Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barunkak1 ano, já otěhotněla. Trvalo nám to rok čtvrt. Pila jsem nepravidelně fertipronu, jinak nic.
Já mám PCO, otěhotněla jsem druhý cyklus po nasazení clostilbegytu a utrogestanu ![]()
Já až po ivf, znám ale holky, co otěhotněly s tímto syndromem přirozeně
Hodně štěstí.
Ahoj, taky mám pco. Před 5 lety jsem podstoupila úspěšné ivf a mám syna. Zhruba před rokem jsme využili všechna zmrazena embrya bez úspěchu, tudíž jsem to vzdala a nastoupila do práce. Při dubnové preventivní prohlídce doktorka zjistila, že jsem v 6tt. Poslední ms byla začátkem ledna, takže kde proběhl nějaký cyklus nebo ovulace nikdo netuší, každopádně 16.12 rodíme druhého chlapečka, zázraky se dějí…
Ahoj, ja otehotnela asi po roce a pul.. Nastartoval me clostilbegyt a duphaston plus jsem pila cistej inositol ![]()
@barunkak1
První dítě přirozeně hned po vyšetření zpruchodneni vejcovodu, jeden byl ucpaný. (v rámci úvodního kolečka vyšetření v CAR, genetika, imuno, tohle atp). Podle MUDr. zázrak.
MS po porodu přišla po roce, opět objednání do CAR, opět kolečko vyšetření na jehož konci se zjistilo že už jsem v tom… Další zázrak
.
Ještě mám doma clostilbefyt a další léky, které jsem nevyužila. Nicméně plán byl několik cyklu zkoušet takto (Clostilbefyt, nějaká injekce na vyvolání ovulace a pak snad nějaký gel) a pak že uvidíme ale že ta šance je…
@barunkak1 ahoj taky mám PCOS snažíme se už 2 roky a 3 měsíce. Do konce roku poslední šance pak už také CAR. 🙂