Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.. ovulační testy zkoušim už asi 3 měsíc, nikdy jsem ho neměla pozitivní, až včera, alespoň myslim, že je pozitivní.. a dnes už je zase negativní? značí to něco? bude vůbec ovu?
.. Děkuji za odpovědi a omlouvam se že se tak ptam, už jsem z toho zblblá
![]()
@Andrej91 Ovulace nastane 12 - 36 hodin po pozitivním testu, ten horní opravdu pozitivní je
. Podle všeho tedy ovulace už proběhla.
@Andrej91 Jak říkám, ovulka bude 12 – 36 hodin po pozitivním testu, tudíž záleží, kdy sis ten test dělala, to já nevím
. Ale jinak já si BT neměřím, takže v tom ti už neporadím.
@pettta včerejší je v jednu hodinu odpoledne a dnešní v poledne ![]()
@Andrej91 Mohla proběhnout ovulka dopoledne během dne
. Teda doufám, že tu nepovídám nějaké nesmysly, měřím teprve 2 měsíce
, ale takhle jsem to pochopila.
BT můžeš mít ještě v den ovulace nízkou, až po ovulaci jde nahoru. Já teda ovu test pozitivní nikdy neměla, jen slaboučkou čárečku, takže zřejmě nízká hladina LH,, ale ovu dle BT byla a teď mi řádí na zemi ![]()
Holky pojištěno máme ze včera v 11 večer a dnes večer pro jistotu ještě jednou.. Použili jsme k tomu Preseed gel, ten spermijkám pomůže prý.. a oni nějakou dobu vydrží čekat ne? ![]()
@Andrej91 + ostatní
Já měla pozitivní testík v neděli ráno a sexík byl v pátek večer a v sobotu ráno. Plodnej hlen mám totiž už od pátku ráno a můj mi v sobotu večer odjíždel. Dnes jsem ještě našla hleník, myslíte, že stačí ten sobotní? Má se dnes vrátit, ale necítí se dobře, tak na
asi nebude mít zrovna náladu…
. Dnes ovu test už negativní.
@Andrej91 Dle mých zkušeností s ovu testy by měla být ovu dnes. Pozitivní ho mám den předem, v den ovu je pak negativní. Bt ti stióupne až den po ovu, takže to bys ještě ráno nenaměřila.