Holky s PCOS

3198
20.8.19 09:00

@barunkak1 ano, já otěhotněla. Trvalo nám to rok čtvrt. Pila jsem nepravidelně fertipronu, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
588
20.8.19 09:13

Já mám PCO, otěhotněla jsem druhý cyklus po nasazení clostilbegytu a utrogestanu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
20.8.19 09:16

Já až po ivf, znám ale holky, co otěhotněly s tímto syndromem přirozeně ;) Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.8.19 09:24

Ahoj, taky mám pco. Před 5 lety jsem podstoupila úspěšné ivf a mám syna. Zhruba před rokem jsme využili všechna zmrazena embrya bez úspěchu, tudíž jsem to vzdala a nastoupila do práce. Při dubnové preventivní prohlídce doktorka zjistila, že jsem v 6tt. Poslední ms byla začátkem ledna, takže kde proběhl nějaký cyklus nebo ovulace nikdo netuší, každopádně 16.12 rodíme druhého chlapečka, zázraky se dějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
20.8.19 11:40

Ahoj, ja otehotnela asi po roce a pul.. Nastartoval me clostilbegyt a duphaston plus jsem pila cistej inositol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
20.8.19 12:07

@barunkak1
První dítě přirozeně hned po vyšetření zpruchodneni vejcovodu, jeden byl ucpaný. (v rámci úvodního kolečka vyšetření v CAR, genetika, imuno, tohle atp). Podle MUDr. zázrak.

MS po porodu přišla po roce, opět objednání do CAR, opět kolečko vyšetření na jehož konci se zjistilo že už jsem v tom… Další zázrak :mrgreen:.

Ještě mám doma clostilbefyt a další léky, které jsem nevyužila. Nicméně plán byl několik cyklu zkoušet takto (Clostilbefyt, nějaká injekce na vyvolání ovulace a pak snad nějaký gel) a pak že uvidíme ale že ta šance je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.10.19 10:23

@barunkak1 ahoj taky mám PCOS snažíme se už 2 roky a 3 měsíce. Do konce roku poslední šance pak už také CAR. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí