Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jdu se s Prazandami poradit. Nakupujete nekdo na Holesovicke trznici nebo v Sape? ![]()
@Zirafka11 ja tam driv nakupovala, ale jen „znackovy veci“
maji je schovane u sebe v kumbalech, jsou hodne opatrni, ale maji kolikrat moc hezky veci - puma, nike apod. ![]()
Diky mockrat. To tu maji nasi vietnamci taky. Shanim tricka a dziny ve vsech vel. pripadne uni ![]()
To tam taky sezenu? Ve vice kusech?
Nikdy jsem tam nenakupovala, ale v dnesni dobe uz maj skoro ty same ceny jako v normalnich obchodech. Bydlela jsem za trznici a bylo utrpeni tam jen prochazet
uz jen ten smrad me odrazoval.
@Zirafka11 a pro vice kusu bych spis do Sapy, tam to je delany na vice kusu. Tady na trznici v Holeskach jsou jen klasicky stanky, jestli mi rozumis
Holky přemýšlím, že bych do Holešovic taky zfrkla nakoupit na holky. Co je ta Sapa??? Kde to najdu??? dík
Je to obrovská tržnice..Dostaneš se tam takhle:
Spojení z centra prostřednictvím MHD - metrem na Kačerov, dále pak autobusem č.113, zastávka Sídliště Písnice.
Adresa: TTTM SAPA, Libušská 319/126, Praha 4, 142 00 Praha
webovky: http://www.sapa-praha.cz/…kontakt.html
Děkuju, děkuju, děkuju. Ještě dotázek. Může tam nakoupit normální fyzická osoba, není třeba žl nebo tak něco???
Nevíte jestli existuje podobná tržnice jako je sapa aby tam měli levné hračky a oblečení?