Vzorová BT a přesto netěhotná :-(

Anonymní
30.9.12 08:49

Vzorová BT a přesto netěhotná :-(

Ahoj,
snažíme se o miminko třetí měsíc. první měsíc byl anovulační, druhé dva, řekla bych vzorové. Ovulace probíhá přesně, vždy 11.den,sex taky správně načasovaný, celý měsíc se křivka vyvíjí vzorně, až nakonec spadne, a druhý den dostanu MS :,(
Máme už jedno dítě, které se nám, díky měření BT, povedlo hned napoprvé, takže mě to tentokrát zaráží… :roll: Vím, že je to po 3měsících předčasné,,,ale myslíte, že můžu mít já nebo partner nějaký problém, i když před 3lety jsme byli úplně ok??
Kdy nejdřív zajít ke gynekologovi, aby mě nevysmál? po půl roku snažení? Říkám si, co když mám třebu cystu, která tomu brání :nevim:

Tady můj aktuální graf:
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

Omlouvám se za anonymitu, ale nechci zatím moc vyzrazovat, že se snažíme o druhé.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2383
30.9.12 09:09

Ahoj, neplašila bych snažení tři měsíce není dlouhá doba, je mi jasné že pro tebe ano, ale nepřemýšlela bych a nemyslela na to kde je problém. Jsou páry co se snaží mnohem mnohem déle. Tvuj doktror ti může nasadit léky podpůrné pro ovulaci atd. ale dříve jak po roce snažení si nemyslím že to bude jinak řešit.
Ohledně té cysty: záleží na tom jak je velká a zda může bránit uvolnění vajíčka, ale nemyslím si, většina doktorů ti řekne že cysta otěhotnění nebrání, spíše záleží na tom jak je velká a zda nemůže ohrozit těhotenství když praskne. K lékaři bych být tebou zašla ale jen na preventivní prohlídku. Já mám cystu 12 mm a také jsem si myslela že je to problém a když mi doktorka píchla agolutin tak jsem čekala kdy cysta praskne a dostaví se MS a už se nedostavila a jsem těhotná. Držím palce ať se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.12 09:10

Ahojky:-)Já bych ale řekla, že si měla ovu až 14DC. Lépe to vyznačuje fertilitifrend. A neboj, taky se dočkáš, i když vím, jak to může lézt na nervy, když se nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
30.9.12 09:18

Tak jednak si taky myslím, že ovu byla až 14DC a jednak, i když se trefíš přesně do ovulace, tak to ještě neznamená, že se to povede, pravděpodobnost otěhotnění je v takovém případě u 2 zdravých lidí cca 20%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
30.9.12 09:34

To, ze mas vzorovou BT, prece neznamena, ze otehotnis..K lekari bych sla az po roce snazeni, driv by s tebou stejne nic nedelal, ten rok se povazuje za normal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
30.9.12 09:42

Ja jeste pred tremi lety symdrom PCO nemela :( ted ho mam opravdu ukazkovy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
30.9.12 10:41

Souhlasím s holkama, je to ještě krátká doba…
Pokud už jedno dítě máte, tak by tě měl gynekolog vidět po půl roce marného snažení…
(Teda aspoň můj gynekolog to tak má: u prvního těhotenství to začne řešit až po roce snažení, pokud už dítě máte, tak po půl roce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 10:54
@nezna_margarita píše:
Ahojky:-)Já bych ale řekla, že si měla ovu až 14DC. Lépe to vyznačuje fertilitifrend. A neboj, taky se dočkáš, i když vím, jak to může lézt na nervy, když se nedaří.

Dělám si graf i na fertilifrend, a tam mi to ukázalo přesně 11tý den.
Sem mi to ale nejde vložit..
 http://www.fertilityfriend.com/home/3e4814

Tak jestli to bylo až 14tý den, tak to je pak jasný, to mě vůbec nedošlo :(

• Citovat
  • Upravit
504
4.10.12 14:57

Ahoj holky, taky jsem se chtěla připojit k diskuzi a trochu podpořit anonymní uživatelku, že v tom není sama. Dle dr. i podle některých grafů jsem měla také vzorovou křivku, ale těhu z toho nebylo. Na konci cyklu začala teplota padat a MS zase přišla. Takže v tom nejsi sama. Byla jsem u dr. v úterý na preventivce a dokonce i hormonální rozbor mám v pořádku. Progesteron v normě, ale pro jistotu, že tomu trochu pomůžeme mi napsal Utrogestan 16.-25. DC 1-0-1. Tak uvidíme, jestli to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí