Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky
mám dotaz
jelikož objednávam ženským had ruky atd..beru to sice od prodejců, ale ted jdem slyšela to muže byt na tržnici v Brně -Olomoucka
prosím kdo tam chodí, byl mužů slyšet vaše názory??
jaké zboží tam mají?? ceny? a kde přesně to je
moc díky za rady a tipy ![]()
Jednou jsem tam byla, klasická větnamská tržnice. Značková trička jsou falešné ![]()
Ja byla v Hatích a tedy velká tržnice, chtěla jsem bundu a kabelku a děs smlouvaly a smlouvaly začínaly u vysokých částek…a nakonec nejnižší cena byla opravdu vysoká a to jsem zkoušela u více prodejcu smlouvat.tak jsem se na to vybodla, každej o tom mluvil a já si tedy raději koupim ve výprodejich original.pak jsem chzěla na dcerku triko s miný a oni na mě 250kč no děs, tak je beru většinou v Tescu a netamanske.
podle mě hodně podražily, celkově i ti tamanci co nemaji padělky.
Padělky tam už moc neseženeš, často jim to vyberou celníci, jinak tyhle boty seženeš jedině někde u nich, protože ty opravdu nemají s originální značkou nic společného. Koukni na Aliexpress.com, tam těch šmuků je plno ![]()
Tam je nemají
pravé ženský pro ne jezdí na tržnici
prý do Brna
@evíkkkk tak to zkus tam, ale videla jsrm je nekde na eshopu, kdybych si vzpomela tak. pisnu ![]()
Holky je tu prosím někdo kdo má aktuální informace? Vyplatí se tam zajet třeba na dětské oblečení? Hlavně tedy licenční věci. Vím o paní která pro to jezdí právě někam do Brna a niv jiného než tato tržnice mě nenapadá tak abych nejela zbytečně. Děkuji
@Maccekt Já se tam byla v létě podívat a byla jsem zklamaná, sháněla jsem kalhoty neverest pro syna, našla jsem, ale prodávají jen pro velkoodběratele. Ne po jednom. A takových stánků mi tam přišla většina, navíc když se jich zeptáš tak nikdo nic neví. Nejela bych tam už.
@Maccekt oblečení většina prodejců prodává na živnostenský list, dost obchodníků klasicky po jednom neprodává