Podprsenka 65D - E kde sehnat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.5.15 12:37

podprsenka 65D- E kde sehnat?

Ahoj, jsem uz zoufala. Potrebuji kamenny obchod v Brne, kde sezenu podprsenku v tehle velikosti. Vim jen o Marks Spencer, ale taky tam neni moc vyber v teto velikosti. Z internetu kupovat nechci, potrebuju si to vyzkouset. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
2.5.15 12:47

@MilijonDolarBejby Přišla jsem ti poradit M&S, tak to nic. :mrgreen: Co Le Chaton? Tam budou mít asi všechny možné velikosti. Ale odpovídající ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.5.15 12:48

@MilijonDolarBejby Jinak já mám v M&S 70DD, v Triumphu mi byla 65E, navíc se mi prsa během cyklu dost mění, takže chápu tvou zoufalost. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
2.5.15 12:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
2.5.15 12:56
@Litta píše:
@MilijonDolarBejby Přišla jsem ti poradit M&S, tak to nic. :mrgreen: Co Le Chaton? Tam budou mít asi všechny možné velikosti. Ale odpovídající ceny…

Taky bych poradila tyhle 2 prodejny. Ještě mě napadl Debenhams, ale nevím, jestli je i v Brně :think: Tesco by taky mohlo mít tyhle čísla, je to anglický obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
2.5.15 13:00

@MilijonDolarBejby tohle je moje velikost a vetsinou objednavam na astratex. sice to je internetova prodejna…ale vyber maj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
2.5.15 13:09

Ahoj!

Koukni na charmemode.cz
Mají možnost osobního odběru v prodejně Triola v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.15 13:25
@MUFICE píše:
Taky bych poradila tyhle 2 prodejny. Ještě mě napadl Debenhams, ale nevím, jestli je i v Brně :think: Tesco by taky mohlo mít tyhle čísla, je to anglický obchod.

Tesco ma nejnensi obvod 70 prave

@Litta píše:
@MilijonDolarBejby Přišla jsem ti poradit M&S, tak to nic. :mrgreen: Co Le Chaton? Tam budou mít asi všechny možné velikosti. Ale odpovídající ceny…

Diky, no cenu si predstavuju max. 1000Kc :mrgreen:
Dekuju, omrknu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.15 13:26
@quinty píše:
@MilijonDolarBejby tohle je moje velikost a vetsinou objednavam na astratex. sice to je internetova prodejna…ale vyber maj

Jojo, vyber maji, ale me ledasco nesedi, tak z toho mam strach prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.5.15 15:25
@Zireael píše:
Co Carrese? http://www.caresse.cz/
:pankac: Carrese můžu jen doporučit, prodavačka kvůli mě roztahala půl prodejny než jsme našli tu co mi opravdu sedla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.15 18:46

Diky holky, zajdu tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
3.5.15 09:14

@MilijonDolarBejby omlouvám se, neporadím ale přeju atiše závidím :lol: :lol: (já 80 A) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
3.5.15 09:19

Mám 70E a nakupuju jen v Triumfu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.5.15 09:24

@MilijonDolarBejby dobře na velká prsa sedí i Anita - Scarlette..já mám F a taky jsem dlouho nemohla nic najít. Jo a velmi dobrá je i Vena ;) Já si je tedy už objednávám přes net..mám je vyzkoušené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.5.15 09:52

Ono je to hlavně o tom nízkém obvodu. Od 70 výš už se dá i v normálních prodejnách najít, ale vel. 65, zvlášť s větším košíčkem, se sehnat jen tak nedá.
Triola ještě donedávna tyhle obvody nevedla. Ale postupně začala plavkama a k mému potěšení i podprsenky.

Já potřebuju 65 G a pokud bych se stavila v běžném obchodě se spodním prádlem (natož nějaké levnější v CaA apod.), tak mi prostě nic nenabídnou.
Asi dvakrát jsem kupovala dražší podprsenku v jedné pražské prodejně, kde se dá něco najít, příp. objednají.
Taky mám problém s tím, že mi jen tak nějaký střih nesedí. Teď jsem objednala jednu Triolu, tak doufám, že mi bude dobrá.

Našla jsem i nějaké levnější podprdy mé velikosti na Astratexu, ale ještě jsem neměla odvahu je objednat, protože s tou značkou prádla nemám zkušenosti. Možná to někdy risknu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák