Holky Brno a okolí - pomoc se svatbou

10048
12.5.11 08:17

Holky Brno a okolí- pomoc se svatbou.

Ahojky, holky jsem sice ve skupině svatba 2011, svatbu máme 2012 :lol: :-D ale přípravy rozjídíme. Mám dotaz na typy od holek co znají Brno a okolí- potřebujeme:
1. Tip na místo kde udělat hostinu (musí to být opravdu velký prostor, ne nejaky salonek nebo tak)
2. Neznáte některá fajn faráře??? :-D
3. Zkušenosti od holek který měly svatbu na zámcích v okolí Brna…

Tak jestli k tomu někdo má nějaký poznatek budu strašně ráááda za cokoliv :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
12.5.11 08:27

Moc neporadím, ale s tím farářem, tam to bude asi trochu komplikovanější, pokud chcete mít svatbu na zámku a nebude tam vysvěcená kaple… Aby mohl proběhnout ten církevní obřad jinde než v kostele, musí to tuším povolit biskupství…
Já sice z Brna jsem, ale brali jsme se v místě, odkud pochází manžel a oddával nás farář - kamarád odtam… A právě jsme to s ním ze srandy řešili, že „co kdybychom“ se chtěli brát venku a ne v kostele :mrgreen: , tak nám to vysvětloval takhle… Ale už to bude 3 roky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.5.11 08:31

Děkuji, no s tím farářem je to tak že záleží na něm, pokud je pro tak to není problém. měli jsme jednoho, který už byl prakticky domluvenej ale oni ho odveleli do plzně :zed: …takže ted tak nejak schháníme jinde…ještě máme jednoho ale toho zas nechci já :nevim: …tak proto se ptám, jestli někdo nezná nějakyho „modernejsiho“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.5.11 08:38

A nešlo by se s ním domluvit, že by vás sem přijel oddat? S tím by taky snad neměl být problém :nevim: (my jsme to řešili jako variantu, kdybychom se chtěli brát v Brně, tak že bychom toho faráře poprosili, jestli by nás neoddal tady u nás, i když nakonec jsme se brali tam :-D ). Úplně OT - já myslela, že se faráři „stěhujou“ jen v rámci diecéze 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
12.5.11 09:21

Ahoj Dice. Minulý rok v srpnu jsem byla na svatbě mého bratrance. Oddával je farář v kostele ve Slavkově u Brna. Bylo to jedinečné! Taky ho dostali na doporučení. Jméno toho faráře ti zjistím. Pak se fotili na zdejším zámku.
No a svatební hostinu měl v hotelu Allvet. Jsou tam velké prostory, klidné prostředí a velká zahrada. Určitě doporučuji!!!! :palec: :palec:

http://www.hotelallvet.cz/cze/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.5.11 09:22

No oni ho prostě nechápu proč tam poslali, uplně ze dne na den skoro. Chodili jsme k němu od malinka, dělali u nás dětský mše, byl fakt úžasnej, postavit obrovsky centrum pro mladez, byl mladej sympatak, udelal toho fakt hrozne moc a oni ho poslali tam. Není to zas tak blízký přítel že by přijel a navíc já ani nevím kde přesně je. Oni právě ty faráři můžou oddat prakticky kdekoliv, na to zadny pravidla nejsou, akorat takovyty stary gardy to nechteji delat…to je stejny, jak priprava na svatbu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.5.11 09:24

Ahoj Bei, no děkuji moc!!!! Já totiž slavkov chci od mala, psala jsem tady už jednou a právě mi někdo říkal že faráři ve slavkově jsou dost puritáni, a nechteji oddavat cizi, jakože ne ze slavkova. Hrozně byhc to chtela tam!!!!! Hotel neznam mrknu a moc děkuji to je presne to co jsem asi hledala!!!!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
12.5.11 09:30

Bratranec také není přímo ze Slavkova. Teta nic neříkala,že by s tím měli problémy. A to si bral dokonce holku až z dalekého Japonska. Takže teta se fakt snažila, aby ten obřad byl kvalitní. Ještě dnes ti zjistím jméno a napíšu ti. Ten Allvet /pokud to pro vás není daleko/ je bezkonkurenční. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.5.11 09:33

Děkuji jseš zlatá, budu moc ráááda!!! Kdyžtak písni SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
12.5.11 09:33

Posílám foto nevěsty. Má dcerka je ta družička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.5.11 09:36

woooow :dance: :-)
Já budu mít taky drůůžičky, hrozně moc hostů :dance: nemáš fotky i ze vnitř kostela?? Jo a kněz mladší nebo straší?? Neměl problém s tím že nevěsta asi není věřící?? Museli tam na nějakou přípravu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
12.5.11 10:00

Fotky co mám v počítači uložené,tak tam nemůžu nic ze vnitř kostela najít. Ale poprosím syna - ten je bude mít. Pak ti je pošlu na SZ,ať to tady nepřehltím. Na tu přípravu se taky zeptám. Jen vím,že nevěsta se ženichem přiletěli zhruba týden před svatbou,takže nevím. No a farář byl /co si pamatuji/ ve středním věku /aspoň pro mě/. Na vše se zeptám. Kdyžtak tetě ještě dnes zavolám,to není problém a budu vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.5.11 10:02

Děkuji opravdu moc!!!! Jinak jsou moc krásní, Nevěsta má nádherný závoj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
12.5.11 10:04

Dice děkuji. Byla to nádherná svatba. A kolik Vás zhruba bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.5.11 10:06

Poslala jsem SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie