Prohlídka ve vítkovické porodnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9099
19.1.10 18:11

HOLKY Z OSTRAVY !!!

Ahojky ženy chtěla jsem se vás zeptat jestli jste byly na prohlídce ve Vítkovické porodnici,jestli ta prohlídka stojí za to :roll: A jestli se tam chodí pořád ve středu.Moooc děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4834
19.1.10 18:50

ne nebyla,ale tady na liště máš přímo Porodnice a můžeš si vše vyhledat a zavolat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
19.1.10 18:55

Mona,
já byla jen u prvního těhu,ale to ještě nebylo předělané,ale chystám se teď u dalšího těhu a taky mě to zajímá kdy jsou prohlídky.Ale co jsem slyšela tak ve Vítkovicích jen samá spokojenost.Já byla spokojená i tehdy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
19.1.10 19:20

tak já tam rodila 3×,93,96 a 2007 a vždy byla spokojenost,vřele doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.1.10 19:23

Byla jsem ale odesla,maji tam pri prohlidkach dost narvano a tlacilo se nas v pokoji asi 50 a me zacalo byt tak blbe ze jsem to vzdala.
Ale rodila jsem tam a SUPER,mohu jen doporucit!!!!!!
Ted uz maji pry predelane i sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.1.10 19:25

ahoj díky, za diskusi, s dovolením se přidám :wink: a kdyby náhodou někdo přidal info o prohlídce na fifkách nebo v Porubě, tak budu jenom ráda :pankac:

Taminko -tak 50 lidí na prohlídku, hm, tak to tam ani nejdu, mě stačí si sednou k PC a málem omdlívám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.1.10 19:33

Poruba super,tak se totiz na prohlidku musis objednat a kdyz maji vice nez 10maminek tak uz te nevezmou.Takze pohodicka,vse vysvetleno,pani ma prednasku i o monitoru dechu atd.
U Vitkovic za meho porodu objednani na prohlidku nebylo nutne a zajem je o to opravdu VELKY.
Fifky nevim ale stacilo mi kdyz jsem tam jednu noc lezela v tehu na te jejich hekarne..Takze o porod a prohlidku tam jsem nemela zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
19.1.10 19:34

ja rodila v porube 2008 a parada,pristup sestricek jak na rizokovce,tak na salech i na sestinedeli super.primar tam nema chybu a jsou tam perfektni co se tyka rizikoveho tehu,me udrzovali do 26tt.
odeleni neonatologie super
porubu doporucim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.1.10 19:39

ano ale Poruba je primo zamerena na rizikove porody,pri normalnim porodu takova pece neni,je to tam jak na bezicim pase.
Jinak dotaz byl myslim o prohlidce nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.1.10 19:39
Taminka píše:
Poruba super,tak se totiz na prohlidku musis objednat a kdyz maji vice nez 10maminek tak uz te nevezmou.Takze pohodicka,vse vysvetleno,pani ma prednasku i o monitoru dechu atd.
U Vitkovic za meho porodu objednani na prohlidku nebylo nutne a zajem je o to opravdu VELKY.
Fifky nevim ale stacilo mi kdyz jsem tam jednu noc lezela v tehu na te jejich hekarne..Takze o porod a prohlidku tam jsem nemela zajem.

Taminko - já už měla to potěšení ležet na fifkách 2× za těhotenství a za sebe musím říci (starý komunistický vzhled vážně neřeším, ani sprchy, jídelnu apod.)všechen personál byl fajn, doktoři neuvěřitelně ochotní, pečliví, vysvětlující :palec: proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.1.10 19:43

Jako pristup kdyz jsem tam lezela taky dobry a vsude ochota ale ja tam proste rodit nechtela takze jsem tam nesla ani na prohlidku.
Do Poruby na prohlidku klidne bez,fakt zadny naval,ty Vitky nevim nevim ale asi porad stejne.
Jinak koukam ze mas za sebou uz pulku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.1.10 19:50

Taminko - mi jde právě o ty lékaře a tak, navíc to mám přes cestu, tak se ptám, kdyby náhodou, jojo konečně jsem za půkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.1.10 19:54

vis jak to je..vsude natrefis na vola. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.1.10 19:57
Boriska píše:
ahoj díky, za diskusi, s dovolením se přidám :wink: a kdyby náhodou někdo přidal info o prohlídce na fifkách nebo v Porubě, tak budu jenom ráda :pankac:

Na Fifejdách mají prohlídky myslím v soboty (aspoň za mně byly), ale bylo se třeba objednat. Jinak já tam rodila a teď ležela při druhém těhotenství a pak na revizi a spokojenost (personál skvělý kromě jedné mladé paní doktorky,se kterou mám špatnou zkušenost :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
19.1.10 20:58
Taminka píše:
ano ale Poruba je primo zamerena na rizikove porody,pri normalnim porodu takova pece neni,je to tam jak na bezicim pase.
Jinak dotaz byl myslim o prohlidce nebo se pletu?

Tak to nemůžu říct. Já rodila v září 09 a nestěžuju si. Je fakt, že nakonec to skončilo SC, ale před porodem jsem si tam poležela 5dní a po taky 5 a spokojenost. Personál šestinedělí OK, novorozenecký- taky, akorát mi nesedla jedna sestřička. Ale jinak v pohodě :palec: Ale je teda fakt, že je tam dost nával :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková