Holka se ptá zkušenějších:-)

Anonymní
27.4.24 22:40

Holka se ptá zkušenějších:-)

Ahoj, jelikož jsem stále mladé kuře(21), potřebovala bych poradit od někoho zkušenějšího. Na přelomu února-března jsem měla poslední menstruaci a od té doby nic. Těhu testy mam negativní, ale i tak mam špatný pocit. Zvýšené chutě, neustále chodím čůrat, náladovost, citlivost, podrážděnost, hodně zvýšená chuť k sexu, bolest prsou a hlavně bradavek, bolesti hlavy a někdy se po ránu cítím jako při kocovině. Vadí mi silné vůně a parfémy. V bytě jsem si musela odstranit všechny difuzéry, vůně, atd… termín na gynekologii jsem dostala až za měsíc, antikoncepci neberu a nikdy jsem ji nebrala. Už si nevím rady, tak mě napadlo se zeptat tady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
27.4.24 22:44

A měla jsi někdy pohlavní styk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27745
27.4.24 22:46

Nech si udělat krevní testy jako samoplátce a budeš vědět hned jestli jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.24 22:46

@Karamba2020 mám 4 roky přítele, spíme spolu téměř pravidelně. Dává si velký pozor protože miminko nikdy nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.24 23:08
@Makronka738 píše: Více

Jakože nechcete nikdy dítě a on si dává jen pozor? Nepoužíváte kondom, nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5067
27.4.24 23:20

@Makronka738 jestli máš pravidelný cyklus cca 28 dní a menstruaci naposledy 28.2., tak těhotná pravděpodobně nebudeš. To už by těhotenský test měl ukázat. Příznaky si můžeš i vsugerovat. Mohlo by se jednat třeba o cystu, proto ti mešká MS. Uvidíš na prohlídce.
Každopádně jestli neplánujete miminko tak byste měli používat ochranu, antikoncepci! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.24 23:23

Kdy jsi dělala ten test? Zašla bych na odběr krve jako samoplátce. Jinak, dávání si pozor není ochrana. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.24 00:07

@Mamastelinkyasamika @Yasmina21 @Barevné klubíčko antikoncepci brát bohužel nemůžu, větou “dává si pozor” jsem myslela používání kondomu/ pesaru. Blbě jsem to vyložila :-)

Zajdu si na krev, to mě v tom zmatku vůbec nenapadlo😅 Děkuji a přeji hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.24 00:17
@Makronka738 píše: Více

Držím palce, ať to dopadne dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
28.4.24 10:45

Nezbyde ti nic jiného než počkat na kontrolu. Nebo si za pár dní udělej test znova. Moje kamarádka měla testy negativní, poté šla k doktorce a z krve zjistily že je těhotná. A taková malá rada. Příznaků si nevšímej, já měla všechno a těhotná jsem nebyla. Pak mi nebylo absolutně nic, kromě zpoždění a bolesti prsou ( ta ale bývá před MS, takže jsem tomu něvěnovala pozornost ) a.. čekám miminko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí