Čekám druhé miminko. Může být pravý opak prvního?

46
4.6.16 08:22

Holky čekám druhé miminko.

Holky čekám druhého prcka za měsíc mám termín. Můj první syn byl hodně uplakaný a spal jen deset max dvacet minut :lol: trpěl na koliky a prdíky. První půl rok to bylo hrozně náročné. Myslíte, že to druhé muže být pravý opak? Všichni mě tím uklidnují, ale zajímá mě jak to máte vy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.6.16 08:24

@Chlebuš moje maminka má nas tři a každá jsme pry byla úplně jiné miminko a celkově jsme každá trochu jiná i teď v „dospělosti“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
4.6.16 08:29

Mam dva, oba urvani a nespavi a az zbytecne akcni :mrgreen: moc jsem nepotesila co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
4.6.16 08:31

Taky čekám druhé, syn byl od mala hooodne kontaktní, to by mi nevadilo, ale večery proplakal, kolika to nebyla…hodne tyto veci pry souvisí i s porodem, ten byl docela traumaticky, tak ted doufam a budu se snažit o jeho přirozenější průběh..a spokojenější miminko :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
4.6.16 08:32

Já jsem na to také zvědavá. ale jedna sestra měla miminko co vyžadovalo neustále nosit, chovat, natřásat. druhá holčička je úplně v pohodě. druhá sestra měla neskutečně uplakané a nespokojené miminko, kluk je doteď děsnej bručoun. druhá holčička byla andílek, sama si hrála, usínala, usměvavá, miloučká…:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.6.16 08:36

Máme to stejně :mrgreen: termín za pět týdnu a jen se modlím, aby proboha aspoň trochu spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.6.16 08:36

@catherine100 nono zrovna tohle jsem potřebovala slyšet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem se aspoň zasmála :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.6.16 08:40

Prvni syn byl nejuzasnejsi miminko na svete, ale vidim to az ted kdyz mam druheho syna ten je nejurvanejsi a nejnespokojenejsi vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.6.16 08:40

@iizabela Já měla porod hrozný než se malý narodil tak jsem měla bolesti 24hod. Hrůůůůůza. Taky jsem někde četla že to může být porodem ale něchtělo se mi tomu věřit. Ale asi na tom něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.6.16 08:45
@Chlebuš píše:
@iizabela Já měla porod hrozný než se malý narodil tak jsem měla bolesti 24hod. Hrůůůůůza. Taky jsem někde četla že to může být porodem ale něchtělo se mi tomu věřit. Ale asi na tom něco bude :think:

muj prvni se narodil asi za 3hod od vubec prvni velmi mirne bolesti prvni mesice sveho zivota prorval non-stop - rval i u koupani, proste porad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
4.6.16 08:45

Ja tomu i docela věřím…mela jsem vyvolávany porod, dost me to vyřídilo, ke konci nemohl maly ven (pozice v leze :roll: ),ja po porodu totálně odpadla, maly zlomena klíční kost..chtela jsem bonding a nebyla ho schopna, malého jsem přijala az na druhy den a to velice pomalu… :oops: byla jsem na super přednášce o porodu a chtela bych to tentokrat jinak..tak doufam, ze se to povede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
4.6.16 08:46

@Chlebuš ja rodim pristi tyden a mela jsem zrejmne to co ty. Pul roku trapeni s prdama a rev 24 hodin denne. O nejakem spani nemuze byt vubec rec. Nejhorsi pul rok meho zivota. Ted se modlim, aby druhy byl alespon o malinko lepsi a v noci jsem si alespon na chvilku mohla lehnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
4.6.16 08:47

A neslo o délku porodu ale jeho průběh a to, co následovalo těsne po porozeni ditete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.6.16 08:50

@Ali-Ali juva fakt? No tak porodem to asi nebude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.6.16 08:55
@Chlebuš píše:
@Ali-Ali juva fakt? No tak porodem to asi nebude :mrgreen: :mrgreen:

ja myslim, ze tech faktoru je tolik, ze to nikdo nevykouma - prubeh tehotenstvi, geneticka vybava, dozralost nervoveho systemu, prubeh porodu, povaha, postaveni mesice :lol:

ale moje druha je taky hodne jina nez prvni - ten po prvnich 2 prorvanych mesicich zacal spat 2×denne 3hod a v noci 8hod a usinal sam a rychle 8o druha usinala blbe az do roka, spala malo, za to prvni rok krasne vsechno jedla, cokoliv ji clovek dal. prvni mi nejedl nikdy nic, ale proste vubec.
pak se trochu srovnali a oba dobre spi a ani jeden neji :mrgreen: (2,5r a 3,5r)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin