Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli zná někdo dobrého homeopata z Brna? Můj syn jde 10.10. na očkování priorix (MMR), tak bych pro něj chtěla něco na lepší průběh po očkování. Mám z toho noční můry. Děkuji moc ![]()
@Deeedeee píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli zná někdo dobrého homeopata z Brna? Můj syn jde 10.10. na očkování priorix (MMR), tak bych pro něj chtěla něco na lepší průběh po očkování. Mám z toho noční můry. Děkuji moc
Dobry homeopat je oxymoron.
Homeo nefunguje, je to placebo. A kdyby fungovalo, tak se preventivne nesmi davat, protoze by podle homeopatu uskodilo.
Vazne rekace na ocko jsou extremne vzacne a autistu ti to z ditete neudela.
Jestli ctec brozury typu - poslozeni ockovanim nevo jak se to jmenuje, tak bud v klidu, ty jsou pravdive rak z 1%.
@Baba píše:
Dobry homeopat je oxymoron.
Homeo nefunguje, je to placebo. A kdyby fungovalo, tak se preventivne nesmi davat, protoze by podle homeopatu uskodilo.
Vazne rekace na ocko jsou extremne vzacne a autistu ti to z ditete neudela.
Jestli ctec brozury typu - poslozeni ockovanim nevo jak se to jmenuje, tak bud v klidu, ty jsou pravdive rak z 1%.
Aha tak díky. O autismus mi nejde, vím, že jej dítě z očkování nedostane…a žádnou takovou brožuru neznám
chtěla jsem jen posílit imunitu, aby bylo co nejméně komplikací.
@Deeedeee píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli zná někdo dobrého homeopata z Brna? Můj syn jde 10.10. na očkování priorix (MMR), tak bych pro něj chtěla něco na lepší průběh po očkování. Mám z toho noční můry. Děkuji moc
Deset dní předem je dost šibeniční termín. Jedna z možností je podat konstituční lék, který organismus posílí. Můžeš zkusit Ivu Valentovou. edit admin: odkaz
@Deeedeee píše:
Podívejte se na to tak můj syn měl asi za týden po očkování jeden večer horečku 38.5 dostal nurofen - teplota klesla a ráno už nebyla …. Ostatní děti dostaly vakcinu MMR+V tedy s planými neštovicemi na víc a bylo to prakticky stejné. Nečtěte vylhané diskuse odpůrců očkování. Nebudete patřit mezi 3-4 děti v republice, které mají z očkování doživotní následky. Ta šance je prostě nízká. Jinak být na Vašem místě, tak bych to očko odložil dejte nejdříve chřipku a pak za 3 týdny MMR...…. Chřipka spouští autoimunitní onemocnění a otevírá bránu nebezpečným nemocem…