Holka nebo kluk? Poznáte někdo? :)

28
14.3.22 13:59

Holka nebo kluk? Poznáte někdo? :)

Dr mi odmítl říct, zda vidí holku nebo kluka, prý dokud to nebude vědět na 100%, tak neřekne. Tak co, mám tady nějakou rádkyni, která se vyzná a dá mi aspoň tip? :dance:

Příspěvek upraven 14.03.22 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
14.3.22 14:00

To je noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
14.3.22 14:22

To je teda lékař necita, já jsem taky hodně zvědavá a dnes jsem v 11+4 tt byla na utz a řekl mi 85 % kluk, ale krasne jsme to viděli přímo mezi nožkama. Kluka si přeji. Takhle z boku ti to asi nikdo bohužel zatím neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
14.3.22 14:25
@Veronika1886 píše:
To je teda lékař necita, já jsem taky hodně zvědavá a dnes jsem v 11+4 tt byla na utz a řekl mi 85 % kluk, ale krasne jsme to viděli přímo mezi nožkama. Kluka si přeji. Takhle z boku ti to asi nikdo bohužel zatím neřekne.

Právě že se to z boku jedině pozná.
Protože v tomhle týdnu to mezi nožkami vypadá stejně.
Jde o úhel pahorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
14.3.22 14:30
@janiee píše:
Dr mi odmítl říct, zda vidí holku nebo kluka, prý dokud to nebude vědět na 100%, tak neřekne. Tak co, mám tady nějakou rádkyni, která se vyzná a dá mi aspoň typ? :dance:

Spravne je tip. Kdyz to nepoznal doktor, tady to nepozna nikdo.
Zkus si hodit korunou, vyjde to nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.3.22 14:30
@Veronika1886 píše:

Tak to se pleteš. Určuje se to z boku podle sklonu hrbolku, který má chlapec úplně stejný jako dívka. Jen v tom úhlu je rozdíl…

• Citovat
  • Upravit
Janli
14.3.22 14:32

@janiee tady to není jednoznačný, musíš si počkat.

• Citovat
  • Upravit
382
14.3.22 14:48
@Janli píše:
Tak to se pleteš. Určuje se to z boku podle sklonu hrbolku, který má chlapec úplně stejný jako dívka. Jen v tom úhlu je rozdíl…

Aha, tak jsme to asi take viděli z boku, ale je mi stejně jasný, že to je ještě brzy, ale když dr řekne aspoň jakýkoliv názor, tak to potěší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.3.22 15:35

@Modra1 není, nožičky nejsou zobrazeny jsou to ty čmouhy nad miminkem vlevo. Toto je genitální hrbolek, ale víc mi prý Dr. neřekne.. přitom někteří Dr dle hrbolků už dokáží říct.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
15.3.22 10:26

@janiee tady v jedné diskuzi https://www.emimino.cz/…orku-291224/ jsem objevila toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí