Homeopatika - složení? Potvrzení pro školu

67
23.11.16 15:36

Homeopatika - složení? Potvrzení pro školu.

Zdravím, Je tady prosím někdo, kdo by mi mohl poradit ohledně homeopatik?

Žiji v zahraniči a nedaří se mi dnes telefonicky spojit s Dr. Kremlem z Kroměříže.
Nebere mi telefon. Máme od Dr. Kremla homoepatika pro syna (malé bílé kuličky), které nasypal do malinkých skleniček a nalepil na ně samolepky s popisem:
Ráno bere syn homeopatika 30min po umytí zubů a za dalších 10 minut znovu. Dnes jsme nestíhali a já mu dala první várku než jsme odcházeli do školy a druhou várku na školním hřišti. Viděla mě učitelka a teď mají podezření, že dávám malému drogy…
Potřebovala bych nějaký odkaz, abych jim ukázala ty skleničky s popisky a k tomu najít na netu nějaký odkaz, co to vlastně obsahuje… nebo cokoliv, co by pomohlo vysvětlit situaci…

Moc děkuji za pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
23.11.16 15:38

Jej ten popis jsem zapomnela:
ARD120/2
THC2000/1
ARNC2000
HYOS2000
TT120/NV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.11.16 15:49

To nestaci rict ze jde o homeopaticke leky?

• Citovat
  • Upravit
67
23.11.16 15:51

Bohuzel tady ne… kdyz jim nic nedam, co je uspokoji, tak to chteji poslat na rozbor… coz by nevadilo, ale nechci mit nejake zaznamy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.11.16 15:54

Moc ti nepomohu tyjo tady bych poslala kohokoliv do patricnych mist 8o. V jake svobodne zemi to zijes?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
23.11.16 16:29

Obsahuje to cukr. nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
23.11.16 16:32

Cukr a podle nazvu ucinou latku. Hele nezijes nahodou v Britanii? ;) Doporucuji takovehle veci nepodavat verejne, pokud nemas super vztahy se skolou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
23.11.16 16:33

@nansea slozeni homeopatik je z 3/4 sacharoza a z 1/4 monohydrat laktozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
23.11.16 16:33

Všechna homeopatika obsahují pouze cukr, to je princip homeopatik, je to cukr s otiskem nějaké molekuly.
 http://technet.idnes.cz/…3-/veda.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
23.11.16 16:35
@nansea píše:
Zdravím, Je tady prosím někdo, kdo by mi mohl poradit ohledně homeopatik?

Žiji v zahraniči a nedaří se mi dnes telefonicky spojit s Dr. Kremlem z Kroměříže.
Nebere mi telefon. Máme od Dr. Kremla homoepatika pro syna (malé bílé kuličky), které nasypal do malinkých skleniček a nalepil na ně samolepky s popisem:
Ráno bere syn homeopatika 30min po umytí zubů a za dalších 10 minut znovu. Dnes jsme nestíhali a já mu dala první várku než jsme odcházeli do školy a druhou várku na školním hřišti. Viděla mě učitelka a teď mají podezření, že dávám malému drogy…
Potřebovala bych nějaký odkaz, abych jim ukázala ty skleničky s popisky a k tomu najít na netu nějaký odkaz, co to vlastně obsahuje… nebo cokoliv, co by pomohlo vysvětlit situaci…

Moc děkuji za pomoc…

Já tohle ve školce řešila, malý bral homeo několikrát denně, takže musely dávat i učitelky, domluvila jsem se v pohodě, pak na mě vyjela vedoucí učitelek, že jako jsem to nikde nehlásila a ani je nepoučila co to bere, proč to bere, jaké jsou vedlejší účinky :P no tak jsem to sepsala na papír o co jde, co má za léčbu, jak se homeo podávají atd.pak byl klid, žádné potvrzení jsem nedávala, protože bych ho nesehnala, moje homeopatka není mudr. a nic takového nevystavuje, takže jsem si jen uhájila svůj názor a šlo to.Chce se domluvit probrat to třeba i s ředitelkou a je to, přece mě nikdo nemůžu nutit něco dělat nebo nedělat. Klidně se dál ptej co tě zajímá :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
23.11.16 16:41

No to je radost - se složením neporadím, jestli to sype do čistých lékovek (vyrábí si je?), tak to na netu nikde nenajdeš…
Co tu skleničku přelepit nálepkou z nějakejch vitamínů? A tvrdit, že jde o céčko a béčko…
Vlk se nažere, koza zůstane celá… :think:

Ještě, že jsme v Čechách a mám normální učitelky, když jsme nestíhali a sypala jsem homeo do pusy až v šatničce, tak jsem jen poprosila, ať pár minut dohlídnou ať nelítá a pak do sedmi nepije, že mu dávám homeopatika (jen se zeptaly, kvůli čemu to má, ale spíš ze zájmu než z nějakého podezřívání)… ;)

Příspěvek upraven 23.11.16 v 16:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
23.11.16 16:44

Není problém, tady je složení:

ARD120/2 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
THC2000/1 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
ARNC2000 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
HYOS2000 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
TT120/NV - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
23.11.16 16:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
23.11.16 16:47
@Adelka951 píše:
Všechna homeopatika obsahují pouze cukr, to je princip homeopatik, je to cukr s otiskem nějaké molekuly.
http://technet.idnes.cz/…3-/veda.aspx?…

Cukr s otiskem otisku otisku… (dle ředění)… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
23.11.16 17:37
@nansea píše:
Jej ten popis jsem zapomnela:
ARD120/2
THC2000/1
ARNC2000
HYOS2000
TT120/NV

Ahoj, Kreml míchá jednotlivá homeo dohromady na ten „správný koktejl“, takže si zagoogli a jednotlivé názvy si zkus dohledat. Třeba to ARNC bude stopro arnica. A učitelky nikdy homeo neviděly, že si to nenechají vysvětlit? To je taky celkem slušnej úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí