Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, Je tady prosím někdo, kdo by mi mohl poradit ohledně homeopatik?
Žiji v zahraniči a nedaří se mi dnes telefonicky spojit s Dr. Kremlem z Kroměříže.
Nebere mi telefon. Máme od Dr. Kremla homoepatika pro syna (malé bílé kuličky), které nasypal do malinkých skleniček a nalepil na ně samolepky s popisem:
Ráno bere syn homeopatika 30min po umytí zubů a za dalších 10 minut znovu. Dnes jsme nestíhali a já mu dala první várku než jsme odcházeli do školy a druhou várku na školním hřišti. Viděla mě učitelka a teď mají podezření, že dávám malému drogy…
Potřebovala bych nějaký odkaz, abych jim ukázala ty skleničky s popisky a k tomu najít na netu nějaký odkaz, co to vlastně obsahuje… nebo cokoliv, co by pomohlo vysvětlit situaci…
Moc děkuji za pomoc…
Jej ten popis jsem zapomnela:
ARD120/2
THC2000/1
ARNC2000
HYOS2000
TT120/NV
Bohuzel tady ne… kdyz jim nic nedam, co je uspokoji, tak to chteji poslat na rozbor… coz by nevadilo, ale nechci mit nejake zaznamy ![]()
Moc ti nepomohu tyjo tady bych poslala kohokoliv do patricnych mist
. V jake svobodne zemi to zijes?
Cukr a podle nazvu ucinou latku. Hele nezijes nahodou v Britanii?
Doporucuji takovehle veci nepodavat verejne, pokud nemas super vztahy se skolou atd.
@nansea slozeni homeopatik je z 3/4 sacharoza a z 1/4 monohydrat laktozy.
Všechna homeopatika obsahují pouze cukr, to je princip homeopatik, je to cukr s otiskem nějaké molekuly.
http://technet.idnes.cz/…3-/veda.aspx?…
@nansea píše:
Zdravím, Je tady prosím někdo, kdo by mi mohl poradit ohledně homeopatik?Žiji v zahraniči a nedaří se mi dnes telefonicky spojit s Dr. Kremlem z Kroměříže.
Moc děkuji za pomoc…
Nebere mi telefon. Máme od Dr. Kremla homoepatika pro syna (malé bílé kuličky), které nasypal do malinkých skleniček a nalepil na ně samolepky s popisem:
Ráno bere syn homeopatika 30min po umytí zubů a za dalších 10 minut znovu. Dnes jsme nestíhali a já mu dala první várku než jsme odcházeli do školy a druhou várku na školním hřišti. Viděla mě učitelka a teď mají podezření, že dávám malému drogy…
Potřebovala bych nějaký odkaz, abych jim ukázala ty skleničky s popisky a k tomu najít na netu nějaký odkaz, co to vlastně obsahuje… nebo cokoliv, co by pomohlo vysvětlit situaci…
Já tohle ve školce řešila, malý bral homeo několikrát denně, takže musely dávat i učitelky, domluvila jsem se v pohodě, pak na mě vyjela vedoucí učitelek, že jako jsem to nikde nehlásila a ani je nepoučila co to bere, proč to bere, jaké jsou vedlejší účinky
no tak jsem to sepsala na papír o co jde, co má za léčbu, jak se homeo podávají atd.pak byl klid, žádné potvrzení jsem nedávala, protože bych ho nesehnala, moje homeopatka není mudr. a nic takového nevystavuje, takže jsem si jen uhájila svůj názor a šlo to.Chce se domluvit probrat to třeba i s ředitelkou a je to, přece mě nikdo nemůžu nutit něco dělat nebo nedělat. Klidně se dál ptej co tě zajímá
![]()
No to je radost - se složením neporadím, jestli to sype do čistých lékovek (vyrábí si je?), tak to na netu nikde nenajdeš…
Co tu skleničku přelepit nálepkou z nějakejch vitamínů? A tvrdit, že jde o céčko a béčko…
Vlk se nažere, koza zůstane celá… ![]()
Ještě, že jsme v Čechách a mám normální učitelky, když jsme nestíhali a sypala jsem homeo do pusy až v šatničce, tak jsem jen poprosila, ať pár minut dohlídnou ať nelítá a pak do sedmi nepije, že mu dávám homeopatika (jen se zeptaly, kvůli čemu to má, ale spíš ze zájmu než z nějakého podezřívání)… ![]()
Příspěvek upraven 23.11.16 v 16:44
Není problém, tady je složení:
ARD120/2 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
THC2000/1 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
ARNC2000 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
HYOS2000 - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
TT120/NV - sacharóza a mléčný cukr v lékárenské čistotě, jinak nic
@Adelka951 píše:
Všechna homeopatika obsahují pouze cukr, to je princip homeopatik, je to cukr s otiskem nějaké molekuly.
http://technet.idnes.cz/…3-/veda.aspx?…
Cukr s otiskem otisku otisku… (dle ředění)… ![]()
@nansea píše:
Jej ten popis jsem zapomnela:
ARD120/2
THC2000/1
ARNC2000
HYOS2000
TT120/NV
Ahoj, Kreml míchá jednotlivá homeo dohromady na ten „správný koktejl“, takže si zagoogli a jednotlivé názvy si zkus dohledat. Třeba to ARNC bude stopro arnica. A učitelky nikdy homeo neviděly, že si to nenechají vysvětlit? To je taky celkem slušnej úlet.