Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybych mohla aspoň čekat (dorazí/nedorazí?)- normálně ti závidím
…mě bylo tento měsíc doktorkou sděleno, že vajíčka nic moc, sliznice ještě větší bída a prý jedině CAR- takže teď čekáme, ale vlastně ani nevíme na co
…no, snad se něčeho někdy přeci jen dočkáme ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky!
Dneska mi měla přijít MS a pořád nikde (dojde vždy k ránu). Týden před očekáváním jsem měla 3 dny hnědý hlen. Četla jsem v poradnách, že to může být uhnizďování - Jupííí.
A hned jsem chtěla jet do lékárny a koupit si testík. Jsem hold nedočkavec. Jenže opoždění jsem mi už parkrát stalo a pak jsem byla jen zklamaná, že teta vyšel negativně. Takže si teď říkám, že musím aspoň týden počkat, jenže mi to moc nejde
Taky to tak máte?
Ahoj já teda vždy testovala v den vynechané ms
@Soňa Zacharová tak to jsem ráda, že je v tom někdo se mnou
když to říkám kamarádkám, tak jen kroutil hlavou, že jsem asi opravdu blázen ![]()
@Kobilka21 Je to normálí když vynechá ms tak se hned testuje pak je to na dr kdy tě vezme na kontrolu. Můj chce vidět hned po pozitivním testu. U syna jsem byla v 7tt u dcery 8tt a teď 5tt. Tak pokud máš test doma hned si ho udělej ať nemusíš čekat.
Čekání je opravdu strašné. po mylné domněnce, že jsem v tom po vynechané pilulce jsme je nadobro vysadili.asi jsem blázen, ale zjistila jsem, že toužím po mimi, i když už mám doma 2 velké holky. takže teď čekáme, jestli se ms dostaví nebo ne. ![]()
Tak já si dnes dělala tt a pozitivní. Jsem 11dpo. Měřila jsem bt. Anonym je to čerstvé tak proto. Do ms 4 dny. Vím že je to brzy a může se stát cokoli, zažila jsem to ale mám hroznou radost.
@Anonymní píše:
Tak já si dnes dělala tt a pozitivní. Jsem 11dpo. Měřila jsem bt. Anonym je to čerstvé tak proto. Do ms 4 dny. Vím že je to brzy a může se stát cokoli, zažila jsem to ale mám hroznou radost.
Gratuluji…
…snad bude vše v pořádku.
Ahoj holky!
Dneska mi měla přijít MS a pořád nikde (dojde vždy k ránu). Týden před očekáváním jsem měla 3 dny hnědý hlen. Četla jsem v poradnách, že to může být uhnizďování - Jupííí.
A hned jsem chtěla jet do lékárny a koupit si testík. Jsem hold nedočkavec. Jenže opoždění jsem mi už parkrát stalo a pak jsem byla jen zklamaná, že teta vyšel negativně. Takže si teď říkám, že musím aspoň týden počkat, jenže mi to moc nejde
Taky to tak máte?