Plzeň-sever, kde sehnat kostým čaroděj/čarodějka?

16694
27.4.15 16:32

Plzeň-sever, kde sehnat kostým?

Ženy, potřebuju poradit, kde na jisto seženu kostým čaroděje a čarodějnice (pro čtyřletou a šestiletého) někde kolem Plzně-sever. Nebo i jinde, pokud vás napadne. Dnes jsem se dozvěděla, že ve čtvrtek mají přijít maškarně převlečení a ušít už nestihneme (ani látku nemáme), takže bych to vyřešila koupí…jenže kam jet, aby tam určitě měli :think:

A je to fakt akutní, protože já se v Plzni skoro nevyznám (bydlím tu necelý rok), takže netuším, kde se dá co sehnat. Podle mapy ale trefím :lol: Půjčovat nechci, kdyby to zničili… to raději koupím a pak pošlu dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sad 1
27.4.15 17:49

Jsem sice odjinud, menší město, a mile mě překvapilo, že mají bezvadné kostýmy u nás Vietnamci, tak jsme ho hned koupila. Super, s kloboukem a za 150 kč :dance:

• Citovat
  • Upravit
16694
27.4.15 21:06

@sad 1 kdybych měla víc času, tak zkusím projít kus města a to by bylo, aby nebylo. Bohužel manžel odpolední, já končím ve tři a ve čtyři zavírá školka, která je mimo město :lol: Našla jsem jeden obchod, kde by snad na tuty měli mít, tak z práce uteču o půl hoďky dřív (je to ještě zajížďka) a budu doufat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.4.15 21:08

@Kakika nevím, jestli ti to pomůže, ale řešili jsme to loni, nesehnali nic, tak jsme koupili u vietnamců obyčejné černé tričko pro dospělého a udělali mu takový hábit. V papírnictví jsem koupila samolepící žluté archy, z nich jsme vystříhali hvězdičky, polepili to tričko :lol: V obyčejném papírnictví klobouk asi za 80 Kč - http://w.maskarni.cz/…/item_60.jpg - ten by se ale taky dal vyrobit a ještě dělal manžel čarodejnickou hůlku - dřevěnou tyčku polepil černou páskou a na to jsme nalepili malé hvězdičky. To byl jediný kostým, který jsme byli nuceni vyrobit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.15 21:45

@Moise to víš, že pomůže. Možná budu nucená taky vyrábět. Nepadali hvězdičky z toho trička? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.4.15 22:18

@Kakika kupodivu nepadaly, lepilo to docela dost. Původně jsem je tam chtěla namalovat nebo v horším případě našít, ale tohle mi poradili v tom papírnictví. Asi jsem vypadala hodně zoufale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.15 22:21

@Moise no já budu zítra asi taky dost zoufalá. Zvlášť, když šestileťák očividně nepochopil pálení čarodějnic a trvá na tom, že půjde za zombie :zed: (školku mi byl čert dlužen :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
27.4.15 22:28

@Kakika to mi ani nemluv. Já zrovna minulý týden shánila pro kluka zelené kalhoty. Měli být celí v zeleném, hráli na vodníky, ale kde mám sehnat brčálově zelené kalhoty na kluka, to už mi nikdo neporadil. Nakonec šel v holčičích jednobarevných legínách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák