Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost s užíváním homeopatik po IVF. Chtěla bych nějak podpořit udržení embryjka a budu vděčná za radu, jaký přípravek použít a jak ho dávkovat
Díky moc ![]()
@tatranka1 To jo, ale chtěla jsem to ještě podpořit něčím přírodním. Homeopatika se snad s klasickou medicínou můžou kombinovat, ne? ![]()
@tatranka1 Já mám právě s bylinkama a jinou přírodní léčbou dobrý zkušenosti ![]()
@Sariele píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost s užíváním homeopatik po IVF. Chtěla bych nějak podpořit udržení embryjka a budu vděčná za radu, jaký přípravek použít a jak ho dávkovatDíky moc
Sariele, řešiš to krapet pozdě.
Šanci na otěhotnění můžeš zvýšit celkovou homeo léčbou. Ta postupně upravuje poměry v organismu, napravuje problémy. Ale IVF tě čeká už v únoru, to nemáš šanci celkovou homeo léčbu zkusit. U homeo léčby podám lék, za měsíc můžu odhadnout, zda je správný, za 2 měsíce mám jistotu, zda je správný.
Po IVF bych žádným homeopatickým lékem nezasahovala. Dlouhodobý stav nezměníš během jednoho nebo dvou dnů, homeo není tlačítko vypnout/zapnout.
Zkus to IVF. Když to nevyjde, tak můžeš zkusit celkovou léčbu.
@Jankap Já nemyslela, že bych tím vyléčila svoji neplodnost. Tomu zase nevěřím, že by homeopatika odstranila endometriózu a zprůchodnila mi vejcovod
Ale protože mám teď čerstvou a moc dobrou zkušenost s volně prodejným Sedatifem, který mi pomohl během krátké doby, napadlo mě, jestli by třeba homeo nepomohla i po IVF ![]()
Když si např. léčím anginu předepsanými léky, tak si k nim taky ještě uvařím bylinkový čaj, tak jsem si myslela, jestli by třeba takhle nešla použít homeopatika. Ale jestli je to nesmysl, tak děkuji za vyvedení z omylu ![]()
@Sariele píše:
Když si např. léčím anginu předepsanými léky, tak si k nim taky ještě uvařím bylinkový čaj, tak jsem si myslela, jestli by třeba takhle nešla použít homeopatika. Ale jestli je to nesmysl, tak děkuji za vyvedení z omylu
Rozumím. Po IVF bych do toho nezasahovala z toho důvodu, že určit správný lék na dálku je v tomto případě skoro nemožné. Plus špatný lék může způsobit zhoršení stavu. To se mi nezdá rozumné riskovat. Čajem neriskuješ, homeo lékem v tomto případě ano.
Celková léčba zlepší celkový stav organismu. Takže když to oznámkujeme jako ve škole: Tvůj hormonální systém by dostal za 4. Po celkové léčbě se to může vytáhnout na 3. Stále to není 1*, ani 2, to je jasné, ale se známkou 3 je úspěch při IVF pravděpodobnější než se známkou 4. Vejcovod by se pravděpodobně nezprůchodnil. Ale upravila by se hladina hormomů.
@Jankap Aha. Já myslela, že homeopatikama se stav zhoršit nemůže, že nejhorší, co se může stát je, že nepomůžou
V tom případě to opravdu nebudu riskovat a budu doufat, že to vyjde jen s pomocí klasických léků. Děkuju moc za odpovědi ![]()
@Sariele píše: … homeopatikama se stav zhoršit nemůže, že nejhorší, co se může stát je, že nepomůžou…
Tohle si myslí i mnozí homeopati. Že potíže, které se objeví po nesprávném léku, jsou náhoda ![]()
Hodně štěstí!