc? Kde bych ho sehnala?
My se snažíme teprve první měsíc. BT si neměřím a zatím to ani neplánuuju, možná pokud se to nepovede znovu tak pak začnu. Beru Utrogestan (špatně mi funguje žluté tělísko) a cyklus mám 27 dnů.
Kvetule25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
9.6.05 11:30

Taky chci pogratulovat všem novým těhulkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.6.05 11:31

Jaruš, díky za povzbuzení. Sice pořád mám pocit, že to dostanu, dokonce včera už mě bolely aji rodidla zvenku, jak mi to dělá při ms :oops: , ale stále nic a teploty vysoko. A ikdyž si to snažím nevsugerovávat, tak se mi zdá, že se cítím tak nějak jinak, než při normálním PMS, ale ne moc, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
9.6.05 11:49

Ahoj Jarko,nic si z / nedělej,testy jsou všelijaký,skoč si k dr a uvidíš a´ti vezme krev nebo utz ,držím palečky. :lol:
Gratuluju všem novým těhu! :)
Berunda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.6.05 13:07

Prdolko, gratuluji, to je perfektni.....
Mam z toho fakt radost.......vypada to, ze je nas cekatelek // cim dal min, holky jsou uspesne a to je dobre!!

Ja jsem 12DC…je na tom někdo podobně???

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.6.05 13:15

prdolko - v prvom rade moc gratulujem! to je super, tesim sa spolu s tebou!!! my tu v BA mame dnes hrozne pocasie, ale tieto spravicky s // mi zlepsili naladu o 100% :-)

handa a jarka - verim, ze este nic nie je stratene a ze to nakoniec aj tie testy pochopia a ukazu to, co maju - // :-) holky, drzim palce a dajte urcite vediet.

polarka - ja som dnes 26DC, ovu este stale nic, takze u nas to zrejme tento mesiac opat nevyslo :-( je mi z toho fakt do placu :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.6.05 15:09

Ahoj Sisa,
nezoufej, uvidíš, že se to brzo podaří :wink:
Já mám dneska 32 DC, tak ještě čekám a příští týden asi vyzkouším testík - jestli bude / :( a nebo // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.6.05 16:05

Kubula - no jo, ja viem, len som z toho dnes nejako mimo, to bude asi aj tym pocasim, tu v BA je zima a prsi :-( je mi jasne, ze nie kazdy cyklus je s ovulaciou… tebe drzim palce a hlavne nech tam su buduci tyzden // !! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.6.05 16:25

Sisa,
hlavu vzhůru. Tady počasí taky nic moc
Takže na lepší náladu bych to viděla na nějaký ten zákusek nebo jinou dobrůtku :wink: + dobrý film (třeba Bridget Jones) a pak večerní tulení :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.6.05 17:14

kubula - si zlata :D treba neco poresime… a ked to nevyjde tento mesiac, tak snad uz ten buduci. este raz diiiik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.6.05 18:51

AHojky, tam mám doma další test, ale pokusím se vydržet až do neděle, jestli MS nepřijde. Teplota pořád nahoře, tak snad ne.. Jinak držím palce ostatním čekatelkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová